Kayıt: May 19, 2006 Mesajlar: 584 Nereden: izmirin her yerinden
Tarih: 03.05.2007 - 20:26 Mesaj konusu: akrep kral kaza yapmış
akrep kral kardeşimiz yani velit kaza yapmış ...kardeşim çok geçmiş olsun....umarım çabuk iyileşirsin...arka koltukta teker olmadan yol yapılmaz sensiz...bu arada kardeşimiz ucuz atlatmış kolu kırılmış...tekrar geçmiş olsun...
Yahu bu ne bıktım artık her gün yeni bir kaza haberi okumaktan MD'de...Canım girmek istemiyor siteye artık... Çok üzülüyorum bu haberleri okuduğum için....Çok çok geçmiş olsun.Küçük bir hasarlar atlattığı için çok sevindim ayrıca...Umarım bu okuduğumuz son kaza haberi olur _________________
geçmiş olsun harbidende ne bu ya ne zaman girsem en başta kaza haberleri var lütfen bırazdaha dikkatli olalım kaza haberlerini duyunca acaba hiç almassammı dıyom motor başalamadan biticek bu gıdıste motor sevdam _________________ motorsuz_motorcu_:)
Tarih: 03.05.2007 - 21:20 Mesaj konusu:
gerçekten üzüldüm umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur(umarım sağlığı şu anda da yerindedir) ve en kısa zamanda bizi farketmeleri gerektiklerini anlarlar _________________ thEJackaL
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız