ya bunu dün gazetelerde okudum ve sinirdenn delirdimm aslında tam tersini yapacaksınn onuu güçlü bir makinenin arkasına bağlayıpp kemikleri kalana kadar sürüyeceksinkii o hayvanın çektiğini anlaya bilsinn geri zekalı adam yaa yinee ellerimm titriyor sinirden hayvann herif ....çocuğuu _________________ Varmy Beni Ycinizde Tanyyan Ya?anmadan Cözülmeyen Syr Benim Kalmasada ?öhretimi Duymayan Kimli?imi Tarif etmek Zor Benim..(ALONE_ADVENTURER)
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2171 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 25.04.2007 - 08:23 Mesaj konusu:
Arthas, sevgili arkadaşım bu haberi gazetede okudum ve perişan oldum. buraya yazamadım bile bu nasıl bir anlayıştır. Allahım o adamıda o köpek gibi süründürsün inşallah. Bu kadar vicdansızlık olamaz. Bu adama motorcu değil insan bile denmez. Lanet olsun böyle insanlara
Gazetelerde bulmacalar olur. orda iki çizgi roman şeklinde resim verirlir
ve denir ki. Bu iki resim arasındaki bilmem kaç farkı bulun.
Bende sorayım şimdi size bu iki resimdeki toplam 4 hayvanı işaretleyin !!
Umumi bir yer olmasa yazacak çok şey var ama ........ _________________ Çaly?mak güzel bi?ey olsaydy,
Üstüne para vermezlerdi
0 RH +
Tarih: 25.04.2007 - 08:27 Mesaj konusu:
kardeşim bu adamı bulup evire çevire dövecen. başka izahı yok bu işin.
insan değil bu ,hayvan diyesim geliyo adama ama arkadaki köpeğe haksızlık olacak. _________________ ybr 125 2005
olma keser gibi hep bana hep bana, ol testere gibi bir sana bir bana.
Kayıt: Dec 01, 2005 Mesajlar: 148 Nereden: KASTAMONU-TOSYA
Tarih: 25.04.2007 - 08:32 Mesaj konusu:
hayvan lar bize bu dünya da emanettir. Emanete hiyanet yapıyoruz onları sevelim koruyalım. _________________ dost ba?a, dü?mak aya?a, delilerde (ben) motora bakar.
Tarih: 25.04.2007 - 08:44 Mesaj konusu:
hayvan oğlu hayvan bunlar ya allah allah _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
plakasıda yok bulalım ya bunu bulmak lazım birileri harekete geçsin cezasını ceksin yada biz dövelim bişeyler yapalım yaa nasıl buluruz bu adamı söleyin arkadaşlar
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız