Tarih: 26.04.2007 - 22:53 Mesaj konusu: ATATÜRK un cocuklarıysak göz yumamayız
[/b]bu ne serefsizlik bu ne adiliktir yahu adam olmayan insan lar bizlerden şehitlerimizden nasıl bahsedıyor atamıza nasıl kufur edıyor İNSALLAH GEREKLİ MAKAMLAR BURDAN BU SİTEYİ GÖRÜR BİR SEKİLDE ULASILIR GEREKEN YAPILIR
http://emkurdin.net http://emkurdin.net/content/view/41/1/ _________________ Onlara Göre İkiteker Bize Göre Haytın Anlamı Bu Şeytan Oyuncakları---> YOKSA SEN HALA DELİRMEDİNMİ..
˜”°º• IПѕӨMηIΛ•º°”˜˜
Gereğinin yapılacağını umuyorum. Adresi gerekli yerlere gönderiyorum. Şimdi kaşınmaları tuttu, sabrımızı taşırmaya çalışıyolar. Ama farkında değillerki 70 milyonun sabrı taşdımı ne Irak kalır ne ortadoğu !!! _________________ Bir Allah'ym Var Birde......
Tarih: 27.04.2007 - 06:30 Mesaj konusu:
Erişim engellenmiş konuyu kaçırdım ama...
_________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tarih: 27.04.2007 - 06:50 Mesaj konusu:
tek dil
tek vatan
tek bayrak
şerefsizler bu ülkede her zaman olucak
ama bizde her zaman olacağız tarihte derslerini aldılar şimdi yine alırlar biz osmanlı torunuyuz doslar
ne mutlu türküm diyene
şehitler ölmez vatan bölümez
türk milletinin sabrı bitti mi alayının sonu belli kanımın son damlasına kadar bu ülkenin arkasındayım
bu ülkenin aşığıyım çünkü ben türküm türk
tamero, deliemin, HIZ-TUTKUNU,
Bu vatanı bölmeye kalkan dört çakal yavrusunu inşallah bu yurtdan temizleyecez. Bu onların davasıysa bizim davamız da onları geri püskürtmek...
Bu çakal yavrularını Sultanahmet Meydanında tek tek sallandıracan bak bi daha internete bile giremezler. Korkak p..ler
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız