Tarih: 14.12.2004 - 23:10 Mesaj konusu: Twister kullanan arkadaşların dikkatine...
Sevgili arkadaşlar. Twister kullanıyorum ve size danışayım dedim. Ekzoz değiştirmek istiyorum. Yani şöyle güzel ses veren performans ekzoz'u. Hiç aranızda değiştiren veya deniyen oldumu. Lütfen bilgi verirseniz sevinirim. Sevgiler.. _________________ "Atına atla.. yüreginin götürdügü yere git..!!! hadi go!!!!!"
bende bu konuyu düşündüm arkadaşımda helende düşünüyorum birde bu penformans eksozlar acaba ne kadar penformansa fayda eder bilgelendirirseniz sevinirim
Tarih: 27.02.2005 - 23:14 Mesaj konusu:
%5 gibi etkilendiği söylenir ama açıkçası ben tavsiye etmem zaten 2500 cc bir motor için performansı zaten tatmin edici _________________ motora bindiğim için farklı değilim, farklı olduğum için biniyorum.
Bence sesi baya bi değişir güzel olur Manisa'da bilmem ama İst'de Ercan'da mutlaka bi şey bulunur. belki bi smokehead olabilir _________________ A?k 2 Ki?iliktir :arrow: Motosiklette ?yle :MTR:
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız