Tarih: 04.05.2007 - 11:32 Mesaj konusu:
iyi güzel resimde niye 3 tane aynı topikten açtın birader . 2 tanesini sil bari.kalabalık yapmasın. _________________ ybr 125 2005
olma keser gibi hep bana hep bana, ol testere gibi bir sana bir bana.
Tarih: 05.05.2007 - 12:00 Mesaj konusu:
abiler görmüyonuz mu ya fotomontaj bence.arka lastiğin kanallarına bakın birden değişiyo ve sanki dolmuş lastiği gibi oluyo.lastiği yese bile o kadar düz yemez. _________________ drive like a devil, feel like a god...
belkide doğrudur ancak ön lastiğin inceliği ile tam bir fesat oluşturmuş. en azından görünüş olarak, yol tutuşu hakkında bişey diyemem. _________________ http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34084251
yhahahahaha
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 06.05.2007 - 06:46 Mesaj konusu:
bu resim daha önce verildi hemde 1-2 gün önce! ön lastik deseni ve arka lastik deseni aynı jantlarda aynı bence fotoshop degil makinada bayaa emek var ama bu lastikle cbr125 ybr ye bile kafa tutamaz ve kesinlikle viraj filan yapamaz bence berbat bi çalışma! gereksiz ...honda mühendisleri bilmiyordu çünkü bu sekilde üretmeyi.. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız