Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bu Gece KAMBERHAN ı Son Yolculuğuna Uğurluyoruz....

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bu Gece KAMBERHAN ı Son Yolculuğuna Uğurluyoruz....

Bu Gece KAMBERHAN ı Son Yolculuğuna Uğurluyoruz....
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.04.2007 - 12:08    Mesaj konusu: Bu Gece KAMBERHAN ı Son Yolculuğuna Uğurluyoruz.... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet arkadaşlar bilindiği gibi kamberhan nickli ERHAN arkadaşımızı bugün sabaha karşı saat 04:00 sıralarında perşembe gecesi geçirmiş olduğu trafik kazası nedeni ile kaybettik.Ailesi Antalyada ikamet ettiği için,Erhan arkadaşımızın cenazesi orada yarın öğle namazı ile toprağa verilecektir.bu durumda MOTORDELİSİ olarak,son görevimizi yerine getirmek istiyoruz.kortej düzenleyip arkadasımızı bize geldiği gibi bize yakışır şekilde uğurluyoruz...lütfen arkadaşlar Erhan kardeşimizi bu son yolculuğunda yalnız bırakmayalım.herkesi orada bekliyoruz...
Motor Delisi Spor Kulübü Yönetim Kurulu

YER:DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ ACİL SERVİSİ ÖNÜ
TOPLANMA SAATİ:23:30

Not:Kortej Hastaneden İzmir Çıkışına kadardır...bu arada ailesinin Antalya'ya gitmesi sebebi ile isteyen motosikleti ile gelebilir.....

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 28.04.2007 - 12:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ibRRahim, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum bize yakışan budur kardeşim.

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Tua_nna
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.04.2007 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başımız sağolsun arkadaşlar ...
Son yolculuğunda orda olamıyorum, dualarım onunla ...
Toprağı bol,Mekanı CENNET olsun ...

ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Başa dön
Tua_nna Çevrimdışı Tua_nna Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Erkengel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 28.04.2007 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi erhan kardeşimiz için çok üzgünüz keşke bizde orada olabilsekdik ama kısmet degilmiş ama kalbimiz sizinle erhan kardeşimiz için allahtan tekrar rahmet diliyorum Üzgünüm Üzgünüm Ağlıyorum
Erkengel Çevrimdışı Erkengel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
robroy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-karşıyaka

MesajTarih: 28.04.2007 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gelemeyenlerinde selamını iletmeyi unutmayın ERHAN'a. sitede henüz yeniyim ama onun acısını herkes kadar hissediyorum. Vasıtasız bir dönemimde olmamdan dolayı katılamıcağım için üzgünüm. Kortejde olamasamda Karşıyaka'dan bir yürek sizinle birlikte ... MEKANIN CENNET OLSUN ERHAN !
aybars
Üye
Üye

Nereden: Izmir-Karsiyaka-Karagöl Yolu

MesajTarih: 28.04.2007 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Erhan, yarım kalan sohbetimizi bir gün tamamlayacağız...

Ben de orada olacağım.
Başa dön
aybars Çevrimdışı aybars Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 28.04.2007 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nasıpse kardesımızın yanında olucaz Üzgünüm Üzgünüm

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.04.2007 - 12:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gelmek İsterdim Üzgünüm Mekanı Cennet OLsun Ağlıyorum

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tekyildizmotor
Organizator-Bursa
Organizator-Bursa

Nereden: BURSA

MesajTarih: 28.04.2007 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ewet erhan abimizi son yolculuğunda yalnız bırakmayalım arkadaşlar .... Üzgünüm Üzgünüm

allah yakınlarına sabır versin başımız sağolsun... Üzgünüm Üzgünüm
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

MesajTarih: 28.04.2007 - 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşimizi son yolculugunda yanlız bırakmayalım

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 28.04.2007 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mekanı cennet olsun.........
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zardanadam
zardan üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 28.04.2007 - 12:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşimin son yolculuğunda -en azından hastaneden İzmir çıkışına kadar- eşlik edeceğim. Ağlıyorum

Başa dön
zardanadam Çevrimdışı zardanadam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
BeLiaL
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 28.04.2007 - 12:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepimiz orda olmalıyız arkdaşlar.Yanlız bırakmayalım Erhan'ı.Bende orda olucam....Son görevimizi yerine getirelim layığı ile.
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 28.04.2007 - 12:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tabi ki bende orda olucam.Son yolculuğunda Erhan'ı en güzel şekilde uğurluyoruz.Hepinizi duyarlı olmaya davet ediyorum arkadaşlar..

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 28.04.2007 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

icinin güzelligi yüzüne vurmuş erhan kardeŞ tanışmak nasip olmadı ama seni son yolculuguna ugurlamak nasipmiŞ Çoook seviyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal