Çayır çimene tam saatinde gelmeme rağmen havanın yağışlı olduğunu zanneden arkadaşlardan kimseler ortada yoktu,
deniz sakin, hava yumuşak ve huzur vardı sahilde... Ağaçlarda ise kargalar...
Kediler tam saatinde oradalardı, MD üyeliği için bana danıştılar, başka kimse yoktu çünkü,
bu kadar dakik olmamam lazım, kek gibi hissediyorum kendimi...
İlk katılım Gelişim Sürücü kursundan Habil ve Pınar’dan geldi... Gümüş madalyayı paylaştılar, ben kek durumundan kurtuldum...
MD toplantısına katılmanın mutluluğu, yüzlerindeki derin tebessüm, gözlerdeki ışıltılardan okunuyordu.
Mutluluk çayır çimende saklı... Anlayana ve gelene tabii...
MD’nin delikanlı kızlarından Serapz bütün ihtişamıyla buluşmaya renk kattı... Alkış...
Geçen haftaki üşüyen Serapz’den eser yoktu, çünkü hava daha iyiydi... Yağmurlu sanıp gelmeyenler görsün...
Katılan çoğunluk okey oynamak için düşünürken, Serap okey takımlarını getirmediği için, “pire gibi, deve gibi” oyununda karar kıldılar....
Geceyi yırtan egzoz ve farın aydınlığında Ghostenduro M.Ali çıkageldi...
MD’nin ilk motosikletlisi artık aramızdaydı. Sonunda 2 tekerimiz oldu...
Zaman ilerledikçe kadro genişliyordu... Demek ki, yağmur vs vız geliyormuş bize...
Gecenin ilk motosikletlisi olmaktan dolayı M.Ali kasım kasım kasıldı, haklı valla...
Demeye kalmadı Goooooo kardeşimiz gecenin ikinci motosikletlisi olarak aramıza daldı...
Hoş beşten sonra bu anlamlı katılımı da ölümsüzleştirdik, fotograf karesinde...
Gel de Ante’yi arama şimdi... O ve Mrenduro, ellerindeki Jedi kılıçlarıyla ne resimler çekerlerdi şimdi...
İlerleyen saatlerde yine 4 teker bir katılım daha yaşadık, Murat kardeşimiz assolist olarak son katılımcı oldu...
Riko motosiklete olan özlemini daha fazla dizginleyemedi ve M.Ali’nin motora atladığı gibi gazladı kayboldu gecenin içinde...
Zaman zaman motosikletini satmanın getirdiği pişmanlığı topiclerde satır aralarına serpiştiriyor.
Ara sıra bir tur verin, yoksa bir yeri şişecek dostumun!
Hızını alamayıp, Goooo’nun 125’lik repsolüne de bindi ama ayaklarını yerden kesemedi...
Arkasından ben de geri kalır mıyım, aynen repsolün tepesindeyim...
Motor elden gidecek yahu! Goooo kardeşim evine yayan dönecek!
Ghostenduro M.Ali’nin nazik ikramıyla gecemize devam ettik... Cappy’nin sponsorluğunda örnek motorcu pozları verdik, bol vitamin, çok muhabbet...
Hava muhalefetinden dolayı katılamayan arkadaşlarında kulaklarını çınlattık. İlk çınlayan Arzuche oldu, hani şu MDTK’daki deli kızın annesi, hemen telefon etti, gsm üzerinden katıldı. Artık daha yüksek katılımların olacağı mevsimlere geldik, bekliyoruz herkesi... Motorunuz olsun veya olmasın... Biz hep buradayız... Sevgiler... _________________
HULK abi işten güçten bir fırsat bulayım İstanbul'a kaçıp geleceğim sırf organizasyona katılmaya. Böyle anlatıp anlatıp insanı özendiriyorsun istifa ettireceksin beni... Neşeniz bol olsun, güzel paylaşımlarının devamlı takipçisiyim abi. _________________ Verecek ışığı olmayan karanlığı sever...
Kayıt: Oct 15, 2005 Mesajlar: 3016 Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+
Tarih: 02.05.2007 - 21:51 Mesaj konusu:
HULK, fulardaşım oldukça iyi çekimler ve buluşma.. ben evde boya badana işine girdiğimden gelemedim..oldukça renkli bu aralar hayatım _________________ Motorsuz,Gezisiz ve Sanatsız kalmayın.Volkan
HARİKASINIZ ya adanadada böyle organizasyonların toplantıların yapılacagı günleri görecezmi acabaa _________________ hyzly ve öfkeli
sanzymanly duygulara 5vitesli ihtiraslar katylyr
01 UK 480
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 7720 Nereden: GAVUR İZMİRden
Tarih: 03.05.2007 - 01:32 Mesaj konusu:
HULK, ne yazayım havanın bozma ihtimaline rağmen gelen arkadaşlar AKVARYUM MOTORCUSU değil işte
güzel bir çayır çimen toplanması olmuş _________________ aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Kayıt: Jan 03, 2006 Mesajlar: 558 Nereden: istanbul/kadıköy
Tarih: 03.05.2007 - 06:04 Mesaj konusu:
alparslan abi ne güzel anlatmışsın öyleee...
ama bende çok güzel çıkmışımm.. leynn ne yakışıklı adamım ben bbeeass ufff _________________ Gelişim Sürücü Kursu
www.gelisimsurucu.com
msn:ehliyet@msn.com
216 330 54 44 kadıköy
Tarih: 03.05.2007 - 06:42 Mesaj konusu:
HULKabi fotolar çok güzel,anlatım harika.emeğin ve paylaşım için teşekkürler
ne yazıkki benin,yine bir anadolu buluşmasında yer alamamnın üzüntüsünü yaşıyorum...hava dolayı ile az katılım olsada güzel olmuşa benziyor fotoların yansıttığı kadarı ile......
bu arada m.ali(ghost enduro)alkole hayır kampanyasımı başlattın ne yaptın yaw.one meyve suları falan.abi yakışıyor mu size.elinizde meyve suyu kutuları,fotolarda boy gösteriyorsunnuz.bence bu güzel ortamam yakışmamış elinizdekiler...bir sürü ufak kardeşimiz giriyo siteye,özendirmeyin çocukları _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız