Harput MD 22.04.2007 PAZAR günü Şanlıurfa'ya motorcu arkadaşlarını ziyarete gitti.Amacımız tüm DOĞU ve GÜNEY DOĞU ANADOLU'daki arkadaşlarımıza motorları aşılamaktı.
Gittik Urfa'ya Lastiğimizi yakdık,gazımızı verdik,dostlarımızla yemek yedik,oradaki genç motorculara motorsiklet kullanmanın tekniklerini aşıladık.Gaziantep NİZİP'tende motorcu arkadaşlarımız gelmişdi onlarlada hasret giderdik.
Bizim işimiz sözde değil özdedir.Epeydir gezi yapamıyorduk havalar soğukdu diye ama ufak bir güneşle kendimizi Urfa'ya attık.Saatlerce Kilometreler katettik değdimi tabiki değdi.
Şimdi resimlere bakalım ;
İşte URFA'nın KİT İbosu ;
Oktay ile Engin'in kalkış için hazırlıkları ;
Birde motorcu arkadaşlarımızı çekelim dedik motorları ile birlikte:
Yemek yerken bir resim çekilelim dedik(LAHMACUNLAR ORTADA)ımmmm:
Engin yay gibi fırladı :
Zülfü Usta KİT İBO'nun HAYABUSA'sında :
Yeşilli Mücdat ortadaki Ben sağımdakide Yalçın USTA:
Benim R6 Urfa Otobanında yollarda :
İlerleyen zamanlarda HARPUT MD'nin tüm grup üyeleri ile gezilerimiz devam edecektir. _________________ MOTOSİKLET 23 [ Tarzımız - Kalitemiz ]
Tarih: 27.04.2007 - 16:52 Mesaj konusu:
Oktay abi çok güzel gezi olmuş inşallah yazında gezilerimizi devam ettireceğiz,otobanda lahmacunlar filan vallaha canım çekdi.
Evet MD'li tüm dostlarımız eğer bir gün olupda yolunuz ELAZIĞ'a düşerse buyrun gelin bekleriz .
Haydi HARPUT MD havalar ısındıkca gezilerimiz artsın _________________ ÇağLar BALCI A RH(+)
güzel bir gezi olmuş paylaşım için sağol _________________ hiç kims€ için h@y@l kyrykly?yn@ u?r@m@dym , çünkü hiç kims€ için hayal kurmadym...
aykut_8520@hotmail.com
Kayıt: Dec 24, 2006 Mesajlar: 228 Nereden: PEYGAMBERLER DİYARI Ş.URFA
Tarih: 27.04.2007 - 18:17 Mesaj konusu:
kosoca adamlarsınız yol kenarında lahmacun yiyosunuz ayıp ayıp hiç yakışmıyo sizlere o kadar kalabalıksınız adam gibi lokantada yemek yeseydiniz URFALI
Tarih: 28.04.2007 - 06:14 Mesaj konusu:
Oktay_DAL, allah keyfinizi bozmasın inşallah kardeş _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
resimler süper,cok keyifli bir gezi olmus.ellerinize,yüreginize ve motorunuza saglik.lakin ben lahmacun bölümünde takili kaldim.müthis bir sofra orada olmak icin neler
vermezdim,cok güzel görünüyorlar,bol yesillik mmmmmmmmmmmm.ahh birde yanina ayran,yemede yaninda yat. _________________ seni asla unutmayacagiz zagor
Tarih: 28.04.2007 - 09:46 Mesaj konusu:
oooo urfalar falan hayırlı olsun abim güzel gezi olmuş aranızda olmak isterdim _________________ Umut Yüzgeç
A rh(+)
07 YAMAHA YZF R6
07 YAMAHA YBR 125
10 numarasınız.. çok güzeldii kalkışlar falann... keşke videoda ekleseydiniz... _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız