Tarih: 24.04.2007 - 17:47 Mesaj konusu:
o ne öle ya nasıl cup bunlar böle şaşa kaldım valla paylaşım için teşekkürler kardeş _________________ YOLUMUZA ÇİZGİ ÇEKENİN ASFALTINI SÖKER ATARIZ !!!
Dostum paylaşım için saol bende 6 aya kalmaz 2.motorum olarak bi tane cup modifiye edecem uzun zamandır aklımın bi köşesinde.. _________________ SONAX CAR CARE
Beyler farkettiniz mi bilmiyorum ama bu motorlarda makina olarak 2 zamanli makinalar kullanilmis egsozdan yanik yag dumani cikiyor. Yoksa standart tek silindirli 4 zamanli bir makinadan boyle bir ivmelenme olmaz.Zaten bunun en buyuk kaniti ise draglarda bir ss ile kalkmasidir.
[b][i]yamaha z 125 cok super bi motordur,ve kendi kategorisinde en iyi drag modifiyesi edilebilinen motor turudur...bu ilk videoda izlediginiz motor 200cc dir,ve 400metreyi 12 saniye civarinda yapabilir(gercekten gozlerimle gordum cunku yunanistanda yasiyorum ve drag en sevdigim hobim)..eger yamaha z 125 almak isteyen arkadaslar varsa bilmeleri gerekirki bu motorlarin bakimlari modifiyeden sonra cok zordur(bende de bitane var ama hala modifiye etmedim)
siyah motor 4zamanlidir ve isim icin kullanirim ve kirmizi olanda yamaha z 125 ve hobi icin aldim(iki motorumuda 3-4 ay once satin aldim)resimlere baktiginizda cevap yazin lutfen:P
Tarih: 01.05.2008 - 01:19 Mesaj konusu:
walla ipte durmaz perihan gibi olmus bunlar ne deyim _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
bu makinalar f1 hesabi herhalde.her drag gununden sonra komple rektefiye yoksa 125-200 cc makina bole kalkarmi?ayiptir yahu hatta 500 bg evoyu bunlarla kaldirsinlar _________________ 2003 HONDA CBR 954 RR...
djsavash, senin yamahada bunlar kadar serimi yoksa yahu nebiçim uzuyo onlar öyle..alla alla
yok,benimkisi nin herseyi orginal ve 125 cc,daha modifiye edemedim
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
conan81 demiş ki:
bu makinalar f1 hesabi herhalde.her drag gununden sonra komple rektefiye yoksa 125-200 cc makina bole kalkarmi?ayiptir yahu hatta 500 bg evoyu bunlarla kaldirsinlar
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız