Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Rossi den yorumsuz bir hareket

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Rossi den yorumsuz bir hareket

Rossi den yorumsuz bir hareket
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
umut_utu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Eski?ehir/Ynegöl

MesajTarih: 26.04.2007 - 11:12    Mesaj konusu: Rossi den yorumsuz bir hareket Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MotoGP yarışı bittiğinde zafer turu atılırken çekilmiştir.sadece fotoığraf makinasının ekranından baktığım için kime yaptığını bilmiyorum.aslında bende ilk defada farkedemedim.hızla geliyorlardı çünkü.evde bilgisayardan bakarken böyle bişey olduğunu fark ettim.

yorumlarınızı beklerim
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
speedology
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.04.2007 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

toni elias a yapmıştır kime olacak ki
Başa dön
speedology Çevrimdışı speedology Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 26.04.2007 - 11:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedology demiş ki:
toni elias a yapmıştır kime olacak ki

Gülümsüyorum

e rezil oldu napsın çirkefleşcek tabii.. Çok gülüyorum
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 26.04.2007 - 11:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Elias'a yapmıştır Bravo .Yarıştan sonra ben ona Shangai'de gösteririm deyip duruyordu Göz kırpıyorum
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ersin-45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA - KONYA

MesajTarih: 26.04.2007 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş.... Bravo
Başa dön
Ersin-45 Çevrimdışı Ersin-45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Cursed_SurvivoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 26.04.2007 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hehe manyak la bu adam Honda cılar toplanın rossi yi dövmeye gidioz Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum bu rossi yi çok sevmeye başladım sevidirio kendini kerata Delirdim
Başa dön
Cursed_SurvivoR Çevrimdışı Cursed_SurvivoR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İtalia

MesajTarih: 26.04.2007 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gözümden düştü şimdi Beğenmedim Beğenmedim

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli@hotmail.it
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 26.04.2007 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vardır bir bildiğii...... Çok gülüyorum
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
?MeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.04.2007 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaslar gecen sene yarısta hakemken kac yarıscı bıze boyle hareket yaptı. bu ilk diyil ki.
ozellikle ısınma turlarında hareket yapıp teker yaparcasına makinayı suren 125cc ciler...
keske aklıma gelseydide bende fotograf cekseydim amaa yasak cekmek yasaktı ve yanımızda koca gozetleme kamerası vardı Beğenmedim
?MeR Çevrimdışı ?MeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 26.04.2007 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sporcuya yakışmayan bir hareket Beğenmedim
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Daniki
Üye
Üye

Nereden: Mugla/Fethiye

MesajTarih: 26.04.2007 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

5 dünya birinciliği olan birisine YAKIŞMAMIŞ... Beğenmedim
Başa dön
Daniki Çevrimdışı Daniki Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
LuCKyGirL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 26.04.2007 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

banada işaret parmagı gibi geliyor yani gerçekten düşündügünüz gibi bi hareket olmayabilir,bence ilk bakışta algılandıgı gibi görüntü olmuş olsaydı çoktan basında yaptıgı terbiyesizliktir diye yayınlanırdı diye düşünüyorum...
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 26.04.2007 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

italyan valla herşey beklenir
apoyada kucak açmışlardı zamanında unutmadık onu içimizde ok gibi saplı duruyor Öfkeliyim

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
erkill
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Rap City

MesajTarih: 26.04.2007 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tribünlere yapıodur bence ... !
Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
erkill Çevrimdışı erkill Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 26.04.2007 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk sırada başlayıp 10. yarışı bitirince yapar tabi.......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal