Tarih: 24.04.2007 - 12:39 Mesaj konusu: yarışçı olmak istesemmmm?????
öncelikle bu msjı okuyan herkese çok teşekkür ediyorum. arkadaşlar ben motosiklet yarışçısı olmak istiyorum(çoğu genç gibi) yaşım daha 16 küçük olduğu için eğitimimi güzel alırsam gerçektende bu işi güzel yapabileceğime inanıyorum hiçbir şekilde motosiklet üzerinde hız yapmaktan yada virajlarda yatmaktan korkmuyorum(tabi kullanan ben olduğum sürece) bu konuda bilgisi olan büyük abilerim tabiki wardır. şimdi ben ne yapmalıyım? eğitim fln nerden ve nasıl almalıyım? bilen warsa lütfen bana cvp yazsınnn
abende aynı senin giibiyim...yaşımız aynı hayallerimizde aynı...ancak Türkiye satandartlarına göre çok zor bir olay...sağlam tanıdığın olması gerekiyor ya da paran....aldığım duyumlara göre yakın bir tarihte suzuki kurs vericekmiş...(1000 avro karşılığında)...yetiştiren sende birşey görürse seni yarışcı yapar...tabi buun içnde para gerekiyor...inan çok üzülüyorum bu duruma....bizim gibi hırslı gençler kaybediliyor..kimse bize destek çıkmıyor...işimiz çok zor kardeşim _________________ KoNYa MD TeaM
16 yaş zaten supersportta yarışma sınırı.. kendine bir yarış motoru edinmen lazım. sonra bir klupten yarış liasansı çıkarıp bu işlerle ilgilenen abilerinden mekanik ve eğitim desteği alabilirsin. Bunları yapabilmek için belliölçüde maddi gücün olması şart başlangıçda. Sonra kendini ispat ettiğinde sponsor bulabilirisin. _________________ [SIGPIC]http://i304.photobucket.com/albums/nn169/redstormr1/rr%20with%20haya/IMG_0841_edited-1.jpg[/SIGPIC]
Corner Speed gsxr600 ile eğitim veriyor ve eğitimin sonunda geçici yarış lisansı sahibi oluyorsunuz tabiki başarılı olanlar.
Fakat İstabulPak yönetiminin el değiştirmesinden dolayı İstanbulPark ta verilecek olan eğitim tehlikeye girdi ve corner speed kayıt yaptıran arkadaşlarıtek tek arayarak yeni bir yer arayışına girdiklerini belirtiyor.
(Bilgi olsun diye şeyetim )
ben şimdi bu yaşıma rağmen 1000avroyu nereden bulayım....
İşte sorun burda.Paran yoksa bu işe kalkışma.Senin gibi daha nice cevherler var ama maddi güçleri yok.Spansor dememdeki kasıt buydu.Maalesef motor sporları biraz lüx spor dalına giriyor.
Tarih: 24.04.2007 - 15:27 Mesaj konusu:
kesinlikle parasız yurumeyen işler bi sıralar bende merak sarmıstım ama maddıyat olmadıgından dolayı vazgectım bu hevesten suanda maddiyat durumu duzelttık ama bu seferde hevesım kalmadı artı yasta geçti
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız