Merhaba bayanlar geçen hafta açtığım bir topikte tanışma ile ilgili bir buluşma gerçekleştirmek istediğim üzerinde durmuştum. Bu hafta (Cumartesi ) 18.12.2004 tarihinde bu buluşmanın gerçekleşmesi için katılımlarınızı bekliyorum. Bazı arkadaşlarımız neden genel toplantılara katılmıyorsunuz ? ayrı bir buluşma düzenliyorsunuz diye sormuştu. Yeni katılan bayan arkadaşlarımızın üyeleri tanımamasından ve bayan katılımcıların bir çoğunluk oluşturamamasından dolayı karma genel toplantılara katılmayışları. Eğer ki bizler öncelikle kendi aramızda tanışıp belli bir katılımcı grubu oluşturabilirsek bundan sonraki karma toplantılara katılımında sayısının artacağını düşünüyorum. Sanırım bu fikrime birçok MD üyeside katılıyordur. Bende yeni bir üye sayılırım ve toplantılarıda henüz katılma şansım olmadı bu buluşma ile bayan kitlesinin çogalmasını ve birçok buluşmada aktif hale gelmemizi istiyorum.
Bu hafta yapılacak olan buluşmada motor kullanan veya kullanmayan bütün md bayan üyelerimizin katılmasını özellikle rica ediyorum. Birbirimizi tanıma fırsatı bulup bundan sonra düzenlenecek olan toplantılara katılımlarıda arttıracagını düşünüyorum.
Bulusma Tarihi : 18.12.2004
Bulusma Saati : 15.30
Bulusma Yeri : Taksim Northshield cafe (Fitas sinemasinin üst kati)
En son BikerGirlz tarafından 16.12.2004 - 13:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 14.12.2004 - 17:00 Mesaj konusu:
Hadi hanımlar birde sizin buluşmanızı görelim! söyle sarmalı dolmalı bir buluşma olsun .. _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
Kayıt: Oct 18, 2004 Mesajlar: 325 Nereden: Beylikdüzü/Merter
Tarih: 14.12.2004 - 17:39 Mesaj konusu:
Seviniriz arkadaslar zaten bu bulusma biraz kisa sürecek gibi çünkü birçok arkadasimizin zamani kisitli ama maksat tanismak zaten devami gelir. Ben ve çitlembik arkadasim 15.30 - 18.30 arasi kesin orada olucaz gelen herkesi bekliyoruz.
:!: Eeeee istanbul bayanlari bu kadarmi? Bayanlar nerdesiniz hadi gösterin kendinizi ....
Kayıt: Oct 03, 2004 Mesajlar: 623 Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a
Tarih: 14.12.2004 - 21:43 Mesaj konusu:
Hadi İstanbul MD bayanları....Buluşun, tanışın, konuşun ama resim çekmeyi unutmyaın....
Şimdiden iyi eğlenceler.... _________________ ...YAMAHA YBR 125...
...34 BK 010...
...2005 MODEL GRY...
...B Rh ( + ) ...
Selam kizlar bende sizi ve sevgili arkadasimi hiç yanliz birakirmiyim Taksimde görüsmek üzere bencede güzel bir tanisma olacak. _________________ Akilli olup dünyanin kahrini cekmektense, deli ol dünya senin kahrini çeksin...
Tarih: 15.12.2004 - 11:26 Mesaj konusu:
Bir örgü nakış kursu için buluşabilecek kaç erkek varsa motosiklet içinde buluşabilecek o kadar bayan vardır :oops:
Buluşma denen şey için 2 kişi yeterli olduğundan buluşma yapabileceğinize eminim
En fazla 2 kişi olur diyorum eheheheheh 8) _________________ DBTYSG
Kayıt: May 21, 2004 Mesajlar: 378 Nereden: istanbul / Merter
Tarih: 15.12.2004 - 12:09 Mesaj konusu:
muRRat, sanırım espiri yapmaya çalışmışsın ama... (hem topik İstanbul'da MD bayanların buluşması sen bir şey yazmasanda olurdu)
ARKADAŞ BU SEFER OLMAMIŞ UMARIM BİR DAHADA OLMAZ.
Kayıt: Oct 18, 2004 Mesajlar: 325 Nereden: Beylikdüzü/Merter
Tarih: 15.12.2004 - 12:22 Mesaj konusu:
Arkadaslar sagolun ama dediginiz sayiyi geceriz merak etmeyin, daha hafta sonuna cok var
Son Durum :
Kesin gelenler : BikerGirlz, Çitlembik, Tuanna ...
Ugrayacak olan arkadasimiz : Denis
Belli olmayanlar : airbrush-tr
Gelemeyenler : Wishne, Ozgür
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız