Kayıt: Oct 15, 2005 Mesajlar: 3016 Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+
Tarih: 29.04.2007 - 21:44 Mesaj konusu: "İstanbul MDTK "Deli Doktoru" oyunu sona erdi
Sevgili Motor Delisi Üyesi dostlarım;
Uzun sayılacak bir sanat maratonumuzun İstanbul ayağını bugün(29 Nisan 2007 saat 19.00 itibarıyla) bitirdik.
Oyunumuzu izlemeye gelen MD üyesi olan olmayan tüm dostlara teşekkür ediyorum, MDTK olarak, bizi yanlız bırakmayan 106 kişiye alkışları için de ayrıca teşekkürler..
Oldukça güzel bir iş çıkardığımızı düşünüyorum, sahne heyecanını yaşamak, sahne toznunu yutmak ayrıcalığına ulaşan tüm MDTK üyelerine ve gönül verenlerine tüm MD huzurunda bir teşekkür daha etmek etmek istiyorum.
İstanbul'da ki oyunumuzdan son fotoğraflar..
Sevgilerimle...
MrEnduro/Volkanhan
Oyunda müzik ve efekt işerini büyük bir disiplinle yürüten ve aksatmayan sevgili Ante/Halil'e özel teşekkür _________________ Motorsuz,Gezisiz ve Sanatsız kalmayın.Volkan
En son MrEnduro tarafından 30.04.2007 - 07:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Oyun öncesi moralim bozulduğundan, birşey diyemiyorum..
İlk oyun kadar iyi olmadı diye düşünüyorum.. _________________ "A2 Ehliyetim var motorum da, ama hala artçyyym"
En son SeMeTeY tarafından 29.04.2007 - 22:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1285 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 29.04.2007 - 21:56 Mesaj konusu: tebrik
Gelemediğimiz için üzgünüm bugün gezi yaptık maalesef,
http://www.motordelisi.com/ftopicp-859165.html#859165
Emeklerinize sağlık, çok uğraştınız yagmur, çamur, kar, demeden provaları yaptınız en sonunda oyun oynandı tebrikler,
Öncelikle bu işi organize eden Volkan bey ve diğer bütün emeği geçenleri canı gönülden kutluyorum .
Bir motorsever olarak MD nin böyle kültürel faaliyetlerinin olmasından gurur duyuyorum,
Yeni oyunların ve organizasyonların devamını dilerim.
_________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
Kayıt: Oct 15, 2005 Mesajlar: 3016 Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+
Tarih: 29.04.2007 - 22:23 Mesaj konusu:
SeMeTeY,
Alıntı:
Sadece merak ettiğim,ben bu oyunda oynamadımmı?
sayın MDTK üyesi sevgili Oyuncum, bu soruyu hangi manada sordunuz?
espirsi varsa pek anlayamadım. Fotoğrafınız ise mesele yeterince var isterseniz yakından bir daha bakınız yok daha falası neden yok diyorsanız kendinize bir fotoğrafçı tutup bol bol çektirip siteye ekleyiniz bence hiç mahsuru yok..
Ya da yoruldunuz yatıp dinlenin sabah görürsünüz belki göremediğiniz fotoğraflarınızı, iyi geceler
Alıntı:
Oyun öncesi moralim bozulduğundan, birşey diyemiyorum..
İlk oyun kadar iyi olmadı diye düşünüyorum..
eleştirilerinizi yapma hakkınız var tabi sevgili Semetey ama 2 de bir değiştirip durmazsanız daha iyi olur.. yazınızı kopyalayıp cevapladığımdan komik bir durum oluyor..
Oyun gayet başarılıydı siz dahil..
KAWAKARTAL, güzel ve destekleyici sözlerin için teşekkürler. Gelmişsin kadar sevindim .
mustafa456, teşekkürler, sizlerinde oldukça başarılı bir oyun çıkartacağınızı düşünüyorum, yüreğini koyarak yapılan her iş başarıya ulaşır.
Güzel sözleriniz içinde ayrıca teşekkürler.
sevgilerimle. _________________ Motorsuz,Gezisiz ve Sanatsız kalmayın.Volkan
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 1735 Nereden: Ümraniye / İST
Tarih: 29.04.2007 - 23:29 Mesaj konusu:
MrEnduro, ve takım arkadaşları. şişlideki gösterinizden sonra buna katılmak kısmet olmadı iyi bir performans cıkardıgınızdan eminim sanatsal faliyetlerinizin devamını bekliyorum. başarılar _________________ PEŞMERGE SYTLE ...
Bu gece bizimle orada olup, bizi izleyen ve heyecanımızı bizlerle paylaşan tüm arkadaşlara çok teşekkürler. Tiyatro sonrasında ise Bostancı Efes Corner'a gidip kutlama yaptık.Sonra biz 6 kişi hızımızı alamayıp, Taksime latin gecesine gittik. Tek danseden ben olmama rağmen, SEdat, SErap, Burçak, Ayşegül ve Onur da pistten inmediler. Süperlerdi. resimleri bilahare ekleyeceğim.
Teşekkürler MD, Teşekkürler Mr Enduro ve teşekkürler tüm MDTK
gevezehanim, uleyn iyi ki bir latin kursuna gittin ha... Eğlence deyince ertik aklına latinden başka bir şey delmiyor.... Iııykkk... :P :P _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
MrEnduro, Emeğinize sağlık hocam
Oyuncu arkadaşlarıda hepsini tek tek tebrik ederim, herkes çok başarılıydı
Şu amatör kelimesini kaldırsanız diyorum artık _________________ Dostluğumuz baki..
Bi yanaştıramadık motoru .. İkinci kez izledim, biraz daha fazla heyecan vardı ama toparlama daha hızlı oldu, biz dahil tüm izleyenler keyif aldı, herşey için teşekkürler
Bu arada Corner'da hesabını vermeden giden arkadaşlar _________________
[/url]
MrEnduro, Emeğinize sağlık hocam
Oyuncu arkadaşlarıda hepsini tek tek tebrik ederim, herkes çok başarılıydı
Şu amatör kelimesini kaldırsanız diyorum artık
eko_r1, neden ki? Amatörlük yapılan işin niteliğini veya kalitesini belirleyen bir şey değildir... Amatörlük sadece bu işi para için yapıp yapmadığını belirten bir kelimedir... Nice guruplar vardır ki Amatör kelimesini yıllarca taşıyıp nice profesyonellerden daha iyi... Ha sen MDTK'daki kişilere maaş bağlayacaksan ayrı....
TDK: Amatör :Bir işi para kazanmak için değil, yalnız zevki için yapan. ve bence arkadaşlarımız bunu büyük bir zevkle hatta kendi ceplerinden para harcayarak yaptılar... _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız