Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ......:::::harput md urfa'lı dostlar ile:::::......

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

......:::::harput md urfa'lı dostlar ile:::::......

......:::::harput md urfa'lı dostlar ile:::::......
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Oktay_DAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 27.04.2007 - 16:46    Mesaj konusu: ......:::::harput md urfa'lı dostlar ile:::::...... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harput MD 22.04.2007 PAZAR günü Şanlıurfa'ya motorcu arkadaşlarını ziyarete gitti.Amacımız tüm DOĞU ve GÜNEY DOĞU ANADOLU'daki arkadaşlarımıza motorları aşılamaktı.
Gittik Urfa'ya Lastiğimizi yakdık,gazımızı verdik,dostlarımızla yemek yedik,oradaki genç motorculara motorsiklet kullanmanın tekniklerini aşıladık.Gaziantep NİZİP'tende motorcu arkadaşlarımız gelmişdi onlarlada hasret giderdik.
Bizim işimiz sözde değil özdedir.Epeydir gezi yapamıyorduk havalar soğukdu diye ama ufak bir güneşle kendimizi Urfa'ya attık.Saatlerce Kilometreler katettik değdimi tabiki değdi.
Şimdi resimlere bakalım ; OK OK
İşte URFA'nın KİT İbosu ;

Oktay ile Engin'in kalkış için hazırlıkları ;

Birde motorcu arkadaşlarımızı çekelim dedik motorları ile birlikte:

Yemek yerken bir resim çekilelim dedik(LAHMACUNLAR ORTADA)ımmmm:

Engin yay gibi fırladı :

Zülfü Usta KİT İBO'nun HAYABUSA'sında :

Yeşilli Mücdat ortadaki Ben sağımdakide Yalçın USTA:

Benim R6 Urfa Otobanında yollarda :

İlerleyen zamanlarda HARPUT MD'nin tüm grup üyeleri ile gezilerimiz devam edecektir.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 27.04.2007 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oktay abi çok güzel gezi olmuş inşallah yazında gezilerimizi devam ettireceğiz,otobanda lahmacunlar filan vallaha canım çekdi.
Evet MD'li tüm dostlarımız eğer bir gün olupda yolunuz ELAZIĞ'a düşerse buyrun gelin bekleriz .
Haydi HARPUT MD havalar ısındıkca gezilerimiz artsın Alkışlıyorum OK OK
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 27.04.2007 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oktay_DAL,
Dostum çok güzel yapmışsınız umarım devamı gelir.
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 27.04.2007 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bir gezi olmuş. teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
king16
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.04.2007 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla aranızda olmayı çok istedim resimleri görünce devamınıda getirisiniz inşallah Bravo
Başa dön
king16 Çevrimdışı king16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 27.04.2007 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kit ibo abinin kıyafet rengi güzelmiş zevkli bir gün olmuş belli ellerinize saglık devamını bekleriz oktay abi Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aykut_R_251_R
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 27.04.2007 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel bir gezi olmuş paylaşım için sağol
aykut_R_251_R Çevrimdışı aykut_R_251_R Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 27.04.2007 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harbiden guzel bır gezı olmus Bravo
CABAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: PEYGAMBERLER DİYARI Ş.URFA

MesajTarih: 27.04.2007 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kosoca adamlarsınız yol kenarında lahmacun yiyosunuz ayıp ayıp hiç yakışmıyo sizlere o kadar kalabalıksınız adam gibi lokantada yemek yeseydiniz URFALI
Başa dön
CABAL Çevrimdışı CABAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 28.04.2007 - 06:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oktay_DAL, allah keyfinizi bozmasın inşallah kardeş

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
missgarfield
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IzmirAlmanya

MesajTarih: 28.04.2007 - 06:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler süper,cok keyifli bir gezi olmus.ellerinize,yüreginize ve motorunuza saglik.lakin ben lahmacun bölümünde takili kaldim.müthis bir sofra orada olmak icin neler
vermezdim,cok güzel görünüyorlar,bol yesillik mmmmmmmmmmmm.ahh birde yanina ayran,yemede yaninda yat. İyi fikir
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 28.04.2007 - 07:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oktay_DAL, süper olmuşş daha cooooooooook fotooooooo olmazmı

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 28.04.2007 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oooo urfalar falan hayırlı olsun Gülümsüyorum abim güzel gezi olmuş aranızda olmak isterdim
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.04.2007 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10 numarasınız.. Bravo çok güzeldii kalkışlar falann... keşke videoda ekleseydiniz...

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Serkan_Aksu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Zonguldak/Merkez

MesajTarih: 28.04.2007 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oktay_DAL, ellerine sağlık üstad cok güzel resimler.Teşekkürler.Selamlar.
Başa dön
Serkan_Aksu Çevrimdışı Serkan_Aksu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal