Motosiklet üstünde bir vali
Aydın Valisi Mustafa Malay, yeni satın aldığı motosikletle Aydın'dan Kuşadası'na seyahat etti. Uzun yıllardır motosiklet tutkusu olduğunu söyleyen Vali Malay, boş vakitlerinde yeni aldığı motosikleti sürerek kendisini geliştirdiğini ifade etti.
Mustafa Malay, motor kullanmak için ehliyet alıyor.
Denetimlerde zaman zaman makam aracı yerine motosikletini kullanacağını aktaran Malay, geçen hafta sonu A-2 sınıfı ehliyet alabilmek için girdiği sınavın iyi geçtiğini kaydetti.
Tarih: 25.04.2007 - 07:13 Mesaj konusu:
bravo valiye olay bu işte
japonyada bakanlar bile işlerine bisikletle veya motorla gidiyor tebrik ediyorum valiyi
örnek bi olay _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 25.04.2007 - 08:37 Mesaj konusu:
sizce valide md ye katılırmı ne dersiniz. md şapkasıyla tişörtü eksik gibi geldi bana _________________ ybr 125 2005
olma keser gibi hep bana hep bana, ol testere gibi bir sana bir bana.
Tarih: 26.04.2007 - 09:11 Mesaj konusu:
BRAVO VALİ,mize helal olsun çok güzel örnek bir davranış keşke tüm üst düzey yöneticelire böyle örnek davranışilarda bulunsalar. bu arada sanırım scootri çin malı galiba valimizin markasını çözemedim neyse adımı attı ya onu kesmez daha büyüğünü alır ehliyetten sonra hatta ona MD ile gezilerimize toplantılarımıza katılması için teklifte bile bulunabiliriz sevgiler saygılar aydın valimiz Mustafa Malay,a
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız