tekirdağ md üyeleri yapalım bi organizasyonda gezelim bizde. _________________ bir mıh bir nalı kurtarır bir nal bir atı bir at bir komutanı kurtarır bir komutan bir orduyu bir ordu bir ülkeyi kurtarır.
haydi bakalım tekirdağ md sizi bi arada görmek isteriz _________________ hiç kims€ için h@y@l kyrykly?yn@ u?r@m@dym , çünkü hiç kims€ için hayal kurmadym...
aykut_8520@hotmail.com
Tarih: 29.04.2007 - 15:22 Mesaj konusu:
orda kimse yokmu.. . _________________ bir mıh bir nalı kurtarır bir nal bir atı bir at bir komutanı kurtarır bir komutan bir orduyu bir ordu bir ülkeyi kurtarır.
Tarih: 19.06.2007 - 14:09 Mesaj konusu:
Tekirdağlı motor sever arkadaşlarımız oldukça fazla aslında ama katılım yapmıyorlar. geçenlerde de buna benzer bir topic açılmıştı. Umarım Tekirdağ M.D. de kendini gösterir.
Tarih: 19.06.2007 - 14:25 Mesaj konusu:
ali yıldız . bende şu anda çerkez köydeyim bazen görüyorum bir gurup ama onlar kimdir nerdendir bilmiyorum benim motor burda değil ama tanışmak istiyorum çerkez köydekilerle yada gelenlerle _________________
Gazladığımda Dünyayı Arkamda Bırakırım
Tarih: 19.06.2007 - 15:49 Mesaj konusu:
ali_yildiz, bende çerkezdenim görüşelim
Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:
D_Emre, doğru söylüyorsun bende katılayım size bari ama siz çok km yapıyorsunuz benim motorla uzun yol çekilmiyor. _________________ bir mıh bir nalı kurtarır bir nal bir atı bir at bir komutanı kurtarır bir komutan bir orduyu bir ordu bir ülkeyi kurtarır.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız