Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kanuni caracal 200 hakkında bilgisi olan varmı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kanuni caracal 200 hakkında bilgisi olan varmı

kanuni caracal 200 hakkında bilgisi olan varmı
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
avarem
Üye
Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 24.04.2007 - 11:56    Mesaj konusu: kanuni caracal 200 hakkında bilgisi olan varmı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Resimi yine ekliyemedim galiba öğreneceğiz inşallah

[url=http://upload7.postimage.org/817223/photo_hosting.html][img]http://upload7.postimage.org/817223/caracal.jpg[/img][/url]
Başa dön
avarem Çevrimdışı avarem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

Nereden: istanbul/kadıköy

MesajTarih: 24.04.2007 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeryüzünde alınacak en son motor...eti butu belli ne fikri istiyosunki... al 3 liraya sat 1 liraya yada satama, yedek parçaya verrr
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı gelisim_surucu_kursu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 24.04.2007 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

yeryüzünde alınacak en son motor...eti butu belli ne fikri istiyosunki... al 3 liraya sat 1 liraya yada satama, yedek parçaya verrr

gelisim_surucu_kursu, harika yorum yapmışşşşşşş

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
uyildirim
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 24.04.2007 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fuardaki fena gözükmüyordu, tiger kadar iddialıydı görünüş olarak.
full aksesuarlı fiyatı da naked tigerın altındaydı diye hatırlıyorum
Başa dön
uyildirim Çevrimdışı uyildirim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
avarem
Üye
Üye

MesajTarih: 24.04.2007 - 14:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepinize teşekkür ederim zaten olumlu bir görüş de beklemiyordum
yine de içimi rahatlattınız
Başa dön
avarem Çevrimdışı avarem Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 25.04.2007 - 07:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motoru görmedim ama isminden anlasılıo nası olduğu Bravo
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
torento1987
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: eski?ehir

MesajTarih: 25.04.2007 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben sağlamlık konusunda bişey diyemiyeceğim çünkü busene çıkan yeni bir model . dün yolda motorumla giderken gördüm sadece görünüm açısından söyliyeyim sana giderken bi baktım bide arkamı dönüp baktım Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum (esk' ye caracal gelmiş)
Başa dön
torento1987 Çevrimdışı torento1987 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
bluebreeze_07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ....::::ANTALYA::::....

MesajTarih: 25.04.2007 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben ce satmayıp kulanacağım diyosan al derim adam gibi sürdikten sonra problem çıkarmaz
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 25.04.2007 - 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o paraya guzel gıbı duruyor calısması tıtresım durumu ıyı gıbı kanunı bu sene ıdalı bence yaramaz dıyen arkadaslar neden boyle yorum yapıyorlar kullandılarmı hıc bılmıyorum ben bıraz kullandım o paraya ıyı gıbı duruyor kanunı sonucta.... yerlı uretıme gectıler artık bu sene...
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.04.2007 - 19:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tigerin bi altı derim o makineye.çok inceledim güzel yapılmış ama sürmek daha nasip olmadı.
Başa dön
plus Çevrimdışı plus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
avarem
Üye
Üye

MesajTarih: 26.04.2007 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Onlar bildik markalara sahip olduklarından dolayı olsa gerek e bizimde durumumuz olsa Dragstar 650 alır kimselerede fikir sormazdık ama herkezin fikrine saygı duyuyorum. alakanızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.

Alıntı:

yaramaz dıyen arkadaslar neden boyle yorum yapıyorlar kullandılarmı hıc bılmıyorum
Başa dön
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.04.2007 - 10:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sakın abıcım ne yerlı uretımı felan yok ole bişi o zaman bu motoru ben de uretırım ne var kı bunda parcalar cınden gelır sen topla sonra ben yaptım de yalana bak alayı çin bunların kımse alıpta parasını sokaga atmasın benım gıbı cok pişman oldum ama iş işten gecmişti nasıl sattım hala ınanamıyorum zar zor kurtuldum Öfkeliyim
robroy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-karşıyaka

MesajTarih: 26.04.2007 - 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önce bütçeni gözeticeksin. sonra servisine ve yedek parça durumuna bakacaksın. Her markada beğenen yada beğenmeyen çıkacaktır.
sefikkorkmaz
Üye
Üye

Nereden: Trabzon

MesajTarih: 10.06.2007 - 02:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kim ne derse desin at sahibine göre kişner ama bazı atlar sahip tanımıyo bunda da hem fikiriz istisnalar da kaideyi bozmaz ama istisnalar çoğalırsa kaide olur Delirdim
Başa dön
sefikkorkmaz Çevrimdışı sefikkorkmaz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
body_guard
Üye
Üye

MesajTarih: 27.06.2007 - 10:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhabalar arkadaşlar ılk defa yazıoyorum ve pek hoş olmıcak sanırım oncelıkle sunu sölemek ıstıorum kadranı 120 de gosterse 360 da gosterse yerlı veya yabancıda olsa modelı ve tarzları degsıkte olsa tum burdakı arkadasların ortak tek yonumuz var IKI TEKER,ıfıkır paylasımı boyle aman o yere batsın pişman oldum sakın fılan demekle olmuyo bende gecen sene kanunı racer 200 vardı ve felaket sorunlar yasadım dogru bende zor sattım ama su anda da kanunı caracal var gayettde memnunum alalı 1 hafta oldu ve 350 km de su anda yanı fıkırlerımızı paylasalım motorlarımız hakkında bılgımız olsun dıye yazmak yerıne onun bunun kullandıgına laf atıoruz bır arkadasım guzel sölemıs bızde de öle motor olsa fıkır sormayız herlade dıye,ben bu zamana kadar yazmadım sadece bısyler ogrenmek maksatlı okuyodum her zaman ama gordumkı son yazdıklarınız pek ögretıcı degıl bılakıs yerden yere vurucu olmus sımdı bana da yazacak olan olur kardes söle böle bılmemne fılan dıye ben sımdıden sölıyım pek laf tartısması yapmam beyler ama dusunce paylasıcak olursanız ben burdayım...
Başa dön
body_guard Çevrimdışı body_guard Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal