Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - mobilete vites nasıl yapılır yardım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

mobilete vites nasıl yapılır yardım

mobilete vites nasıl yapılır yardım
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
imamfirarda
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: mu?la

MesajTarih: 25.04.2007 - 00:47    Mesaj konusu: mobilete vites nasıl yapılır yardım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadaşlar bana mobilet vites için yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı. şimdiden çok tşk
Başa dön
imamfirarda Çevrimdışı imamfirarda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 25.04.2007 - 01:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

imamfirarda, selam.orjınal halını bozma derım bu benım fıkrım tabi.. ?
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
suzuki_semih
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.04.2007 - 10:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım.motorunu bu işten anlıyan bi tornacıya götürüosun.o içine tadilato koyuyo.ve sonra motorun devir atıo.ama motorunun git gide ömrünü yiyo.piston ve segmanlardan ses gelio.eger çok geziosan yap.
Başa dön
suzuki_semih Çevrimdışı suzuki_semih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
speeddeath
Üye
Üye

Nereden: mersin

MesajTarih: 25.04.2007 - 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben bi aralar buna benzer bişi düşünmüşmüş teknik resmede dökmüştüm ama bir türlü hayata geçirmeye fırsatım olmadı yaptığım şey gergi yayını iptal edip motorun devrini otamatik olarak değilde manuel olarak kumanda etmekti.ama ama dedim ya hayata geçiremedim bi bakem hala resimler duruyorsa sana yolluyayım
Başa dön
speeddeath Çevrimdışı speeddeath Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
speedology
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.04.2007 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok karışık bi iştir şanzıman,daha önce böyle bişey yapılmışmı?
Başa dön
speedology Çevrimdışı speedology Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.04.2007 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o mobilete masraf yapıp vites taktıracağına bence ikinci el bi 125cc 5 vitesli motor al! Bravo
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
pelikan31
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.04.2007 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

mobilete masraf yapıp vites taktıracağına bence ikinci el bi 125cc 5 vitesli motor al!

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
pelikan31 Çevrimdışı pelikan31 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aykut_R_251_R
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 25.04.2007 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy demiş ki:
imamfirarda, selam.orjınal halını bozma derım bu benım fıkrım tabi.. ?

benim fikrimde bu hiç elleme orjinalini
aykut_R_251_R Çevrimdışı aykut_R_251_R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
imamfirarda
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: mu?la

MesajTarih: 26.04.2007 - 02:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tşk arkadaşlar ama ben takmak istıyorum bana yadımcı olabilirseniz sevinirim bizim burada tornacılar mobilete vites yapmayı bilmiyo bilen arkadaşlar varsa ayrıntılı bi şekılde anlatırsa sevinirim şimdiden herkese tşk.
Başa dön
imamfirarda Çevrimdışı imamfirarda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
suzuki_semih
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 30.04.2007 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bakın bu zevk işidir kimse birşey diyemez..ona bakarsanız bnde 4.500 ytl lik scooter+3000 ytl lik vitesli motor+peugot 103 var..ama en çok zevki peogeuot 103 den alıom..bunların parasına ikinci el bi race alabilirdim ama zevk meselesi.bn peougeota motorun degeri kadar airbrush yaptırdım.diger motorlarıma yaptırabilirdim.zevk işte bu..kardeş sen al motorunu bi motorcuya götür.onun içindeki demirleri kesiolar..tabi bunu tornacı yapıo..daha sonrada motorun devir atıo.benim pejoda var 1 kere devir atıo sonra kopuo gidio.ybrlerin dibinden ayrılmıo Delirdim
Başa dön
suzuki_semih Çevrimdışı suzuki_semih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
beter_7
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.05.2007 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Delirdim suzıki semin tornacı neyi kesior Delirdim bişey kestigi yok acıklamayı yapayım ben bu motorlara vites debriyaj dişliler falan olebi olay soz konusu deil ancak su war mobiletlerin debriyajlarında bulunan oynar yanak die tabir edilen acılıp kapandıgında kayısı assagı yukarı haraket ettiren parca war biri oynar biri sabit yanak bunlara tornalık birkac işlem ile ki bu cok kolaydır 5-10ytl ye falan biter vites denilen sey yapılıor bu vites ole sol elde debriyaj sag ayakta vites ole bişey deil motor devir aldıkca otomatik olarak devir degişiyor ha solebi zararı wardır bol bol kayış yer artı granka her vıtes bir darbe gibi biner sonunda grankgı yer.(mobilet ile ilgili akla gelinmiyecek her türlü işlem denenmiştir bulundugumuz cevreden gorülmüştür artı show tv ye haber olmuştur 140 yapan makinelerimiz )mobilet boş iş bunuda belirteyim uzun bikaç senedir Bravo hiç urasmıorum nasipse 600rr 600f 2 secenek tatmin edici OK
Başa dön
beter_7 Çevrimdışı beter_7 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 31.05.2007 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

arkadaşlar bakın bu zevk işidir kimse birşey diyemez..ona bakarsanız bnde 4.500 ytl lik scooter+3000 ytl lik vitesli motor+peugot 103 var..ama en çok zevki peogeuot 103 den alıom..bunların parasına ikinci el bi race alabilirdim ama zevk meselesi.bn peougeota motorun degeri kadar airbrush yaptırdım.diger motorlarıma yaptırabilirdim.zevk işte bu..kardeş sen al motorunu bi motorcuya götür.onun içindeki demirleri kesiolar..tabi bunu tornacı yapıo..daha sonrada motorun devir atıo.benim pejoda var 1 kere devir atıo sonra kopuo gidio.ybrlerin dibinden ayrılmıo

arkadasım doğru söylüyosunda neden nickin suzuki_semih, neden peugeot_semih değil????????
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 31.05.2007 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

imamfirarda, hakikaten firarda sanırım. 3 mesajdan sonra ortalıkta yok. Bir bakmışsın projeyi tamalayıp dönüyormuş. Olur mu olur hani.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zigbog
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: »»»»»»izmiRR««««««

MesajTarih: 31.05.2007 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benımde pejolar çok hosuma gidiyo bisiklet gibi ama bence o masrafı yapmana degmez Beğenmedim Beğenmedim Bravo

onur_zigbog@hotmail.com zigbog-@hotmail.com
Başa dön
zigbog Çevrimdışı zigbog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racer_44
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: malatya

MesajTarih: 31.05.2007 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ben bi mobilette görmüştüm.adam normal vitesli bisiklet sistemini yapmıştı motora.robotu dur dişlisidir falan.ne kadar randımanlı oluyo bilmem ama yaratıcı duruyodu o başka
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal