Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - tigrinamı honda wave mi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

tigrinamı honda wave mi

tigrinamı honda wave mi

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
duralikevki
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 03.05.2007 - 10:56    Mesaj konusu: tigrinamı honda wave mi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2005 model tigrinaya sahibim. motorum şu an 6000 km de. henüz çok büyük bir sorunla karşılaşmadım. öğrenmek istediğim honda wave ile tigrina arasında bariz bir fark varmıdır.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
onR
Üye
Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 19.05.2007 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Var hocam o honda Gülümsüyorum ve japon daha fazla söze gerek yok zaten...!!!
Başa dön
onR Çevrimdışı onR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Anger
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bursa

MesajTarih: 19.05.2007 - 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Değiştirmene değecek kadar büyük farklar yoktur.Tigrinayı elinden cıkarıp cc büyütmeye bak bence.
Başa dön
Anger Çevrimdışı Anger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mtci_celil
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 22.06.2008 - 16:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda wave güzel motosiklettir ama ön freni kapmanadır ama sonuçta honda Delirdim Delirdim
Başa dön
mtci_celil Çevrimdışı mtci_celil Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mondializzet100
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 23.06.2008 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Wave Bravo
Başa dön
mondializzet100 Çevrimdışı mondializzet100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
xciting
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 23.06.2008 - 09:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

honda hayat onda Bravo Delirdim
xciting Çevrimdışı xciting Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal