Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İnsan Olan Bir Geçmiş Olsun Der

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İnsan Olan Bir Geçmiş Olsun Der

Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
cliov6
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 06.05.2007 - 18:46    Mesaj konusu: İnsan Olan Bir Geçmiş Olsun Der Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu gün akşam üstü F650' mi yıkadım parlattım. Delirdim
Zinciri yağladım. Yağladıktan sonrada ufak bir tur atayım dedim.
Gayet kısa ve güzel bir gezinin sonunda, ev varmak için enine bir anayol geçmem gerekiyordu.
Buraya kadar her şey güzel.
Karşıdan karşıya geçmek için ara sokağın başında durdum. Yanımada bir tane yeni passat. Yol boşalınca hareket ettim, yanımdaki akıllıda hareket etti ve hızlanıp önüme kırdı. Öfkeliyim
Allahtan böyle bir şeyler yapabileceklerini hep düşünüyorum. Dil çıkarıyorum
Ve sonrası bildikleriniz, ani bir ön fren ve motorun yavaşça yere yatışı Öfkeliyim
Arkadaşta bir geçmiş olsun demeden Sinirlendim kaçarcasına uzaklaştı Sinirlendim
Kendisine huzurlarınızda bir kez daha sevgilerimi sunuyorum. Sinirlendim Öfkeliyim Sinirlendim
Başa dön
cliov6 Çevrimdışı cliov6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crosscan
Üye
Üye

Nereden: ORdAn BurDAn SuRDAN

MesajTarih: 06.05.2007 - 18:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allahından bulur inşallah ne diyelim motorlara garezi olan bi çakal demekki çok geçmiş olsun bişeyin yoktur inşallah
kaza nerede oldu acaba ??
Başa dön
crosscan Çevrimdışı crosscan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cliov6
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.05.2007 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankara Etlik te. Allaha şükürürler olsun motorda bende iyiyiz.
Bu arada motoru önce yazmışım Gülümsüyorum
Benim biraz belim zorlandı yere bırakırken Dil çıkarıyorum
Başa dön
GAWAT
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Gawatlar Diyary

MesajTarih: 06.05.2007 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cliov6, insan olan biraz dikkatli olr ve insan gibi bi başlık açar ! Öfkeliyim
Başa dön
GAWAT Çevrimdışı GAWAT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CruncH07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 06.05.2007 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsunnnn seinin canına gelmesinde inşallah sen yeterki sevgilerini sun
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 06.05.2007 - 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Usta başlığı görünce insanız ya daldım valla geçmiş olsun demeye abi başlık tuhaf olmuş be neyse Motorda iyi sende iyisin allah büyük kaza bela vermesin geçmiş olsun
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 06.05.2007 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cliov6 geçmiş olsun......
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Arcan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.05.2007 - 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biz diyelim onun yerine GECMİS OLSUN. Insanlık olmedi neden olsa. Bu arada Plakası neydi o artistin?
Başa dön
Arcan Çevrimdışı Arcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 06.05.2007 - 19:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Plakayı hemen polise bildirseydin...Durumu izah etseydin.Hatta motoru yerden kaldırmadan bırakıp polis çağırsaydın....Şikayetçi olmadan akıllanmaz böle dangalaklar Beğenmedim

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RIZA_ERDEM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 06.05.2007 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim bu nasıl başlık Öfkeliyim emri baki gibi bu zamana kadar kim bize kaza yaptım dedi de biz geçmiş olsun demedik
sende kaza yaptım deseydin sanada derdik geçmiş olsun yakışmamış hiç bu başlık Biz insan değilmiyiz geçmiş olsun demiyecek sinirliysin tamam anladık ama sinirini bu siteye ve bu kadar insana yansıtmana hiç gerek yok

Geçmiş Olsun...

Shadow Rider...
Başa dön
RIZA_ERDEM Çevrimdışı RIZA_ERDEM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
cliov6
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.05.2007 - 19:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bak GAWAT ta cevap yazmış ama geçmiş olsun dememiş Öfkeliyim
Başa dön
ByManiacGNY
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 06.05.2007 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Plakayı hemen polise bildirseydin...Durumu izah etseydin.Hatta motoru yerden kaldırmadan bırakıp polis çağırsaydın....Şikayetçi olmadan akıllanmaz böle dangalaklar

Alıntı:

kardeşim bu nasıl başlık emri baki gibi bu zamana kadar kim bize kaza yaptım dedi de biz geçmiş olsun demedik
sende kaza yaptım deseydin sanada derdik geçmiş olsun yakışmamış hiç bu başlık Biz insan değilmiyiz geçmiş olsun demiyecek sinirliysin tamam anladık ama sinirini bu siteye ve bu kadar insana yansıtmana hiç gerek yok

cliov6, bak bu arkadaşlarda geçmiş olsun dememiş.. bende bu topici ilk görenlerden biriyim ve cevap yazma gereği duymadım sırf başlıktan ötürü...
Başa dön
ByManiacGNY Çevrimdışı ByManiacGNY Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RIZA_ERDEM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 06.05.2007 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demez tabi sen böyle emredermiş gibi başlık açarsan

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

cevap yazma gereği duymadım sırf başlıktan ötürü...

bende yazmıcaktım da bi uyariim dedim

Shadow Rider...
Başa dön
RIZA_ERDEM Çevrimdışı RIZA_ERDEM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
cliov6
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.05.2007 - 20:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

O laf herife söylediğim bir şey zaten
Yazıyı okuyunca bu anlaşılmıyormu ?

Son Mesajdan 24 saniye:

O laf herife söylediğim bir şey zaten
Yazıyı okuyunca bu anlaşılmıyormu ?
Başa dön
GAWAT
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Gawatlar Diyary

MesajTarih: 06.05.2007 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cliov6, sana geçmiş olsun demiyorum ama o adama yazıklar olsun nasıl seni yola şerit boyası yapmamışda atlatmışsın. böyle başlık yazıcak kadar çürük karakterinden haberi olsaydı eminim tır şöförleride senle ilgilenirdi...
Başa dön
GAWAT Çevrimdışı GAWAT Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal