Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2 mayıs Bostancı çayır çimen resimleri

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2 mayıs Bostancı çayır çimen resimleri

2 mayıs Bostancı çayır çimen resimleri
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 02.05.2007 - 21:22    Mesaj konusu: 2 mayıs Bostancı çayır çimen resimleri Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çayır çimene tam saatinde gelmeme rağmen havanın yağışlı olduğunu zanneden arkadaşlardan kimseler ortada yoktu,
deniz sakin, hava yumuşak ve huzur vardı sahilde... Ağaçlarda ise kargalar...

Kediler tam saatinde oradalardı, MD üyeliği için bana danıştılar, başka kimse yoktu çünkü,
bu kadar dakik olmamam lazım, kek gibi hissediyorum kendimi...

İlk katılım Gelişim Sürücü kursundan Habil ve Pınar’dan geldi... Gümüş madalyayı paylaştılar, ben kek durumundan kurtuldum...

MD toplantısına katılmanın mutluluğu, yüzlerindeki derin tebessüm, gözlerdeki ışıltılardan okunuyordu.
Mutluluk çayır çimende saklı... Anlayana ve gelene tabii...

MD’nin delikanlı kızlarından Serapz bütün ihtişamıyla buluşmaya renk kattı... Alkış...

Geçen haftaki üşüyen Serapz’den eser yoktu, çünkü hava daha iyiydi... Yağmurlu sanıp gelmeyenler görsün...

Uzun zamandır 4teker dolaşan kıdemli üyemiz, motosiklet duayeni Riko aramıza katıldı...

Katılan çoğunluk okey oynamak için düşünürken, Serap okey takımlarını getirmediği için, “pire gibi, deve gibi” oyununda karar kıldılar....

Geceyi yırtan egzoz ve farın aydınlığında Ghostenduro M.Ali çıkageldi...
MD’nin ilk motosikletlisi artık aramızdaydı. Sonunda 2 tekerimiz oldu...

Zaman ilerledikçe kadro genişliyordu... Demek ki, yağmur vs vız geliyormuş bize...

Gecenin ilk motosikletlisi olmaktan dolayı M.Ali kasım kasım kasıldı, haklı valla...

Demeye kalmadı Goooooo kardeşimiz gecenin ikinci motosikletlisi olarak aramıza daldı...

Hoş beşten sonra bu anlamlı katılımı da ölümsüzleştirdik, fotograf karesinde...
Gel de Ante’yi arama şimdi... O ve Mrenduro, ellerindeki Jedi kılıçlarıyla ne resimler çekerlerdi şimdi...

İlerleyen saatlerde yine 4 teker bir katılım daha yaşadık, Murat kardeşimiz assolist olarak son katılımcı oldu...

Riko motosiklete olan özlemini daha fazla dizginleyemedi ve M.Ali’nin motora atladığı gibi gazladı kayboldu gecenin içinde...

Zaman zaman motosikletini satmanın getirdiği pişmanlığı topiclerde satır aralarına serpiştiriyor.
Ara sıra bir tur verin, yoksa bir yeri şişecek dostumun!

Hızını alamayıp, Goooo’nun 125’lik repsolüne de bindi ama ayaklarını yerden kesemedi...

Arkasından ben de geri kalır mıyım, aynen repsolün tepesindeyim...
Motor elden gidecek yahu! Goooo kardeşim evine yayan dönecek!

Ghostenduro M.Ali’nin nazik ikramıyla gecemize devam ettik... Cappy’nin sponsorluğunda örnek motorcu pozları verdik, bol vitamin, çok muhabbet...

Hava muhalefetinden dolayı katılamayan arkadaşlarında kulaklarını çınlattık. İlk çınlayan Arzuche oldu, hani şu MDTK’daki deli kızın annesi, hemen telefon etti, gsm üzerinden katıldı. Artık daha yüksek katılımların olacağı mevsimlere geldik, bekliyoruz herkesi... Motorunuz olsun veya olmasın... Biz hep buradayız... Sevgiler...

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 02.05.2007 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK abi işten güçten bir fırsat bulayım İstanbul'a kaçıp geleceğim sırf organizasyona katılmaya. Böyle anlatıp anlatıp insanı özendiriyorsun istifa ettireceksin beni... Üzgünüm Dil çıkarıyorum Neşeniz bol olsun, güzel paylaşımlarının devamlı takipçisiyim abi. Çok gülüyorum Alkışlıyorum Bravo

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+

MesajTarih: 02.05.2007 - 21:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK, fulardaşım oldukça iyi çekimler ve buluşma.. ben evde boya badana işine girdiğimden gelemedim..oldukça renkli bu aralar hayatım Delirdim Delirdim Delirdim
keeway
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ADANA/motoristan

MesajTarih: 02.05.2007 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HARİKASINIZ ya adanadada böyle organizasyonların toplantıların yapılacagı günleri görecezmi acabaa İstemiyorum
Başa dön
keeway Çevrimdışı keeway Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 02.05.2007 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum
güzel olmuş katılım fazla olmamasına rağmen maksat gönüller bir olsun
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 02.05.2007 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben eriyebilme ihtimalime karşın evde oturdum Gülümsüyorum eğlenceniz bol olsun Gülümsüyorum
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Capirossi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 02.05.2007 - 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hava yagmurluydu fakat gınede toplanmısınız helal olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 03.05.2007 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine sağlık Hulk... Güzel fotoğraflar, güzel anlatım... Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 03.05.2007 - 01:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK, ne yazayım havanın bozma ihtimaline rağmen gelen arkadaşlar AKVARYUM MOTORCUSU değil işte Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
güzel bir çayır çimen toplanması olmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Serkan_Aksu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Zonguldak/Merkez

MesajTarih: 03.05.2007 - 05:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK,abi keyifli bir buluşma olmuş.resimler için ellerine sağlık.teşekkürler.
Başa dön
Serkan_Aksu Çevrimdışı Serkan_Aksu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

Nereden: istanbul/kadıköy

MesajTarih: 03.05.2007 - 06:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alparslan abi ne güzel anlatmışsın öyleee...
ama bende çok güzel çıkmışımm.. leynn ne yakışıklı adamım ben bbeeass Dil çıkarıyorum ufff
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı gelisim_surucu_kursu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 03.05.2007 - 06:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anlasılan yagmur camur kar fırtınanın onemı yok sızın ıcın yuregınıze saglık Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 03.05.2007 - 06:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gelisim_surucu_kursu,Çok Karizma Gördüm Seni Çok gülüyorum İnsan Arar Haber Verir Beğenmedim
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 03.05.2007 - 06:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK, süperrrrrrrrrrrrrr geziiii olmuş abiiiii

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 03.05.2007 - 06:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULKabi fotolar çok güzel,anlatım harika.emeğin ve paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum

ne yazıkki benin,yine bir anadolu buluşmasında yer alamamnın üzüntüsünü yaşıyorum...hava dolayı ile az katılım olsada güzel olmuşa benziyor fotoların yansıttığı kadarı ile......

bu arada m.ali(ghost enduro)alkole hayır kampanyasımı başlattın ne yaptın yaw.one meyve suları falan.abi yakışıyor mu size.elinizde meyve suyu kutuları,fotolarda boy gösteriyorsunnuz.bence bu güzel ortamam yakışmamış elinizdekiler...bir sürü ufak kardeşimiz giriyo siteye,özendirmeyin çocukları Delirdim Delirdim
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal