Tarih: 29.04.2007 - 14:53 Mesaj konusu: ilk kazamı yaptım
arkadaşlar yarım saat önce ilk kazamı yaptım bende bişey yok ama motorun ön far yamuldu hata karşı tarafa ait polis filan çağımadık.kaza şöyle oldu çağlıyan miting den gelen bi adam arabadan türk bayrağını düşürüyo ve almak için ani fren bundan yırttım ama adam frenden sonrada geri vites yaptı hızlı bi şekilde bende arkadan şangurt tabi adam telini filan verdi cebinden 40 lirası çıktı efendi bi adamdı zaten efendi olmasa türk bayrağına bu derecede saygı duymazdı yinede helal olsun adama ama birazda dikkat etseymiş çok daha güzel olurdu birde maşamda çizikler var plakayı filanda aldım ne olur ne olmaz
Tarih: 29.04.2007 - 16:58 Mesaj konusu:
valla boyle konularda trafık cagırman gereklı neden dersen o an adam heyacandan ne yapacagını bılmıyor baksana 40lıra verıp susmanı saglıyo ya daha buyuk bır kaza olsaydı ozaman 60 lırmı vercektı bende cokk hatalısın işallah motorunun ufak hasarını karsılaya bılırsın
geçmiş olsun farklı bir kaza olmuş..plakayı almakla iyi etmişsin....... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 30.04.2007 - 21:15 Mesaj konusu:
plus geçmiş olsun. gerçekten ucuz atlatılmış bir kaza. otomobil sürücüsü ise çoğunluğun askine gerçekten saygılı davranmış sana. tekrardan geçmiş olsn _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız