Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yarışçı olmak istesemmmm?????

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yarışçı olmak istesemmmm?????

yarışçı olmak istesemmmm?????
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 24.04.2007 - 12:39    Mesaj konusu: yarışçı olmak istesemmmm????? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle bu msjı okuyan herkese çok teşekkür ediyorum. arkadaşlar ben motosiklet yarışçısı olmak istiyorum(çoğu genç gibi) yaşım daha 16 küçük olduğu için eğitimimi güzel alırsam gerçektende bu işi güzel yapabileceğime inanıyorum hiçbir şekilde motosiklet üzerinde hız yapmaktan yada virajlarda yatmaktan korkmuyorum(tabi kullanan ben olduğum sürece) bu konuda bilgisi olan büyük abilerim tabiki wardır. şimdi ben ne yapmalıyım? eğitim fln nerden ve nasıl almalıyım? bilen warsa lütfen bana cvp yazsınnn Bravo
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
gsxr_dennis
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 24.04.2007 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abende aynı senin giibiyim...yaşımız aynı hayallerimizde aynı...ancak Türkiye satandartlarına göre çok zor bir olay...sağlam tanıdığın olması gerekiyor ya da paran....aldığım duyumlara göre yakın bir tarihte suzuki kurs vericekmiş...(1000 avro karşılığında)...yetiştiren sende birşey görürse seni yarışcı yapar...tabi buun içnde para gerekiyor...inan çok üzülüyorum bu duruma....bizim gibi hırslı gençler kaybediliyor..kimse bize destek çıkmıyor...işimiz çok zor kardeşim

http://img114.imageshack.us/img114/6940/kigmizi2ff0.png
Başa dön
gsxr_dennis Çevrimdışı gsxr_dennis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
csaltuk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 24.04.2007 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlk önce kendine bol paralı bir spansor bulman lazım.Arkası çorap söküğü gibi gelir.
Başa dön
csaltuk Çevrimdışı csaltuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gsxr_dennis
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.04.2007 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte herşey aynı kapıya çıkıyor ///// para \\\\\......nereden bulacağız o sponsoru Ağlıyorum

Başa dön
gsxr_dennis Çevrimdışı gsxr_dennis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 24.04.2007 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

16 yaş zaten supersportta yarışma sınırı.. kendine bir yarış motoru edinmen lazım. sonra bir klupten yarış liasansı çıkarıp bu işlerle ilgilenen abilerinden mekanik ve eğitim desteği alabilirsin. Bunları yapabilmek için belliölçüde maddi gücün olması şart başlangıçda. Sonra kendini ispat ettiğinde sponsor bulabilirisin.

I . R . T
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
cpatience
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.04.2007 - 13:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ülkede olmaz arkadaşlar, futbolcu olun siz .tolga uprak bile sponsor sıkıntısı çekiyor.. İstemiyorum
Başa dön
cpatience Çevrimdışı cpatience Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.04.2007 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ama önce bi eğitimi fln yokmudur sponsor direk yarışa girmicez ki ama? ama doğru önce para gerekiyoo...
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.04.2007 - 14:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende daha 14 yasındayım ama ailem istemiyor yarışcı olmamı İstemiyorum aslında tam yaşım böyle şeyler küçükden başlar
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 24.04.2007 - 14:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Suzuki ve Cornerspeed oratkalaşa yarışçı olmak isteyen gençlere eğitim veriyor. Fiyatı 1000 euro diye duymuştum, sadece kaskını alıp gidiyorsun. Deri tulumu onlar veriyor, eğitim motosikleti ise gsxr-1000 diye biliyorum. Eğitimi İstanbul Park pistinde veriyolar. Ayrıntılı bilgiye buradan bakabilirsin.
http://www.suzuki.com.tr/
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GOOOOOOOOO
Süper Üye
Süper Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: istanbul/üsküdar/zeynep kamil

MesajTarih: 24.04.2007 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

para para para sadece para Göz kırpıyorum
vampir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSIN

MesajTarih: 24.04.2007 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar böyle hevesli arkadaşların elinden tutmak gerekiyor ama dediğiniz gibi herşey maddiyata dayanıyor.Keşke daha farklı imkanlar sunabilsek...
Başa dön
vampir Çevrimdışı vampir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
speed_racer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.04.2007 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Corner Speed gsxr600 ile eğitim veriyor ve eğitimin sonunda geçici yarış lisansı sahibi oluyorsunuz tabiki başarılı olanlar.
Fakat İstabulPak yönetiminin el değiştirmesinden dolayı İstanbulPark ta verilecek olan eğitim tehlikeye girdi ve corner speed kayıt yaptıran arkadaşlarıtek tek arayarak yeni bir yer arayışına girdiklerini belirtiyor.
(Bilgi olsun diye şeyetim Çok gülüyorum)
Başa dön
speed_racer Çevrimdışı speed_racer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
gsxr_dennis
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 24.04.2007 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben şimdi bu yaşıma rağmen 1000avroyu nereden bulayım....

Başa dön
csaltuk
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 24.04.2007 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gsxr_dennis demiş ki:
ben şimdi bu yaşıma rağmen 1000avroyu nereden bulayım....
İşte sorun burda.Paran yoksa bu işe kalkışma.Senin gibi daha nice cevherler var ama maddi güçleri yok.Spansor dememdeki kasıt buydu.Maalesef motor sporları biraz lüx spor dalına giriyor.
Başa dön
csaltuk Çevrimdışı csaltuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Capirossi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 24.04.2007 - 15:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle parasız yurumeyen işler Öfkeliyim bi sıralar bende merak sarmıstım ama maddıyat olmadıgından dolayı vazgectım bu hevesten suanda maddiyat durumu duzelttık ama bu seferde hevesım kalmadı artı yasta geçti Sinirlendim
Başa dön
Capirossi Çevrimdışı Capirossi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal