Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Grank değişimi(Acil Yardım)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Grank değişimi(Acil Yardım)

Grank değişimi(Acil Yardım)

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 25.04.2007 - 13:27    Mesaj konusu: Grank değişimi(Acil Yardım) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bundan 2 gün önce elektrik kesme sorunu yüzünden motorcuma gittim bujiye baktı sağlam ondan sonra sekizli statör ve bir dış bobin alacan dedi aldım taktı ama motor yine elektrik kesiyo manifotu değiştirdi yine sorun var en son sorunun grank eğilmesinden dolayı olduğunu söyledi ama ben pek bi alaka bulamadım daha yaptırmadım motoru bu anlattığım sorun neyle alakalı arkdaşlar bana bi ayrdım olabilrseniz sevinirim...

Herkese şimdiden teşekkürler...
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.04.2007 - 14:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa_01, saçmalama dostum ne alakası var tamam statör grang miline bağlı ama kesmes elektriği.... ya şase kablosundadır problem yada karbüratörün dyafram var yırtılmış olabilir .... daha fazla masraf etmede adam gibi motorcuya götür. Bravo

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 25.04.2007 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elektrik arızasını krank eğilmesiylemi acıkladı o usta???arkana bıle bakma,motorunuda al kaç oradan.sonra gece tekrar dön,sprey boyayla kapısına 'senın gıbı ustanın ben taaa..............' diye yaz..
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 25.04.2007 - 14:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana da sacma geldi ... Karbiratör memesini deiştirse bile daha mantıklıymış Dil çıkarıyorum
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 25.04.2007 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet arkdaşlar banada saçma geldi yani onla o apayrı şey yarın bi ustaya gideceğiz arkadaşla o zaman yazacam yine ilgilendiğiniz için teşekkürler herkesin cevabını bekliyorum...
speeddeath
Üye
Üye

Nereden: mersin

MesajTarih: 25.04.2007 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

krank eğilmesi platinli motorlarda ters calısmaya sebep olur ama elektrik kesmesi olacanı zannetmiyorum tekliyo desen inanacam usta doğru demiş dicem ama bunun için illaki krank deişmeye gerek yok iyi bi tornacı onuda halleder sen bas bi ustaya danış en iyisi
Başa dön
speeddeath Çevrimdışı speeddeath Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
R1fatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BEYSEHYR otobanyndan

MesajTarih: 25.04.2007 - 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorunda vıbrasyon yanı tıtreme varsa yuksek hızlarda masaj makınası gıbı oluyosa egılmıstır ama kranktan elektrık arızası verdını bende ılk defa duydum
Başa dön
R1fatih Çevrimdışı R1fatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.10 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal