Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 1000cc ve üzeri 4x4 atv arıyorum help!!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

1000cc ve üzeri 4x4 atv arıyorum help!!!!

1000cc ve üzeri 4x4 atv arıyorum help!!!!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hayabusa_1300
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 02.05.2007 - 12:59    Mesaj konusu: 1000cc ve üzeri 4x4 atv arıyorum help!!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

atv almak istiyorum ama motorlara baktım ama en büyük olanı 700cc daha büyük varsadı bi yardım edin!!!!
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ErCy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 02.05.2007 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya kardesim sen şaka msn? Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
ErCy Çevrimdışı ErCy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 02.05.2007 - 13:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş daha buyuğu varmı bılmem ,eğer tatmın olmazsan 4*4 jeep tavsiye ederim
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Anger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 02.05.2007 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dostum ben bundan kullanıyorum çekişi fena değil ara sıra zorlanıyor bayır falan cıkarken ama olsun imkanımız buna yetti.Ama insana bi yerden sonra yetmior hep daha büyüğünü istiyor.Sana da tavsiye ederim boşver atv yi.Birde trafikte çok şikayetçiler önümdeki arabaları görmüyormusum araçlarda biraz hasar oluyormuş.
Başa dön
Anger Çevrimdışı Anger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GOOOOOOOOO
Süper Üye
Süper Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: istanbul/üsküdar/zeynep kamil

MesajTarih: 02.05.2007 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen egzos al sonra bak dalgana he atv ye gelince seni o kesmez sen 2move, ninde deiği gibi 4x4 jeep al sen miami demi yaşıyosun gerçekten Beğenmedim
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 02.05.2007 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anger, ooo cok küçü-k yaa kesmezzzzzzz Delirdim Delirdim Delirdim

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa_1300
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 02.05.2007 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar tamam ben ayrılıyorum ben burda daha fazla duramam genede teşekkürler ayrıca ben miamide yaşıyorum!!!!!!!!!!!!! Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Öfkeliyim

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

[...............Küfür yasak...............İlk uyarı. Web Team 333 ]
Başa dön
hayabusa_1300 Çevrimdışı hayabusa_1300 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 02.05.2007 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa yetmedi galiba.bir topikte hayabusam var demiştin..dalgamı geçiyon sen yaaa.....şunun yaptığına bak..kendinle alay et sen..son lafta bize değil senin gibi..........gelsin. Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
xnoyanx
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 08.09.2007 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu yalancı ........ teki yazık bunun gibilere 100000cc atvde kesmez bunun gibileri
Başa dön
xnoyanx Çevrimdışı xnoyanx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
don_juann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iskenderun

MesajTarih: 17.09.2007 - 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yarıldım ya gulmekden Çok gülüyorum abi nıe bunlar hep md yı buluo Şok oldum
shadowmania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BatIdan1yERden

MesajTarih: 17.09.2007 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen kimsin nesin fazla havalarda uçuyon sen galiba yada bana ole geldi Delirdim Delirdim Delirdim
shadowmania Çevrimdışı shadowmania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Nemesis_YD
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 17.09.2007 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[...............Küfür yasak...............İlk uyarı. Web Team 333 ]
crazy_girl_istanbul
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kadıköy

MesajTarih: 22.09.2007 - 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence 1000 cc mutlaka vardır ama çok pahalıdır
ASABİYİM AGRESİFİM
Başa dön
crazy_girl_istanbul Çevrimdışı crazy_girl_istanbul Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deadend
Üye
Üye

Nereden: Adana

MesajTarih: 22.09.2007 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

konu atv'nin 1000cc olmasından çıkmış Çok gülüyorum vaar mı gerçekten 1000cc ? benim bildigim polaris var 800cc daha yuksek ??
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.09.2007 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deadend demiş ki:
konu atv'nin 1000cc olmasından çıkmış Çok gülüyorum vaar mı gerçekten 1000cc ? benim bildigim polaris var 800cc daha yuksek ??

haklısın en yüksek 800 cc var ben şuan polarisin 500 cc olan modelini kullanıyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> ATV, Trike, ve Sepetliler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.29 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal