Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - lütfen dikkat!:(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

lütfen dikkat!:(

lütfen dikkat!:(

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
BERKALP3232
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ysparta

MesajTarih: 28.04.2007 - 15:53    Mesaj konusu: lütfen dikkat!:( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar öncelikle hepinizi selamlıyorum.içinizde dediklerimle çelişen kimseler varsa onlardan özür diliyorum ve bu yazıyı dikkate almalarını istiyorum!ben ısparta da yaşıyorum ve çok sık olmasada motor ve araba kullanan birisiyim.çoğu zaman trafikte çok bilinçsiz sürücüler ve şu açık egzoslu peugeot lar dan nefret ediyorum.burada bu tür sürücüler olduğunu düşünmüyorum. ama misafir girişi yapıp da bu tür hareketleri sergileyen arkadaşlar varsa bu yazıdan bir şeyler çıkarmalarını bekliyorum.lütfen ulaşım amaçlı , hobby olarak veya zevk için taşıt kullanan arkadaşlardan iyi bir sürücü olmalarını istiyorum. bu güzel olayı(sürücülüğü) trafik canavarı diye adlandırılan olaya dönüştürmeyelim.bu ülkenin eğitimli ve bilinçli insanlara ihtiyacı var. OK İyi fikir :
Dans Beğenmedim Beğenmedim Dans
Başa dön
BERKALP3232 Çevrimdışı BERKALP3232 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
robroy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-karşıyaka

MesajTarih: 28.04.2007 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sitenin kurallarına bakarsan yanlış hareketleri özendirmemeye yönelik yasaklar var. Ayrıca eğitim konusunda da ciddi çalışmaları var. Bir üyesini yeni kaybetmiş bir aile olarak her zamankinden daha hassasız bu güvenlik ve eğitim konusunda. Öylede olmalıyız.
king16
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 28.04.2007 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

robroy, katılıyorum
Başa dön
king16 Çevrimdışı king16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
volkanoptik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AMASYA/MERZİFON

MesajTarih: 28.04.2007 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

robroy, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
volkanoptik Çevrimdışı volkanoptik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 28.04.2007 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

berkalp3232, OK
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 28.04.2007 - 16:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BERKALP3232, kardesım bızımde senın gıbı aklı basında kulturlu ınsanlara ıhtıyacımız var..aramıza hosgeldınn Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
akrep_kral
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 28.04.2007 - 17:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

robroy, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

akrepkral3547@hotmail.com
Başa dön
akrep_kral Çevrimdışı akrep_kral Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 28.04.2007 - 17:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her araç kullanan senin gibi olsa ne güzel olurdu...... Alkışlıyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
darkvenoxrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya, St.Petersburg/Rusya

MesajTarih: 28.04.2007 - 17:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BERKALP3232, kardeşim haklısın yau. Ben Isparta doğumluyum ve özellkile yazları sık sık ıspartaya gelirim (büyüklerim hala orada). Ben nerdeyse 10 yıldır araba sürüyorum ve Isparta trafiğini biliyorum, son yıllarda Isparta trafiği korkunç hale geldi. Şimdi diyeceksiniz ki istanbul, ankara trafiği. tamam ancak ısparta küçük bir şehir.

eskiden ıspartada sadece triportörler ve mobiletler vardı motor namına jawalar bile çok azdı. ancak şimdi heryerde her çeşit motor var ve işin kötüsü çok bilinçsiz sürülüyorlar. Sadece motosikletler değil, arabalarda.
darkvenoxrider Çevrimdışı darkvenoxrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 28.04.2007 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel bi konuya değinmişin kardeşim. Malesef bu küçük motorlardaki egsoz sesi çevreye büyük rahatsızlık veriyor ki bunlardan ben dahil herkes iğreniyor.
Çevre yollarında da ışıksız yarışları bunların cabası.
Bu tarz arkadaşlara malesef eğitim versekte anlayacaklarını sanmıyorum. Allah beterinden saklasın çok kötü facia saçıyorlar çevreye. Kendilerine acımam da bi çocuğa vursalar halleri nice olur??????
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 28.04.2007 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Trafik kültürü edinilmeli ülkemizde...SAdece motosiklet kültürü deil..Trafikteki en büyük sorun hoşgörü olmayışı insanımızda...Gaza basıp 2aracı geçse nolur geçmese nolur... Beğenmedim

Hoşgörülü şekilde herkes birbirine yol vermeye çalışsa elinden geldiği kadar...Motosikletli sürücülere özellikle biraz daha dikkat edilse...Bugün konvoyumuza ortadan dalmaya çalıştı mesela kamyoncunun teki ve daldı..Ya birilerimizi altına alsaydı ne olacaktı..Ne oldu bizi sollamaya çalıştı da 5motor geçti sadece...2dk sora o motorlar da onları solladı ve 15dk sora kamyon falan yoktu arkamızda..Ve bildiğim kadarıyla otomobil sürücülerinin motosikletlilere kastı var..Özellikle dibine yanaşıyorlar..Yolda giderken sıkıştırıyorlar...Nedir neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz.Sıkıştırdığınız kişi bir TÜRK, ve o kişi sizinle birlikte askerlik yapmış, bu ülke için yaşıyor...Yoldaki düşmanlığınızın sebebi nedir...Ve ya sizin yüzünüzden yere düşse sakat kalsa nasıl biz duygu kaplar sizi nasıl bir zevktir bu ?

Benim kafamda olan bir şey var.Ülkemizde motosikletlilere gereken önemin verilmesi için.Küçük küçük motosikletlileri farkedin tarzı kafalarının çalışmasına yardımcı şeyler bastırılsın -bastıralım ve yollarda, şehir içinde, lambalarda araçların sürücülerinin ellerine sıkıştıralım...Şehir merkezlerinde tanıtıcı standlar açalım.Trafik kültürünü kazandırma amaçlı TV kanallarıyla ortak çalışmalar bile yapılabilir ?

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
madyes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MOTOR DİYARI...

MesajTarih: 28.04.2007 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaş senındedıgın guzel ama bu ulkemızde bıraz zor olsa gerek
ama yınede dusuncene saygı duyar sana koaly gelsın sıyorummmmmmmmm Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
madyes Çevrimdışı madyes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
erayes26
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: eskisehir

MesajTarih: 28.04.2007 - 19:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadasa katılıyorum ben daha bugun gordum mobıletin egsoz cıkısını buyutmus o delık 5 katı buyuklugundeydı bıde mopet kullananlar fren ozurlu olur hep jıkle ve kompresorle dururlar delırdım yaaa
ztn motor 2 zamanlı yeterı kadar gurultulu bıde egzos acıyolar polısler ztn kurallara uyanlarla ugrasıyo
Başa dön
erayes26 Çevrimdışı erayes26 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 28.04.2007 - 19:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

berkalp3232 Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 28.04.2007 - 19:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

berkalp3232, bilincli ve akilli surucu arkadasimiz.aramiza hos geldin.sevgiler
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal