Tarih: 28.04.2007 - 12:08 Mesaj konusu: Bu Gece KAMBERHAN ı Son Yolculuğuna Uğurluyoruz....
evet arkadaşlar bilindiği gibi kamberhan nickli ERHAN arkadaşımızı bugün sabaha karşı saat 04:00 sıralarında perşembe gecesi geçirmiş olduğu trafik kazası nedeni ile kaybettik.Ailesi Antalyada ikamet ettiği için,Erhan arkadaşımızın cenazesi orada yarın öğle namazı ile toprağa verilecektir.bu durumda MOTORDELİSİ olarak,son görevimizi yerine getirmek istiyoruz.kortej düzenleyip arkadasımızı bize geldiği gibi bize yakışır şekilde uğurluyoruz...lütfen arkadaşlar Erhan kardeşimizi bu son yolculuğunda yalnız bırakmayalım.herkesi orada bekliyoruz...
Motor Delisi Spor Kulübü Yönetim Kurulu
YER:DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ ACİL SERVİSİ ÖNÜ
TOPLANMA SAATİ:23:30
Not:Kortej Hastaneden İzmir Çıkışına kadardır...bu arada ailesinin Antalya'ya gitmesi sebebi ile isteyen motosikleti ile gelebilir..... _________________
Başımız sağolsun arkadaşlar ...
Son yolculuğunda orda olamıyorum, dualarım onunla ...
Toprağı bol,Mekanı CENNET olsun ... _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
Her lafa verecek cevabim var lakin...
ßir lafa ßakarim LAFMI diye
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
abi erhan kardeşimiz için çok üzgünüz keşke bizde orada olabilsekdik ama kısmet degilmiş ama kalbimiz sizinle erhan kardeşimiz için allahtan tekrar rahmet diliyorum _________________ Suzuki GSR600 2007 Karaoglan
ali_erkengel@hotmail.com
Kayıt: Jan 23, 2007 Mesajlar: 365 Nereden: izmir-karşıyaka
Tarih: 28.04.2007 - 12:19 Mesaj konusu:
Gelemeyenlerinde selamını iletmeyi unutmayın ERHAN'a. sitede henüz yeniyim ama onun acısını herkes kadar hissediyorum. Vasıtasız bir dönemimde olmamdan dolayı katılamıcağım için üzgünüm. Kortejde olamasamda Karşıyaka'dan bir yürek sizinle birlikte ... MEKANIN CENNET OLSUN ERHAN ! _________________ www.iznik.biz
Hepimiz orda olmalıyız arkdaşlar.Yanlız bırakmayalım Erhan'ı.Bende orda olucam....Son görevimizi yerine getirelim layığı ile. _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
icinin güzelligi yüzüne vurmuş erhan kardeŞ tanışmak nasip olmadı ama seni son yolculuguna ugurlamak nasipmiŞ _________________ MaLiZiYoo35^-_-^ Tek BaşınaLıĞın YoLcuSu
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız