Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ATATÜRK un cocuklarıysak göz yumamayız

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ATATÜRK un cocuklarıysak göz yumamayız

ATATÜRK un cocuklarıysak göz yumamayız
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
clubrn
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir -- KsK{kutsal topraklar}

MesajTarih: 26.04.2007 - 22:53    Mesaj konusu: ATATÜRK un cocuklarıysak göz yumamayız Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[/b]bu ne serefsizlik bu ne adiliktir yahu adam olmayan insan lar bizlerden şehitlerimizden nasıl bahsedıyor atamıza nasıl kufur edıyor İNSALLAH GEREKLİ MAKAMLAR BURDAN BU SİTEYİ GÖRÜR BİR SEKİLDE ULASILIR GEREKEN YAPILIR
http://emkurdin.net
http://emkurdin.net/content/view/41/1/
clubrn Çevrimdışı clubrn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
vip035
Üye
Üye

MesajTarih: 26.04.2007 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gereğinin yapılacağını umuyorum. Adresi gerekli yerlere gönderiyorum. Şimdi kaşınmaları tuttu, sabrımızı taşırmaya çalışıyolar. Ama farkında değillerki 70 milyonun sabrı taşdımı ne Irak kalır ne ortadoğu !!!
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.04.2007 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

clubrn ben bazı yerlere ihbarımı yaptım, umuyorum en kısa sürede gereği yapılacaktır. Bravo

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sarikaya
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: YsTaNbUl

MesajTarih: 26.04.2007 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok üzücü Üzgünüm ama bana kalırsa o link i ordan silmelisin onlar amaçlarına ulaşmasınlar diye Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
sarikaya Çevrimdışı sarikaya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 26.04.2007 - 23:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sarikaya, demıskı:
Alıntı:

o link i ordan silmelisin onlar amaçlarına ulaşmasınlar diye

Alkışlıyorum
Başa dön
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 26.04.2007 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tıklamadım... Başlıktan ve adresten neyle karşılacağım az çok belli... Bir laf geliyor aklıma...

"it ürür kervan yürür"...

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
king16
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.04.2007 - 05:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vatana millete hayırlı olsun ulaşım engellenmiş Delirdim Delirdim
Başa dön
king16 Çevrimdışı king16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 27.04.2007 - 05:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Çok üzücü ama bana kalırsa o link i ordan silmelisin onlar amaçlarına ulaşmasınlar diye

sarikaya, katılıyorum kardeş Bravo

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 27.04.2007 - 05:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
BUDA BOZKURTLARIMIZIN VİDEOSU . http://www.videoplayer.es/video/bozkurt-ulkucu-genclik-kahrolsun-pkk/pcsxKNlarT0/

En son tamero tarafından 27.04.2007 - 06:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
tamero Çevrimdışı tamero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.04.2007 - 06:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyww tamero, dostum

Ezan Dinmez bayrak inmez

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 27.04.2007 - 06:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Erişim engellenmiş konuyu kaçırdım ama...

3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 27.04.2007 - 06:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Erişim engellenmiş konuyu kaçırdım ama...

Bende.
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 27.04.2007 - 06:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne mutlu turkum dıyene Bravo Bravo

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 27.04.2007 - 06:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek dil Bravo
tek vatan Bravo
tek bayrak Bravo
şerefsizler bu ülkede her zaman olucak
ama bizde her zaman olacağız tarihte derslerini aldılar şimdi yine alırlar biz osmanlı torunuyuz doslar Alkışlıyorum
ne mutlu türküm diyene Bravo
şehitler ölmez vatan bölümez Alkışlıyorum
türk milletinin sabrı bitti mi alayının sonu belli kanımın son damlasına kadar bu ülkenin arkasındayım
bu ülkenin aşığıyım çünkü ben türküm türk
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.04.2007 - 07:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamero, deliemin, HIZ-TUTKUNU, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Bu vatanı bölmeye kalkan dört çakal yavrusunu inşallah bu yurtdan temizleyecez. Bu onların davasıysa bizim davamız da onları geri püskürtmek...

Bu çakal yavrularını Sultanahmet Meydanında tek tek sallandıracan bak bi daha internete bile giremezler. Korkak p..ler Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal