işte şanlı kalesi suyunu sütten sıvası yumurtanın akından yapılmış bir kake
buda şanlı bayrağımız ve balak gazi heykeli
kuş bakışıı elazığ (elaziz)
buda harput yolu .. motorcular iyi bilir...
umarım hoşunuza gitmiştir bu küçük bir denemydii
Son Mesajdan 55 saniye:
resimleri büyütmeyi başardımsonunda _________________ Varmy Beni Ycinizde Tanyyan Ya?anmadan Cözülmeyen Syr Benim Kalmasada ?öhretimi Duymayan Kimli?imi Tarif etmek Zor Benim..(ALONE_ADVENTURER)
cnm gusell resım.. vala insanın gıdesı gelıyooooooooorrrrrrrr oralara
teşekkür ederim ecem gidersinbirgünn hemm gezdiririmm senii iyi olur valla
Son Mesajdan 17 saat 20 dakika sonra eklendi:
ya arkadaşlarr dün resimleri ekledimm hepsii açılıyorduu şimdii sadece birisii açılıyor bunun sebebii ne olabilir a caba ben anlamadımbu işii
_________________ Varmy Beni Ycinizde Tanyyan Ya?anmadan Cözülmeyen Syr Benim Kalmasada ?öhretimi Duymayan Kimli?imi Tarif etmek Zor Benim..(ALONE_ADVENTURER)
pekii neden böyle olduu sencee ben anlamadım yaa _________________ Varmy Beni Ycinizde Tanyyan Ya?anmadan Cözülmeyen Syr Benim Kalmasada ?öhretimi Duymayan Kimli?imi Tarif etmek Zor Benim..(ALONE_ADVENTURER)
işte bende onu diyorum neden siliniyor anlamadım ya _________________ Varmy Beni Ycinizde Tanyyan Ya?anmadan Cözülmeyen Syr Benim Kalmasada ?öhretimi Duymayan Kimli?imi Tarif etmek Zor Benim..(ALONE_ADVENTURER)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız