Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - __Istanbul 'da MD BAYAN 'larinin bulusmasi (18.12.2004)__

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

__Istanbul 'da MD BAYAN 'larinin bulusmasi (18.12.2004)__

__Istanbul 'da MD BAYAN 'larinin bulusmasi (18.12.2004)__
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
BikerGirlz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Beylikdüzü/Merter

MesajTarih: 14.12.2004 - 16:01    Mesaj konusu: __Istanbul 'da MD BAYAN 'larinin bulusmasi (18.12.2004)__ Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba bayanlar geçen hafta açtığım bir topikte tanışma ile ilgili bir buluşma gerçekleştirmek istediğim üzerinde durmuştum. Bu hafta (Cumartesi ) 18.12.2004 tarihinde bu buluşmanın gerçekleşmesi için katılımlarınızı bekliyorum. Bazı arkadaşlarımız neden genel toplantılara katılmıyorsunuz ? ayrı bir buluşma düzenliyorsunuz diye sormuştu. Yeni katılan bayan arkadaşlarımızın üyeleri tanımamasından ve bayan katılımcıların bir çoğunluk oluşturamamasından dolayı karma genel toplantılara katılmayışları. Eğer ki bizler öncelikle kendi aramızda tanışıp belli bir katılımcı grubu oluşturabilirsek bundan sonraki karma toplantılara katılımında sayısının artacağını düşünüyorum. Sanırım bu fikrime birçok MD üyeside katılıyordur. Bende yeni bir üye sayılırım ve toplantılarıda henüz katılma şansım olmadı bu buluşma ile bayan kitlesinin çogalmasını ve birçok buluşmada aktif hale gelmemizi istiyorum. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Bu hafta yapılacak olan buluşmada motor kullanan veya kullanmayan bütün md bayan üyelerimizin katılmasını özellikle rica ediyorum. Birbirimizi tanıma fırsatı bulup bundan sonra düzenlenecek olan toplantılara katılımlarıda arttıracagını düşünüyorum.
Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum

Bulusma Tarihi : 18.12.2004
Bulusma Saati : 15.30
Bulusma Yeri : Taksim Northshield cafe (Fitas sinemasinin üst kati)

En son BikerGirlz tarafından 16.12.2004 - 13:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
BikerGirlz Çevrimdışı BikerGirlz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
citlembik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.12.2004 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet bence de gayet güzel...Taksim orta bir yer ve mekan olarak alternatifimiz çok olur..Sat süper o saatte orda olucam Dil çıkarıyorum

ee artık yazışmak yok tanışmak,konuşmak var...
Dil çıkarıyorum
Başa dön
citlembik Çevrimdışı citlembik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
denis
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 14.12.2004 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yer bence de uygun, çok kalamasam da mutlaka uğrarım :md: Çok gülüyorum
Başa dön
denis Çevrimdışı denis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 14.12.2004 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi hanımlar birde sizin buluşmanızı görelim! söyle sarmalı dolmalı bir buluşma olsun Çok gülüyorum ..
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
airbrush-tr
Sponsor

MesajTarih: 14.12.2004 - 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben de çok kalamam ama en azından bi çay içimlik zaman için uğramaya gayret ederim Dil çıkarıyorum
Başa dön
airbrush-tr Çevrimdışı airbrush-tr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
BikerGirlz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.12.2004 - 17:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Seviniriz arkadaslar zaten bu bulusma biraz kisa sürecek gibi çünkü birçok arkadasimizin zamani kisitli ama maksat tanismak zaten devami gelir. Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum Ben ve çitlembik arkadasim 15.30 - 18.30 arasi kesin orada olucaz gelen herkesi bekliyoruz. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

:!: Eeeee istanbul bayanlari bu kadarmi? Bayanlar nerdesiniz hadi gösterin kendinizi .... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
citlembik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.12.2004 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yok cnm bu kadar değildir ben biliyorum ki son anda okuyan bile katılır!!Kaçmaz , muhabbet koyu olacak şimdiden söylüyorum.. Göz kırpıyorum
Başa dön
citlembik Çevrimdışı citlembik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Wishne
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.12.2004 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim için her Cumartesi, normal bir iş günü maalesef yani çalışıyorum..Bu hafta pazar da eğitimim var..Üzgünüm

Bu sefer için katılamıyorum..Ama sizlerin çok zevkli bir görüşme yapacağınıza eminim..Haberlerinizi dört gözle bekliyor olacağım.. Dil çıkarıyorum

Şimdiden iyi eğlenceler..
ozgur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 14.12.2004 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

18 aralıkda gecenin bilmemkaçına kadar çalışıyorum
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 14.12.2004 - 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi İstanbul MD bayanları....Buluşun, tanışın, konuşun ama resim çekmeyi unutmyaın.... Bravo
Şimdiden iyi eğlenceler....
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Tuanna
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.12.2004 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam kizlar bende sizi ve sevgili arkadasimi hiç yanliz birakirmiyim Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum Taksimde görüsmek üzere bencede güzel bir tanisma olacak. Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
muRRat
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.12.2004 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir örgü nakış kursu için buluşabilecek kaç erkek varsa motosiklet içinde buluşabilecek o kadar bayan vardır Çok gülüyorum :oops:
Buluşma denen şey için 2 kişi yeterli olduğundan buluşma yapabileceğinize eminim Çok gülüyorum
En fazla 2 kişi olur diyorum eheheheheh 8)
motorize
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul / Merter

MesajTarih: 15.12.2004 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muRRat, sanırım espiri yapmaya çalışmışsın ama... (hem topik İstanbul'da MD bayanların buluşması sen bir şey yazmasanda olurdu)
ARKADAŞ BU SEFER OLMAMIŞ UMARIM BİR DAHADA OLMAZ.

Saygı ve sevgi ile kalın !!!...

motorize

:!: TEKRAR HIZ YAPABİLMEK İÇİN ÖNCE GÜVENLE DURMAN GEREK :!:
Başa dön
motorize Çevrimdışı motorize Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.12.2004 - 12:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bayan motorcularımıza haksızlık etmeyelim onlarda bu yola gönül koymuş olabilirler bence buluşmada 2 yi geçerler ama 3 ü geçerlermi sanmam Çok gülüyorum
Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
BikerGirlz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.12.2004 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar sagolun ama dediginiz sayiyi geceriz merak etmeyin, daha hafta sonuna cok var Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum Dil çıkarıyorum

Son Durum :
Kesin gelenler : BikerGirlz, Çitlembik, Tuanna ...
Ugrayacak olan arkadasimiz : Denis
Belli olmayanlar : airbrush-tr
Gelemeyenler : Wishne, Ozgür
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal