Tarih: 06.05.2007 - 18:46 Mesaj konusu: İnsan Olan Bir Geçmiş Olsun Der
Bu gün akşam üstü F650' mi yıkadım parlattım.
Zinciri yağladım. Yağladıktan sonrada ufak bir tur atayım dedim.
Gayet kısa ve güzel bir gezinin sonunda, ev varmak için enine bir anayol geçmem gerekiyordu.
Buraya kadar her şey güzel.
Karşıdan karşıya geçmek için ara sokağın başında durdum. Yanımada bir tane yeni passat. Yol boşalınca hareket ettim, yanımdaki akıllıda hareket etti ve hızlanıp önüme kırdı.
Allahtan böyle bir şeyler yapabileceklerini hep düşünüyorum.
Ve sonrası bildikleriniz, ani bir ön fren ve motorun yavaşça yere yatışı
Arkadaşta bir geçmiş olsun demeden kaçarcasına uzaklaştı
Kendisine huzurlarınızda bir kez daha sevgilerimi sunuyorum.
Kayıt: Dec 20, 2006 Mesajlar: 169 Nereden: Gawatlar Diyary
Tarih: 06.05.2007 - 18:56 Mesaj konusu:
cliov6, insan olan biraz dikkatli olr ve insan gibi bi başlık açar ! _________________ M.D.G.A.A.T ( Motor Delisi Geyik Avcysy Avcylary Team )
msn : gawat_g-d@hotmail.com ...
yüzüm her resimde karamsar karanlyk bir çizim...
Tarih: 06.05.2007 - 19:00 Mesaj konusu:
geçmiş olsunnnn seinin canına gelmesinde inşallah sen yeterki sevgilerini sun _________________ LIFE ; as if you will die tomorrow , DREAM ; as if you will live forever....
Tarih: 06.05.2007 - 19:09 Mesaj konusu:
Usta başlığı görünce insanız ya daldım valla geçmiş olsun demeye abi başlık tuhaf olmuş be neyse Motorda iyi sende iyisin allah büyük kaza bela vermesin geçmiş olsun
Plakayı hemen polise bildirseydin...Durumu izah etseydin.Hatta motoru yerden kaldırmadan bırakıp polis çağırsaydın....Şikayetçi olmadan akıllanmaz böle dangalaklar _________________
Tarih: 06.05.2007 - 19:57 Mesaj konusu:
İnsan Olan Bir Geçmiş Olsun Der
kardeşim bu nasıl başlık emri baki gibi bu zamana kadar kim bize kaza yaptım dedi de biz geçmiş olsun demedik
sende kaza yaptım deseydin sanada derdik geçmiş olsun yakışmamış hiç bu başlık Biz insan değilmiyiz geçmiş olsun demiyecek sinirliysin tamam anladık ama sinirini bu siteye ve bu kadar insana yansıtmana hiç gerek yok
Plakayı hemen polise bildirseydin...Durumu izah etseydin.Hatta motoru yerden kaldırmadan bırakıp polis çağırsaydın....Şikayetçi olmadan akıllanmaz böle dangalaklar
Alıntı:
kardeşim bu nasıl başlık emri baki gibi bu zamana kadar kim bize kaza yaptım dedi de biz geçmiş olsun demedik
sende kaza yaptım deseydin sanada derdik geçmiş olsun yakışmamış hiç bu başlık Biz insan değilmiyiz geçmiş olsun demiyecek sinirliysin tamam anladık ama sinirini bu siteye ve bu kadar insana yansıtmana hiç gerek yok
cliov6, bak bu arkadaşlarda geçmiş olsun dememiş.. bende bu topici ilk görenlerden biriyim ve cevap yazma gereği duymadım sırf başlıktan ötürü...
Kayıt: Dec 20, 2006 Mesajlar: 169 Nereden: Gawatlar Diyary
Tarih: 06.05.2007 - 20:12 Mesaj konusu:
cliov6, sana geçmiş olsun demiyorum ama o adama yazıklar olsun nasıl seni yola şerit boyası yapmamışda atlatmışsın. böyle başlık yazıcak kadar çürük karakterinden haberi olsaydı eminim tır şöförleride senle ilgilenirdi... _________________ M.D.G.A.A.T ( Motor Delisi Geyik Avcysy Avcylary Team )
msn : gawat_g-d@hotmail.com ...
yüzüm her resimde karamsar karanlyk bir çizim...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız