Bu yarisin organizasyonunu yapan insanlari kim seciyor, nerden bu pozisyonlara gelip de bu tur islerle ilgileniyorlar anlamak mumkun degil. Gecen sene de basima gelenleri anlatan bir yazi yazmistim, bu sene de artik "bravo basardiniz" tadinda birseyler yazmak istiyorum. Artik motoGP takviminde turkiye`nin olmayacagi aciklandi. Nedenleri konusunda bir aciklama yapilmadi ama bir kac gozlemimi sizinle paylasmak istiyorum:
Gecen senelerde motorlarin girip park etmesine izin verilen portatif tribun arkasindaki tozlu toprakli park alanlarina bu sene kimseyi sokmuyorlardi, hatta oraya cekilmish birkac Bulgar / Romen motorun cekme araci ile oradan kaldirilip goturuldugune sahit oldum. Ulkenizden ve organizasyonunuzdan nefret ettirkem icin ne guzel bir yontem degil mi? Romanya`dan kalkip turkiye ye geliyorsunuz, motor yarisi izlemek icin ve motorunuz cekici tarafindan cekiliyor .. helal olsun..
Yaristan bir hafta once asmaya basladilar motoGP posterlerini, taksim meydanina filan... posterde iki tane motor gorunuyor, sanirim google`da imaj aratmaya girip "motor" filan yazmishlar o fotograflari bulmak icin. Birinci fotografta super bike motoru var, ustunde arrow egzoz ile, digerinde de 125cc`lik motor. Komik - trajik komik.. gecen senelerde repsol honda`nin ustundeki sponsor logolarini photoshop ile silip istanbul belediyesi armasini koyarak yapmislardi da ona da cok gulmushtum ama gelen gideni aratiyor iste..
Sunucu kimdi bilemiyorum ama, Rossi`den baska surucu tanimamasi derin bir cehaletin gostergesi. Ayriyeten "ValentinA" degil "ValentinO"... Motorlarin ustundeki numaralara "kapi numarasi" denmiyor cunku motorlarin kapilari yok. Pilotlarin ustundeki kiyafetlere de "elbise" denmiyor, onun adi "tulum".. on binlerce kisi dinliyor bu adamin konusmasini - insan biraz arastirma yapar da oyle gecer mikrofonun basina...
Bu organizasyonda emegi gecen butun belediye - organizator - motor federasyonu calisanlarini tebrik etmek istiyorum, sonunda basardiniz. Bundan sonra ulkemize bir suru dostluklara sebep olan, dogu avrupali veya israilli motorcularla oturup yaris oncesindeki gece 10`lu 20`li gruplarla icip kaynasmamiza sebep olan, insanlarin Turkiye`ye gelmesine sebep olan boyle onemli bir uluslararasi organizasyondan kurtardiniz bizi. Calismaniza, ugrasmaniza, turkiye`yi yabancilarin gozunde nasil kepaze edebliiriz diye daha fazla dusunmenize gerek kalmayacak.
hd002e
Yazdıklarında haklı olabilirsin ama gelecek yılda Moto GP Türkiyede olacak. nerden biliyorsun deme bekle gör
tabi kesin değil ama büyük ihtimal olacak _________________ http://img165.imageshack.us/my.php?image=4545mw0.jpg
PERT TEAM
Kayıt: Jan 03, 2006 Mesajlar: 558 Nereden: istanbul/kadıköy
Tarih: 24.04.2007 - 12:13 Mesaj konusu:
peki bi hollandalının varedorusuna malın birinin düz kontak yapıp çalmaya çalışması ve herkes evine gittiği zaman, adamın dağın başında kalıp çaresizce küfür etmesine ne diyeceksin, adamın mağduriyetini düşenebiliyomusun.. yanında da kız arkadaşı vardı..
ya çalınan eksozlar ve diğer aksesuvarlar... jandarmanın yanında benim bildiğim bu şikayetlerle 6 kişinin ifade verdiği _________________ Gelişim Sürücü Kursu
www.gelisimsurucu.com
msn:ehliyet@msn.com
216 330 54 44 kadıköy
Kayıt: Mar 13, 2006 Mesajlar: 399 Nereden: Taşdelen Illegals
Tarih: 24.04.2007 - 12:58 Mesaj konusu:
Heheheh ben size Mobilette World Chanpionship dedim ,inanmadınız bana , ahah , seneye hazırlayın mobiletleri yarışıyruz hepberaber İstanbul Park ta , bunun yanında PizzaCup ve KuryeCup ta var ( Pizzacı ve Kuryecilere bir saldırı sözkonusu değildir , ancak onlar da o pisti 20 kez dönecek kondisyon var ) , bunun yanında Eccelstone mudur nedir , pistin işletmesini almış , hani bir ihtimal zatı muhterem bilgilerini bizim kazma ve sapı birleştiremeyen lerle paylaşır ve yüzümüzün akını ile devam ederiz ...
Neden yabancıya verildi diyen olur şimdi , beceremedik işte ... _________________ KTM EXC 450 R
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 24.04.2007 - 15:49 Mesaj konusu:
Spiker konusunda hehe haklısın benimde dikkatimi çekti bir an at yarışı izliyorum sandım... _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız