Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Yanlış yazılan 1 senelik muayenemi 3 yıl uzattırdım

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Yanlış yazılan 1 senelik muayenemi 3 yıl uzattırdım

Yanlış yazılan 1 senelik muayenemi 3 yıl uzattırdım
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI

MesajTarih: 04.05.2007 - 11:37    Mesaj konusu: Yanlış yazılan 1 senelik muayenemi 3 yıl uzattırdım Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese Selam,

Bilindiği üzere bazı şubeler yeni motorlara 1 yıllık muayene vermişler bende bu madurlardan birisi idim ,
Motorum 2006 model olmasına rağmen banada 1 yıllık muayene yazmışlar, bende uğraşmamak için gittim muayene istasyonuna muayene olacaktım ilk önce şans bu ya cezam vardı birde o anda saat 1600 oldugu ıcın yatıramadım cezayı temıs kagıdı cıkmadıgı ıcın muayene olamadım.

Salı muamelecime ruhsatı ve ilgili kanunu verdim o kanun çıktısı ile gidip ruhsatımı değiştirmişler paşa paşa muamelecinin dediğine göre daha öncede aynı benim gibi birisinin ruhsatını değiştirmemişler kanunda şu zaman falan deyip yani belge ile gidince iş yapılmış ve şu anda muayenem 2009 yılına kadar uzadı.
Arkadaşlar hakkınızı arayın.

En son KAWAKARTAL tarafından 04.05.2007 - 11:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
KAWAKARTAL Çevrimdışı KAWAKARTAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Alonso
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-istanbul

MesajTarih: 04.05.2007 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok haklısın bilgilendirdiğin için
teşekkürler Bravo Bravo Bravo

http://www.myspace.com/seyfo
Başa dön
Alonso Çevrimdışı Alonso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GrandStreetRacer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.05.2007 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi dur bende bi bakiim motorun ruhsata. Gülümsüyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 04.05.2007 - 11:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 ay önce neden yazmadın bunu Sinirlendim Sinirlendim benimkide 2006 gittik yazılanlara göre trafikte bide maliyede bi ton kawga yaptık,sewe sewe muayene yaptırdık Öfkeliyim dewletten zenginiz ya Dil çıkarıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nakedman
Üye
Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 04.05.2007 - 11:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam sorma bende aynı şekilde madur oldum.motorum 2006 olmasına rağmen 1 yıl yaptılar muayene süresini. söyledim ama düzeltmediler. Üzgünüm
Başa dön
nakedman Çevrimdışı nakedman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.05.2007 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, nakedman,
elinizde belge olmazsa yapmazlar bende sordum önce yapmayız kanun yenı dedıler kanun 2004 yılında çıkmış aşağıda kanun linkini veriyorum bakın okuyun hatta gidin gözüne sokun ordaki memurun ama artık geç kalmışsınız Beğenmedim Beğenmedim

http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/22002.html
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.05.2007 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KAWAKARTAL
ben zaten bu belge ile gidip tartıştım ya zaten,,ama asıl kawga yapmamın sebebi borcu yokturu alırken yaşandı,geçen yıl ceza yemişim 150 ytl haberim yok,ne bilgilendirildim ne de uyarıldım,,borcu yokturu almaya gittiğimde önce cezanı öde falan dediler şok oldum birde 150 ytl 240 olmuş daha da bi delirdim,siz dedim dewlet olarak haraçmı topluyorsunuz dedim,,ya bu yıl değilde 3 yıl sonra muayeneyye gitseydim ne olacaktı bu cezanın hali falan dedim,cvb bile weremediler üstelik haklısınız demezlermi,paşa paşa cezayı ödeyip borcu yokturu aldık,lanet olsun başka da bişii demiyorum
Başa dön
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.05.2007 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cezaya yapılacak bır sey yok ne yapalım...
benımde 100 tl lık caza uc ay geceıktıgı ıcın 130 olmus bende hemen gıdıp yatırdım sonrada temız kagıdı aldım ondan sonra ruhsat değişti.
Benim burda dikkat çekmek istediğim herşey normalse ceza yenmemişse muayene kanunen 3 yıl onu değiştirin demek istiyorum.
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 04.05.2007 - 12:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haklısın kawakartal ama bi ton prosedür we kawga gerektiriyor,en güzeli werelim 60 ar ytl memleket zenginleşsin,belki yol olarak geri dönüşü olur,BELKİ??????? Göz kırpıyorum
Başa dön
KAWAKARTAL
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 04.05.2007 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba,
keşke herkes senin gibi düşünse vergisini verse heryer gül gülistan olur.
Ama nerde teker yapıyorlar hemde sollmada yapıyorlar tekerde lastık yakıyorlar kardesım mıllı servet bu yokkk ... Çok gülüyorum
madyes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MOTOR DİYARI...

MesajTarih: 04.05.2007 - 13:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadı ıyısın bakalım yınee Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Başa dön
madyes Çevrimdışı madyes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 04.05.2007 - 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende düzelttirdim geçen hafta ama sayfayı değilmek yerine 7'yi 9 yapıp yolladılar.
torento1987
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: eski?ehir

MesajTarih: 04.05.2007 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende de 2005 moıdel motor var benim de her yıl muayene yaptırmam mı gerekiyor yoksa . bu kanun beni kapsamıyor mu yani. nasıl oldu ?? bana bi yardımcı olur musunuz... Üzgünüm
ahmetalbeni
Üye
Üye

MesajTarih: 04.05.2007 - 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vergi borcun varsada muayeneyi düzeltirler mi acaba ?
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 04.05.2007 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar konuyla ilgili topic actım 3 ay önce.. emege saygı

muayene sürelerinin uzatılması diye aatın abicim orda herşey yazıoo...

hakkınızı arayın
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal