Kayıt: Jun 01, 2006 Mesajlar: 1285 Nereden: ISTANBUL/ADADOLU YAKASI
Tarih: 04.05.2007 - 11:37 Mesaj konusu: Yanlış yazılan 1 senelik muayenemi 3 yıl uzattırdım
Herkese Selam,
Bilindiği üzere bazı şubeler yeni motorlara 1 yıllık muayene vermişler bende bu madurlardan birisi idim ,
Motorum 2006 model olmasına rağmen banada 1 yıllık muayene yazmışlar, bende uğraşmamak için gittim muayene istasyonuna muayene olacaktım ilk önce şans bu ya cezam vardı birde o anda saat 1600 oldugu ıcın yatıramadım cezayı temıs kagıdı cıkmadıgı ıcın muayene olamadım.
Salı muamelecime ruhsatı ve ilgili kanunu verdim o kanun çıktısı ile gidip ruhsatımı değiştirmişler paşa paşa muamelecinin dediğine göre daha öncede aynı benim gibi birisinin ruhsatını değiştirmemişler kanunda şu zaman falan deyip yani belge ile gidince iş yapılmış ve şu anda muayenem 2009 yılına kadar uzadı.
Arkadaşlar hakkınızı arayın. _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
En son KAWAKARTAL tarafından 04.05.2007 - 11:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 04.05.2007 - 11:48 Mesaj konusu:
ekamba, nakedman,
elinizde belge olmazsa yapmazlar bende sordum önce yapmayız kanun yenı dedıler kanun 2004 yılında çıkmış aşağıda kanun linkini veriyorum bakın okuyun hatta gidin gözüne sokun ordaki memurun ama artık geç kalmışsınız
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 04.05.2007 - 12:03 Mesaj konusu:
KAWAKARTAL
ben zaten bu belge ile gidip tartıştım ya zaten,,ama asıl kawga yapmamın sebebi borcu yokturu alırken yaşandı,geçen yıl ceza yemişim 150 ytl haberim yok,ne bilgilendirildim ne de uyarıldım,,borcu yokturu almaya gittiğimde önce cezanı öde falan dediler şok oldum birde 150 ytl 240 olmuş daha da bi delirdim,siz dedim dewlet olarak haraçmı topluyorsunuz dedim,,ya bu yıl değilde 3 yıl sonra muayeneyye gitseydim ne olacaktı bu cezanın hali falan dedim,cvb bile weremediler üstelik haklısınız demezlermi,paşa paşa cezayı ödeyip borcu yokturu aldık,lanet olsun başka da bişii demiyorum _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Tarih: 04.05.2007 - 12:12 Mesaj konusu:
cezaya yapılacak bır sey yok ne yapalım...
benımde 100 tl lık caza uc ay geceıktıgı ıcın 130 olmus bende hemen gıdıp yatırdım sonrada temız kagıdı aldım ondan sonra ruhsat değişti.
Benim burda dikkat çekmek istediğim herşey normalse ceza yenmemişse muayene kanunen 3 yıl onu değiştirin demek istiyorum. _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
Tarih: 04.05.2007 - 12:25 Mesaj konusu:
ekamba,
keşke herkes senin gibi düşünse vergisini verse heryer gül gülistan olur.
Ama nerde teker yapıyorlar hemde sollmada yapıyorlar tekerde lastık yakıyorlar kardesım mıllı servet bu yokkk ... _________________ SEVDIKLERINIZI DUSUNUN VE FAZLA GAZLAMAYIN:)))
bende de 2005 moıdel motor var benim de her yıl muayene yaptırmam mı gerekiyor yoksa . bu kanun beni kapsamıyor mu yani. nasıl oldu ?? bana bi yardımcı olur musunuz... _________________ torento1987@hotmail.com 3 tf cilerin ersin i.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız