Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İzmir/Gaziemir shell istasyonu motosiklete yakıt vermiyor!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İzmir/Gaziemir shell istasyonu motosiklete yakıt vermiyor!

İzmir/Gaziemir shell istasyonu motosiklete yakıt vermiyor!
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
dantemo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.04.2007 - 08:59    Mesaj konusu: İzmir/Gaziemir shell istasyonu motosiklete yakıt vermiyor! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

24.04.2007 Saat: 08.45 İzmir-Gaziemir Shell istasyonuna girdim. istasyonun marketine 20 ytl yakıt için kartla ödeme yaptım ve pompaya yanaştım. pompa görevlisi bana bu pompadan yakıt veremiyeceğini söyledi. dedim herhalde bi sorun var diğer pompaya yanaştım. görevli: _ yok kardeşim pompadan motora benzin vermiyoruz dedi. sebeb? dedim. yasak dedi! neden yasak dedim? Gecen hafta bir motor burda patladı müdürümüzde yasakladı dedi. elinde bir tane bidon.... pompadan ona aktaracakmış ordanda motora... Sabah sabah piyongo resmen... dedim kim buranın sorumlusu? bi başka cengaver görevli atladı hemen. - yok kardeşim vermiyoruz işte! motosikleti pompanın önünde sehpaya aldım. cengaver kardeşimin yanına gittim ödediğim kağıdı uzattım bunu iptal ettir getir kardeşim dedim... baktım bizim cengaver birden tabi abi, hemen abi. demeye başladı. iptal kağıdını alıp yola devam ettim...

İş yerine gelir gelmez shell'in internet sitesine girip olanları yazdım. ve şu soruları sordum: 1. madem böyle (saçma) bir yasak geldi. kaskla korumlarla (uzaylı gibi) girdiğim marketten niye ödeme aldılar? 2. pompayla dolunca tehlikeli oluyorda bidonla dolunca olmuyormu? 3. bu önlemi alan yurdum insanı shell merkeze önlemini belirttimi?

2 dk sonra cep caldı. shell müşteri hizmetleri: onlarda şikayetciymiş bu istasyondan az ilersinde yeni bir shell istasyonu açılyormuş açılınca burası kapatılacakmış. ne yapsalar uymuyormuş istasyon! (verme sende yakıt olsun bitsin) diyecektim ama...! olayda şu şekilde olmuş: motorsiklete yakıt koyarken depo taşmış yakıt motorun sıcak noktalarına ulaşınca olay meydana gelmiş... Eh kardeşim sen pompacını eğitme... çiçek sular gibi benzin koysun. adamın motorunu yakın... sonrada motosiklete benzin vermeyin... adam gibi tabancayı deponun içine sok.. benzin dolunca otomatik kapansın... yok öyle olmaz bir tane motoru yak cayır cayır... sonrada motosiklet patlıyor de. benzin verme! Öfkeliyim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.04.2007 - 09:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dantemo, egitim şart Bravo sucu kendinde aramak yerine benzin vermemek gibi bir zihniyet nasıl olabilir anlamış degilim Şok oldum acaba araba patlasa orda artık arabalarada mı benzin vermiyecekler ? ? neyse topik birde genel bölümünde olsa cok daha iyi olurdu Bravo
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 24.04.2007 - 09:42    Mesaj konusu: Re: İzmir/Gaziemir shell istasyonu motosiklete yakıt vermiyo Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dantemo demiş ki:
... çiçek sular gibi benzin koysun. adamın motorunu yakın... sonrada motosiklete benzin vermeyin...

Gerçekten çok ilginç, yukarıdaki teşbihin çok güzel olmuş Bravo
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 24.04.2007 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kamusal hizmet veren kurum özel olsun olmasın kendi kafasına göre hizmet vermiyorum diyemez... Bu konu 1-2 yıl kadar önce gene açılmıştı. Bir yerdeki benzin istasyonu vermem demiş bir arkadaşa orada baya konuşulmuştu diye anımsıyorum... Sonuçta böyle bir hakları yok...

Bu konuydu... Gene Shell...
http://www.motordelisi.com/ftopic-25483-0-days0-orderasc-benzin.html

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tomsawyer
Üye
Üye

MesajTarih: 24.04.2007 - 09:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmirliler de almasın bundan böyle shell'den desek olurmu?
Başa dön
tomsawyer Çevrimdışı tomsawyer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.04.2007 - 09:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Demekki aklı kelden alacağız ama benzini shell den değil Dil çıkarıyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serapz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.04.2007 - 09:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

okuduklarıma inanamadım Şok oldum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MOTOR DİYARI...

MesajTarih: 24.04.2007 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kafana takma dostum bunlar bencede saçma bır konular Alkışlıyorum ne demişler cocukla corba ıcme ustune kusarrr..shell gıbı kalıte bır iş yerının eleman hatası yuzunden gunahı ne motorcuların bence yanlışşş....... Sinirlendim
Başa dön
madyes Çevrimdışı madyes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERY

MesajTarih: 24.04.2007 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benzer bir durum Kayseride de olmuş yine shell istasyonunda.Biz motorlara benzin vermyoruz demişler vermemşler. O arkadaşta bizim siteye yazmış bende öyle öğrendim ama hangi shell daha bilmiyorum.
Başa dön
doblocu38 Çevrimdışı doblocu38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dragon35
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 24.04.2007 - 10:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yurdum insaninin komik halleri Çok gülüyorum Öfkeliyim

objektifboad@hotmail.com
Başa dön
dragon35 Çevrimdışı dragon35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
csaltuk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 24.04.2007 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence firma yetkilileri bu istasyonun bayilik ruhsatını vakit kaybetmeden ellerinden alıcak.ne o öyle şimdik bir tane yenisi açılıyormuşta yenisi açılınca ilgilenizde.Firma yetkililerinde iş yok.
Başa dön
csaltuk Çevrimdışı csaltuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
little-CBR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KOCAELY/YZMYT/KULLAR

MesajTarih: 24.04.2007 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

La havle vela.... Yurdum insanı iyice uçmuş...
Motorsiklete benzin vermiyolarmış hee....

A Rh(+)
Başa dön
little-CBR Çevrimdışı little-CBR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
dantemo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.04.2007 - 10:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

konuyu yanlış yerde açmışım... Göz kırpıyorum
mertmertmert
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 24.04.2007 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

pompacılar kaç defa depoyu taşırıp sıcak motorumu benzinle yıkadılar. abartısız her defasında "üstad benim depom ufaktır çabuk dolar , taşırmayasın" dememe rağmen , ağızlarını açarak iş yaptıkları için birçoğu, motor şakır şakır benzinle yıkanıyor. hatta bi defasında ,bu yıkanma olayı baya bi oha dedirtecek cinstendi , nerdeyse 1lt benzin aktı motorun üzerine. bende vermicem dedim o 1lt nin parasını ve vermedim. ben motora binip giderken hala söyleniyordu denyo pompacı
...
bu olay pompacının hanzoluğuyla alakalı biraz.

bu arkadaşın bahsettiği olaydan soraki tedbir önlemleri ise işletmecinin hanzoluğuyla alakalı.
shell i tamamen karalamak kötülemek buna çözüm olmayacaktır bence...
general
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/ipsala

MesajTarih: 24.04.2007 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence bunlar çok basit olaylar çünkü made in turkey
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal