Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 29.04.2007 - 14:41 Mesaj konusu: Kan ihtiyacı Karşılanmıştır,Teşekkürler
26 Nisan günü Erhan Kardeşimizin ölümüyle sonuçlanan kazada artcı olan arkadaşımız Ani nin, kaval kemiğindeki kırık için 2 Mayıs günü yapılacak olan ameliyatta kullanılmak üzere A Grubu Rh (+) Pozitif kana ihtiyaç vardır.
3 Ünite olan ihtiyaç için kan vermek isteyen arkadaşlarım,İZMİR 9 Eylül Ünv. si Kan merkezine 05.12.1987 doğumlu edit adına müracaat etmeleri rica olunur.
Hastane yetkililerinden aldığımız bilgi, A Grubu Rh Pozitif kan vermek zorunda olmadığımız, verilen herhangi bir kan grubu, uyuşan A grubu Rh Pozitif ile değiştirilebilineceği şeklindedir.
Salı gününe kadar zamanımız var.Verebilecek durumda olanların duyarlı olmalarını rica ederiz.
Ben geçen ay verdiğim için veremiyorum, yoksa bir saniye bile düşünmezdim. _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
En son HalilRR tarafından 29.04.2007 - 14:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
benim kan grubum O-Negatif
uysa seve seve veririm _________________ hiç kims€ için h@y@l kyrykly?yn@ u?r@m@dym , çünkü hiç kims€ için hayal kurmadym...
aykut_8520@hotmail.com
biz istanbuldan versek kanı kızılaya elimizdeki belgeyi hastaneye fakslasak kan vermezler mi ? olur cevabı varsa ben yarın (pazartesi Cerrahpaşa kan merkezine gidip verebilirim kanı (A Rh+) _________________ Mondial 250 MCT 34 ZMU 17(sattım gitti)
Hyosung 250 Comet 34 ZNA 65 (onu da sattım gitti)
Hyosung gv 650 Aquila (onu da sattım gitti)
Sadece TABANVAY
Kayıt: Aug 22, 2006 Mesajlar: 1151 Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|
Tarih: 29.04.2007 - 15:07 Mesaj konusu:
bu konuda hıc bı suphem yok..!
madem her fırsatta biz bir ailyeiz dioruz o zaman gosterlim kardeşliğimizi..! maleesef bnm kan grubum uymuyor ama mutlaka bulcamızdan kuskum yok..! _________________ crazyprince[-Manisa RAPCİTY-]
İzmir ve yakın yerleşim yerlerinde ikamet eden arkadaşlarımız, eminim ki konuya duyarlı olacaklardır. Bu topici mümkün olduğunca yukarıda tutalım. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
0 RH + benimki denizlideyim şu an burda yapabileceğim bir şey varsa seve seve _________________ 35 tam 35
izmirli olmak gerçekten bir ayrycalyktyr. izmir35tam35@hotmail.com
biz istanbuldan versek kanı kızılaya elimizdeki belgeyi hastaneye fakslasak kan vermezler mi ? olur cevabı varsa ben yarın (pazartesi Cerrahpaşa kan merkezine gidip verebilirim kanı (A Rh+)
Arkadaşlar ben 9 eylüle yola çıkıyorum denk Armeni Ani Akçeoğlu adına bağışlayacam umarım başka bişey gerekmiyordur....saat 18:50 gibi ulaşırım... _________________ Muhtaç Oldu?un Kudret Damarlaryndaki Asil Kanda Mevcuttur.M.K.Atatürk
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız