Tarih: 29.04.2007 - 12:53 Mesaj konusu: Yanlış yere açılan topikler
Topickleri olması gereken yerelere gönderdim..Eskiden bir gölgesi kalıyordu ve nerede oldugunu görüyordunuz ama buda sayfada kalablık bir görüntü oluşturuyordu..
Onun için açtıgınız topikleri nerede açacağınıza dikkat edin..Göremediğiniz topiklerinizi nerede olabilir , mevzu ne idi düşünürseniz sizde olması gereken yerde oldugunu anlayacaksınız...
neyi nerede yazacam diye düsünürken acaba orasımı burasımı demekten ve sadece bu yüzden korkumdan topic açmıyorum.
Yoksa benmiyim tek problem _________________ 35 tam 35
izmirli olmak gerçekten bir ayrycalyktyr. izmir35tam35@hotmail.com
KANKA35, Beatrice, "arama" butonumuz var. Tıklıyorsunuz arıyorsunuz. Açılmamışsa açıyorsunuz ve kendinize iyi bakıyorsunuz alenalper, web team halleder. Ama tabiiki doğru yere açılırsa çok daha güzel olur. Yok "oraya taşıdım" yok "buraya taşıdım" e taşı taşı.. Geçen müşteri hesap ne kadar? dedi, hipnoza girmiş olan ben "taşıdım" dedim. Adamın yüzündeki ifadeyi unutamam sanırım _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
KANKA35, Beatrice, "arama" butonumuz var. Tıklıyorsunuz arıyorsunuz. Açılmamışsa açıyorsunuz ve kendinize iyi bakıyorsunuz alenalper, web team halleder. Ama tabiiki doğru yere açılırsa çok daha güzel olur. Yok "oraya taşıdım" yok "buraya taşıdım" e taşı taşı.. Geçen müşteri hesap ne kadar? dedi, hipnoza girmiş olan ben "taşıdım" dedim. Adamın yüzündeki ifadeyi unutamam sanırım
Güzel bir anı paylaştığınız benim de yüzümde açıkçası çok hoş bir tebessüm yarattı
Zamanla kullanılması öğrenilecek forumun _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız