Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 09.05.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba Toplanti(avrupa)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

09.05.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba Toplanti(avrupa)

09.05.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba Toplanti(avrupa)
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.05.2007 - 14:41    Mesaj konusu: 09.05.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba Toplanti(avrupa) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu hafta Avrupa yakasındaki toplantımızı Etiler'de, çok nezih, ağaçlar altında güzel bir Cafe'de yapıyoruz arkadaşlar. Mekanın tam adı ve adresi aşağıda, bulamayanlar yine beni arayarak detay alabilirler. Kısaca tarih edecek olursak;
Akmerkez'in önünden etiler yoluna giriyor ve yol bitene kadar devam ediyorsunuz, küçük bir göbek karşınıza çıkacak, buradan sola dönüyor ve yaklaşık 200 metre gidiyorsunuz, hemen sağınızda bir otopark girişi gibi bariyerler ve bekçi kulübesi göreceksiniz. Buradan içeri girip hemen sola döndüğünüzde Cafe ağaçlar altında sağınızda kalacak. Biz orada olacağız, herkesi bekliyoruuuuz

Saat:20.00 sonra
Mekan: cafe d'porto
Adres:Muharipler Sokak, No: 1, Uçaksavar, Etiler.
Yardım için Tel:0.532.3668388 0.544.6688388 Burak
.....

En son mezar tarafından 09.05.2007 - 10:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 07.05.2007 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni bi yer, ha?? haydi deneyelimmmmmmmmm Delirdim
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
xneslihanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yalova

MesajTarih: 07.05.2007 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben sezonu açtım artık yalovadayım
kışa kadar yokum
artık sizi yalova ya beklerim
xneslihanx Çevrimdışı xneslihanx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 07.05.2007 - 16:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bakalım işten erken çıkabilirsem gelmek istiyorum Gülümsüyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HeLiCoPTeRMaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.05.2007 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hooop topic yukarı versiyon 0.1
Başa dön
HeLiCoPTeRMaN Çevrimdışı HeLiCoPTeRMaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 07.05.2007 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iii eğlenceler herkeslere..
Capirossi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 07.05.2007 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vayyyy bızede cokkk yakın ama işten erken kaca bılırsem gelırım mutlaka Göz kırpıyorum
trshadow
Üye
Üye

MesajTarih: 07.05.2007 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Taşradan gelecek olanlara vede karşıdan gelecek olanlara (bahaneme katkı olsun diye) lazım olacağı için lütfen 1 adet kroki yada google earth'den bir resim lütfen
Sadece TABANVAY
Başa dön
trshadow Çevrimdışı trshadow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 07.05.2007 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mezar, yavvv olmaz böle şey hakkan'ın 2004'de yazdığı yazının aynısını kopy paste yapmışsın pesss.. üşengeçlikmidiiir nedir kamuoyuna bırakıyom kararı. Gülümsüyorum
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 07.05.2007 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kadiRR_delisi, mezar bu en son mezara sokucak bizi.. bide saat eeskisi gibi erken olsaymış tam süper olurmuş. 20.00 gec benım ıcın belkı 10 dk. urar ordan işe kacarım. allahtan iş yerıne yakın mesafede... gelemesemde bol muhabbetler.. bide mezar fiyatları konustunmu indirim yapsınlar. malum etiler orası.. cok parçalanmıyalım gerci benım gelip gelemıyeceğim mechul ama.. Çok gülüyorum
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 08.05.2007 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni mekan yeni kan ,
hadi bakalım havalarda güsel..
Gerçi İstanbul degişik bir memleket,ordaki insanlar yaşamlarını yol-trafik ve iş hayatına göre programlamak zorunda kalıyor..
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 08.05.2007 - 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kimseden pek yorum yok.. hayırdır??? katılım az mı olacak??
İstanbul MD!!! haydi nerdesiniz??
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 08.05.2007 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Gerçi İstanbul degişik bir memleket,ordaki insanlar yaşamlarını yol-trafik ve iş hayatına göre programlamak zorunda kalıyor..

Hakan_Dincer, Haklısın ve gerçekler çok acı.... Üzgünüm
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tolgatasdemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Kadyköy/Tuzla

MesajTarih: 08.05.2007 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Etilere kadar gidip gecenin bi yarısı çıkıp Taa tuzla ya dönmek, o kadar çalışmanın ardından biraz üşendiriyor insanı. Bilemiyorum, hala ilk toplantıma katılamadım. Ya hava bozdu, ya geldiğimde herhangi bir motor göremediğim için gazlayıp gittim, yada böle evime çook uzak yerlerde. Neyse artık haftaya buralarda olmam ama ondan sonraki haftaya katılabilirim inşallah.
Başa dön
tolgatasdemir Çevrimdışı tolgatasdemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 08.05.2007 - 18:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben yine işlerden fırsat bulabilirsem orada olmaya çalışacağım.(çalışacağız Çok gülüyorum )ama mekanın yerini tam anlayamadım.tam bir adres kroki falan filan fıstık,nebileyim bişileri yok mu buranın MEZAAAAAAAARRRRR.....

strider, bu arada akşama haberleşelim,olurmu...
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal