Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Anicik için ...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Anicik için ...

Anicik için ...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
robroy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-karşıyaka

MesajTarih: 29.04.2007 - 08:07    Mesaj konusu: Anicik için ... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Erhana olan üzüntümüzden dolayı Anicik'i ihmal ettik sanırım.
Anicik, biran önce iyileşmen dileğiyle. Umarım bu kazanın şokunu çabuk atlatırsın. Bu talihsiz kaza seni İzmirden soğutmasın.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 29.04.2007 - 08:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet anicik hemen iyileş aramıza dön. Bravoİnsanların reset düğmesi olsamı, olmasamı Üzgünüm
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 29.04.2007 - 08:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Umarım anicik kardeşimiz iyileşip en kısa zamanda aramıza döneecek..
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 29.04.2007 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Efet onun durumu çok daha zor şimdi kazayı birlikte yaptığı arkadasını kaybetti umarım çabuk atlatabilir bu durumu..İİ olması umarım kısa sürer...

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ASLI
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Datça

MesajTarih: 29.04.2007 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O kadar güçlüdürki Ani, Çoook seviyorum
Eminim çok kısa sürede toparlayıp ayağa kalkacak...
Başa dön
ASLI Çevrimdışı ASLI Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
papatyaR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DENİZLİ

MesajTarih: 29.04.2007 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben ani yi hiç yanlız bırakmadım bırakmayacağımda Bravo
Başa dön
papatyaR6 Çevrimdışı papatyaR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 29.04.2007 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşımızı hiç tanımıyorum hiç muhabbetim olmadı. Fakat üstümüze düşen bir şey oldugunda geri çekilmeyeceğimizi yakınlarına belirttik Uşak M.D. olarak. Sonsuz destek + dua ...
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Anger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 29.04.2007 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Umarım en kısa zamanda iyileşir.Tanrı yardımcısı olsun.
Başa dön
Anger Çevrimdışı Anger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 29.04.2007 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aniciki tanımıyorum hatta bı olay yuzunden kavga etmıstık onla ama umrumda degıl sımdı tek dılegım anıcık neolur hadı sen bagrı kalk gel soz verıyorum bıdaha kalbını kırmıcam Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 29.04.2007 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anicik dünya tatlısı bir kızdır... en son fuar çıkışı karşılaştım ayaküstü sohbet etmiştim...Ailesi bu duruma inşallah çok kızmaz...

çok geçmiş olsun kendisine...
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 29.04.2007 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ah be Ani.. İzmir'e gelcem gelcem dedin.. Başına neler geldi.. Çok üzüldüm..
MaLiZiYoo35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 29.04.2007 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aniciK hepimiz seni bekliyoruZ .... Bravo biran evel iyi ol ve bizlere birşeyler yazmaya bala ..... Çoook seviyorum allah yardımcın olsuNvefat haberini almadın henüz ama zor günler gecireceksin eminiM ..... İstemiyorum yanındayız ...
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 29.04.2007 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yrn gidicez yanına kan verecez belki birazda moral Çoook seviyorum

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 29.04.2007 - 20:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anicik kardeş yanındayız seni bekliyoruz Çoook seviyorum
robroy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir-karşıyaka

MesajTarih: 29.04.2007 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çıkınca bu yazılanları okuyacaktır. Yazdığınız her güzel şey ona daha da güç vericektir eminim. Bu dönemi atlatması için hepimizin desteğine ihtiyacı var. Biz bir aileyiz.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal