Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Uzun yolda üzmeyecek bi race tavsiyesi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Uzun yolda üzmeyecek bi race tavsiyesi

Uzun yolda üzmeyecek bi race tavsiyesi
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
asi_cocuk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 29.04.2007 - 14:35    Mesaj konusu: Uzun yolda üzmeyecek bi race tavsiyesi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

topicleri inceledim genelde hızla alakalı yorum yapılmış uzun yolda başımı ağrıtmıcak bide race motor almak istiyorum ne kadar uzun deseniz ist - antalya mesela ne önerirsiniz bide benzin masrafı var ne kadar yer bu raceler uzun yolda hafif gazlı kullanımda Göz kırpıyorum

ups: tecrübem 3000 kilometre scoter ve ileri sürüs eğitimi aldım özel bi şirketten hala devam ediyom kurstaki hocam kafan göre takıl gaz ayarın ii dedi

Edit : Freewing. Başlığı taşıdım ve değiştirdim.

En son asi_cocuk tarafından 29.04.2007 - 14:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
asi_cocuk Çevrimdışı asi_cocuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 29.04.2007 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanuni tiger 250cc.arkana bile bakma bas git uzun yola Bravo
Başa dön
plus Çevrimdışı plus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
asi_cocuk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 29.04.2007 - 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben suan race eğitimi alıyom bundan sonraki aşamalarda kendimotorumla gitmem gerekiyomus uzun yol yapmak için alcam motoru Bravo
Başa dön
asi_cocuk Çevrimdışı asi_cocuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 29.04.2007 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kanuni racer 200 önerebilirim... taş gibi makina... Dil çıkarıyorum
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 29.04.2007 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet racarde iyi ama uzun yol yapıcam diyince rahatlık açısından tiger dedim...
Başa dön
plus Çevrimdışı plus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 29.04.2007 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

plus, vayy be ne raceymiş Sinirlendim

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
R1fatih
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BEYSEHYR otobanyndan

MesajTarih: 29.04.2007 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uzun yoldan falan bahsettıne gore bence 600f e bı bak 150 km hızı gecmezsen 180 bın lıra cıvarınada yakar buda demektır ıst-antalya max 1000 km 180 mılyon tl
Başa dön
R1fatih Çevrimdışı R1fatih Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 30.04.2007 - 06:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla Arkadasim Race bi motorla uzun yol hicde rahat olmaz Beğenmedim

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 30.04.2007 - 06:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uzun yolda bütün raceler seni üzer arkadaşım. Oturuş pozisyonu hepsi birbirinin aynısı.
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
UMUTEMRE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 30.04.2007 - 06:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

plus, mete_han,arkadaş race motordan bahsediyor. Beğenmedim
R1fatih, in dediği gibi en rahatı CBR 600 F. Ya da ZZR 1200, ZX-12R da olabilir. Bu makineler diğer SS makinelere göre çok rahat motorlar. Bravo
GrandStreetRacer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.04.2007 - 07:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bende Naked var ama biliyorsunuz race den farkı sadece karenajsız oluşu, direksiyonun biraz daha dik pozisyonu ve motorunun 20-30 beygir arası ehlileştirilmişi.
Dün nacizane bir gezi yaptık 300-350 km arası. 2 tane de race vardı ( ZX-636 ve 600 RR). Gün sonunda heralde en az yorulmuş olanı bendim. Ama yüksek süratlerde 180-240 km/h arası raceden farkı biraz fazla rüzgar alması.
Yok sen diyorsanki ben 180 km/h yi geçmem( Zaten devamlıda o süratlerde seyir edeceğin bir yol yok. Olsada yurdum şoförleri müsade etmez) sana tavsiyem naked bir motor.
Plase race istiyorsanda en uygun makine Cbr 600 F
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 30.04.2007 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende 600f öneririm birleşik selesi ve oturuş pozisyonunun daha rahat olması diğer racelere göre daha az yorar Göz kırpıyorum
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
2FAST4YOU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: b.street

MesajTarih: 30.04.2007 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

naked bike öneririm. Bravo hornet ,gsr,fz6 alternatif olabilir
Başa dön
2FAST4YOU Çevrimdışı 2FAST4YOU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 30.04.2007 - 09:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Uzun yolda bütün raceler seni üzer arkadaşım. Oturuş pozisyonu hepsi birbirinin aynısı.

Arthas, kardeşim dogru soylüyo üzer uzun yolda

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 30.04.2007 - 09:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence İstanbul-Antalya arası en iyi makina "Kamil Koç " tur. Antalya ya vardığında ise kiralarsın bi scooter, zaten alışkınsın da scooter lara? Oohhh , gel keyfim gel.. Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal