Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 29.04.2007 - 16:33 Mesaj konusu: KONYA MD Çok Bereketli Kurban Resimleri
Sözleştiğimiz gibi saat 12:00-12:30 da waffle house nin önünde toplandık.
Hava bulutlu ve kapalıydı derken aniden yağmaya başlayan yağmur motorlarımıza binmeye mani oldu
yağmur yağar düşüncesini taşıyan bazı arkadaşlarım arabalarına atlamış gelmişler derken motorlarımızı bırakıp arabalara atlayıp yola koyulduk
çayır bağı k.k. geldiğimizde bizi çok güzel karşıladılar hemen bizim için hazırladıkları yemeği yedik akabinde kurbanlarımızı hep birlikte kesip sonrasın da
duamız okundu ve günümüze kurstan ayrılarak son verdik.
Çayır bağı k.k. yöneticilerine sonsuz teşekkür ederim.
Kurban paralarında katkısı olan arkadaşlarıma
Topladığımız minimum tutar 20.00 ytl. idi aramızda fazla verenlerde olduğu için miktarlarını yazmıyorum.
Kendilerine buradan çok teşekkür ederim.
Allah kabul etsin kazasız belasız bir yıl diliyorum. Allah yardımcımız olsun
Kestiğimiz kurbanlarımız okuttuğumuz hatmimiz ve dualarımız kabul olur inşallah
Selam ve dua ile
sempatik_1982
ali_42
nihat abi (kocausta)
se091tr
REPSOL1000RR39
SGOR
gsxr600
volkankurul
proracing
drjesus
kawasakihsn
ASOSMAN
MUAMMER007
fearless_mb
yerebakan
R1_BY_HAKAN
musa1978
izmir07
karayolcu
şenol (kasacı)
salim (kund.)
zevk motor
tekin motor
ada motor
emek motor
moto mert
osman özceylan
yamahaakif
gsxr750
ercan tetikçok
necdet çöğen
resimlere geçiyorum iyi seyirler
ALLAH hepimizi kazadan beladan korusun inşaallah
_________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 29.04.2007 - 16:54 Mesaj konusu:
hemşo.Allah kabul etsin..bu yaz kazalar erken başladı..ççok iyi olmuş böyle bi organizasyon,kötülükleri uzaklaştırır.kenya md yine yapmış yapacağını.Allah bin bereket versin tüm katılanlara...saygılar _________________ LİVE TO RİDE&RİDE TO DİE
Allahım kabul etsin inşallah kaza lardan bela lardan korusun arkadaşlar Başta Kankama ve tüm KONYA MD ekibine teşekkür lerimi ve saygılarımı sunarım çok güzel bi gündü yağmur da bereket oldu inşallah allahım kabul etsin dua larımızı _________________
harika ve bereketli bir gündü düşünen arkadaştan allah razı olsun allah kaza bela vermesin katılan arkadaşlardan da allah razı olsun herkeze saygı ve sevgilerle _________________ Konya MD Team
allah kabul etsin biz önümüzdeki hafta gideriz demiştik ama neyse önemli değil SGOR sende telefonum yokmuydu aramadın gidiyoruz diye sağlık olsun bakalım tekrar allah kabul etsin _________________
Kony@ md te@m
Kayıt: Feb 13, 2005 Mesajlar: 2588 Nereden: mykonos,moskova,istanbul
Tarih: 29.04.2007 - 17:43 Mesaj konusu:
ahmet kardeşim allah kabul etsin.inşallah rabbim birinizi bin etsin.tüm arkadaşlara selam olsun. takdir ediyor ve gıptayla bu güzel gününüzü seyrediyorum. _________________
hadi yaffrum yii paramı eğledir beni
PERT TEAM,PERT TEAM
Kayıt: Nov 24, 2006 Mesajlar: 5275 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 29.04.2007 - 18:14 Mesaj konusu:
allah kabul etsin bereketli oldu inşaallah bu tür etkinliklerin devamı gelecek inş bu olaya maddi manevi katkısağlayan arkadaşlara teşekkürler ediyorum allah kabul etsin _________________
Helal olsun Konyalı dostlarım Darısı Bizim Başımıza ... ALLAH kabul etsin _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız