abi ciddimisin ya arkadaşlar duyan eden oladımı neden kimseden ses çıkmıyor acilen biri bilgilendirsin _________________ Suzuki GSR600 2007 Karaoglan
ali_erkengel@hotmail.com
şimda aradım aniyi, telefona Hakan diye biri çıktı ve kaza olmadığını söyledi, umarım kötü bir söylentidir, Aniye acil araması için not bıraktım bir haber alırsam sizinle paylaşacağım...
Tarih: 27.04.2007 - 09:47 Mesaj konusu:
Evet maalesef doğru.Ani'nin durumu iyi,Salı günü ameliyat düşünülüyormuş.Az önce kendisiyle konuştum.Erhan arkadaşımızın kaza anında kaskı fırlamış(altı bağlı olmadığı için)Dün gece 02,00 sularında olmuş bu olay..
ALLAH yardım etsin...
ASLI Yanlış numarayı aramışsın sanırım... _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Tarih: 27.04.2007 - 09:49 Mesaj konusu:
cidden doğrumu bu üzücü haber yaa off ya , geçmiş olsun, Allahtan acil şifalar dilerim artçı bizim anicikmiymiş
kaza istanbuldamı izmirdemi nerde nasıl olmuş hangi hastanedelermiş bilen varmı
En son tamero tarafından 27.04.2007 - 09:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 27.04.2007 - 09:51 Mesaj konusu:
Çok geçmiş olsun
Umarım en kısa zamanda eski sağlıklarına kavuşurlar...Ayrıntılı ve güzel haberleri bekliyoruz... _________________ Watashi no YAMAHA HIDIR chan...
kadiRR_delisi,haber doğrudur biraz önce hastaneden geldim dün bütün gece hastanedeydik izmir md olarak.kamberhan ve ancik kaza yaptılar karşıdan gelen araçla kafa kafaya girdiler dün hep beraberdik evlere dağılma kararı alımştık maalesef bu üzücü olay yaşandı.
erhan'ın kamberhan nickli üyemizin durumu çok ciddi beyin tramvası geçirdi kaza anında kaskı kafasından fırladı çok kötü bir olay inanın ayakta güçklükle duruyorum.anicik artçıydı sol bacak ve sağ kol kırılmış biraz sonra anicik'i ameliyata alıcaklar ayağında ödem oluştuğu için ameliyat bugün yaplıcak platin takılıcak ailesine haber verildi sanırım yola çıkmışlardır.arkadaşlar lütfen dua edin erhan'ın durumu çok ağır
izmir 9 eylül hastanesinde yatıyorlar bilgi için ibrahim yada bana ulaşabilirsiniz.. _________________
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2171 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 27.04.2007 - 09:55 Mesaj konusu:
çok kötü bir haber umarım hiçbirşeyleri yoktur. inşallah ağır olan arkadaşımız hemen düzelir. tekrardan geçmiş olsun. bu arada konu ile haberi olan arkadaşlar son durumlardan bizleri haberdar ederlerse sevinirim.
Tarih: 27.04.2007 - 09:56 Mesaj konusu:
StaR, anicik in durumu iiyi onun ahberini aldık da,ya ssürücünü durumu nedir o konuda bilgin varmmı??????????
bu arada her iki arkadaşımıza da büyük geçmiş olsun diliyorum.umarım men kısa zamanda ayağa kalkıp aramızda ki yerlerini alırlar..... _________________
kadiRR_delisi,haber doğrudur biraz önce hastaneden geldim dün bütün gece hastanedeydik izmir md olarak.kamberhan ve ancik kaza yaptılar karşıdan gelen araçla kafa kafaya girdiler dün hep beraberdik evlere dağılma kararı alımştık maalesef bu üzücü olay yaşandı.
erhan'ın kamberhan nickli üyemizin durumu çok ciddi beyin tramvası geçirdi kaza anında kaskı kafasından fırladı çok kötü bir olay inanın ayakta güçklükle duruyorum.anicik artçıydı sol bacak ve sağ kol kırılmış biraz sonra anicik'i ameliyata alıcaklar ayağında ödem oluştuğu için ameliyat bugün yaplıcak platin takılıcak ailesine haber verildi sanırım yola çıkmışlardır.arkadaşlar lütfen dua edin erhan'ın durumu çok ağır
izmir 9 eylül hastanesinde yatıyorlar bilgi için ibrahim yada bana ulaşabilirsiniz.. _________________
Üzüldüm, Allahdan dileğim sapa sağlam tekrar aramıza dönmeleri.
Arkadaşlar korumalarınıza dikkat edin lütfen.
Özellikle istanbulda yaşayan arkadaşlara sesleniyorum.
Şu sıralar hava ara ara aşırı rüzgarlı oluyor. Adamı alıp kenara atıyor..
Köprüyü kullanacak arkadaşlar dikkatli olsun.
Kayıt: Dec 14, 2006 Mesajlar: 2171 Nereden: AMASYA/MERZİFON
Tarih: 27.04.2007 - 09:56 Mesaj konusu:
çok kötü bir haber umarım hiçbirşeyleri yoktur. inşallah ağır olan arkadaşımız hemen düzelir. tekrardan geçmiş olsun. bu arada konu ile haberi olan arkadaşlar son durumlardan bizleri haberdar ederlerse sevinirim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız