Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ulusal Egemenlik Bayramımız Kutlu Olsun...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ulusal Egemenlik Bayramımız Kutlu Olsun...

Ulusal Egemenlik Bayramımız Kutlu Olsun...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ROTS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 23.04.2007 - 08:46    Mesaj konusu: Ulusal Egemenlik Bayramımız Kutlu Olsun... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bugün bizi biz yapan değerlerimize sıkısıkıya daha çok sarılmamız gereken birgün..Bugün bağımsız hür egemen bir toplum olduğumuzun resmiyete kavuştuğu gün...
Özellikle genç arkadaşlarımızın "idol" olarak benimseyip tişörtlerini şapkalarını taktıkları yabancı ülke liderlerinin "kahramanlarının" aslında örnek aldıkları kişinin bu değerleri bizlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk olduğunu belkide bir kere daha hatırlamamız gereken bir gün bugün.Başkalarının tarihinine değil kendi tarihimize sahip çıkmamız gerektiğini benimsememiz gerektiğini hatırlayacağımız birgün...
Hepinizin, hepimizin egemenlik bayramı kutlu olsun arkadaşlarım....

En son ROTS tarafından 23.04.2007 - 08:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
ROTS Çevrimdışı ROTS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.04.2007 - 08:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eklicek bişi bırakmamışsın valla kanımca Dil çıkarıyorum

bende herkesin bayramını kutluorum topic içinde Alkışlıyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 23.04.2007 - 09:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rots, ayakta Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 23.04.2007 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok duyarlı bir girişim yapmışsın arkadaşım ... Bende 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutluyorum ... Keşke meclisimizde o zamanki gibi olsaydı hala ... Gönül verseydi memlekete. Neyse siyaset yapmiim Gülümsüyorum
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
serapz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 23.04.2007 - 09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

milliyetçi ruhunu yürekten tebrik ederim.ama bi eksikte gözden kaçmadı ulusal egemenlik ve çocuk bayrami dicektin sanırım Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 23.04.2007 - 09:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım hassasiyetin içn seni tebrik ediyorum ve herkesin ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Erkengel Çevrimdışı Erkengel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ROTS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 23.04.2007 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayır bilerek sadece ulusal egemenlik yazdım serapz.Özellikle son 10 yıldır Egemenlik Bayramımız sadece çocuklarımızın bayramı adı altında kutlanıyor.Evet tabiki Atamız çocuklara armağan etmiş ama bunu yaparken öncelikli amacı egemenlik duygumuzun genç ve dinamik tutulmasını sağlamak diye düşünüyorum.Tabiki tüm dünya çocuklarının bayramı 23 Nisan ama dünyada lanse edildiği gibi sadece çocuk bayramı değil...

En son ROTS tarafından 23.04.2007 - 09:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
ROTS Çevrimdışı ROTS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
kickofthebull
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.04.2007 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dünya da böyle bir günün bir eşi yok yüce önderimiz Atatürkün bir eşi olmadığı gibi.ülkemiz üzerinde o kadar senaryolar uygulanıyor fakat hiç bir güç bu bayrağa gölge düşüremeyecek.
Başa dön
kickofthebull Çevrimdışı kickofthebull Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Anger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 23.04.2007 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ulusal egemenlik ve çocuk bayramamız kutlu olsun.İzindeyiz Atam Alkışlıyorum
Başa dön
Anger Çevrimdışı Anger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gagagotti
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.04.2007 - 09:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynı duygularla , bende kutluyorum OK
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.04.2007 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında bi yandan da haklısın da bende işte bunları bir tutalım istedim.ondan ekledim. Bravo tekrar saygılar
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.04.2007 - 09:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ROTS,
bugun ,bizler icin cook onemli ve kiymetli bir gun.ulusumuzun millet olarak birlikteliginin temelinin atildigi gun. biz de ,hepimizin bu bayramini en kuvvetli ve icten duygularimizla kutluyoruz.sonsuza kadar kutlamak nasipolsun. cocuk bayrami sembolik manasindan cok daha derin icerigi olan bu gunumuz cocuklarimiza da ulusumuza da kutlu olsun.
sevgilerle
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 23.04.2007 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bütün herkesin 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutlar ve bu günü çocuklara adayan MUSTAFA KEMAL ATATÜRK e çok teşekkür ediyoruz..... Alkışlıyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 23.04.2007 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seraps in dikkat ve hassasiyetini biz de kutluyoruz.ama,ROTS a da bu onemli kutlama topigini actigi icin tskler ediyoruz.

Son Mesajdan 37 saniye:

seraps in dikkat ve hassasiyetini biz de kutluyoruz.ama,ROTS a da bu onemli kutlama topigini actigi icin tskler ediyoruz.
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
2FAST4YOU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: b.street

MesajTarih: 23.04.2007 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkesin 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutluyorum. Ulu önderin yarattığı ilkelerin ülkemiz adına 500 yıl sonra bile güncelliğini koruyacağına inanmış, tartısılmaz olduğunu kabullenmiş,sindirmiş nesiller için ulusal bayramlarımızı ,günlerimizi unutmayalım
Alıntı:

Bugün bizi biz yapan değerlerimize sıkısıkıya daha çok sarılmamız gereken birgün..Bugün bağımsız hür egemen bir toplum olduğumuzun resmiyete kavuştuğu gün

Bravo
Başa dön
2FAST4YOU Çevrimdışı 2FAST4YOU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal