Kayıt: Jan 23, 2007 Mesajlar: 365 Nereden: izmir-karşıyaka
Tarih: 29.04.2007 - 08:07 Mesaj konusu: Anicik için ...
Erhana olan üzüntümüzden dolayı Anicik'i ihmal ettik sanırım.
Anicik, biran önce iyileşmen dileğiyle. Umarım bu kazanın şokunu çabuk atlatırsın. Bu talihsiz kaza seni İzmirden soğutmasın. _________________ www.iznik.biz
Efet onun durumu çok daha zor şimdi kazayı birlikte yaptığı arkadasını kaybetti umarım çabuk atlatabilir bu durumu..İİ olması umarım kısa sürer... _________________
Tarih: 29.04.2007 - 19:01 Mesaj konusu:
Arkadaşımızı hiç tanımıyorum hiç muhabbetim olmadı. Fakat üstümüze düşen bir şey oldugunda geri çekilmeyeceğimizi yakınlarına belirttik Uşak M.D. olarak. Sonsuz destek + dua ...
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 6179 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 29.04.2007 - 19:50 Mesaj konusu:
aniciki tanımıyorum hatta bı olay yuzunden kavga etmıstık onla ama umrumda degıl sımdı tek dılegım anıcık neolur hadı sen bagrı kalk gel soz verıyorum bıdaha kalbını kırmıcam _________________
Kayıt: Aug 13, 2005 Mesajlar: 4357 Nereden: LEVENT-İSTANBUL
Tarih: 29.04.2007 - 20:07 Mesaj konusu:
anicik dünya tatlısı bir kızdır... en son fuar çıkışı karşılaştım ayaküstü sohbet etmiştim...Ailesi bu duruma inşallah çok kızmaz...
çok geçmiş olsun kendisine... _________________ Mete Handro Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş. Gururla Sunar..."Gerçekler Acıdır..Acıtır.."Gariban Traktörü Massey Ferguson CBF 150 (27100 km de)..Hor Görme Pandayı...
aniciK hepimiz seni bekliyoruZ .... biran evel iyi ol ve bizlere birşeyler yazmaya bala ..... allah yardımcın olsuNvefat haberini almadın henüz ama zor günler gecireceksin eminiM ..... yanındayız ... _________________ MaLiZiYoo35^-_-^ Tek BaşınaLıĞın YoLcuSu
Kayıt: Jan 23, 2007 Mesajlar: 365 Nereden: izmir-karşıyaka
Tarih: 29.04.2007 - 20:28 Mesaj konusu:
Çıkınca bu yazılanları okuyacaktır. Yazdığınız her güzel şey ona daha da güç vericektir eminim. Bu dönemi atlatması için hepimizin desteğine ihtiyacı var. Biz bir aileyiz. _________________ www.iznik.biz
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız