Tarih: 07.05.2007 - 14:41 Mesaj konusu: 09.05.2007 İstanbul MD Geleneksel Çarşamba Toplanti(avrupa)
Bu hafta Avrupa yakasındaki toplantımızı Etiler'de, çok nezih, ağaçlar altında güzel bir Cafe'de yapıyoruz arkadaşlar. Mekanın tam adı ve adresi aşağıda, bulamayanlar yine beni arayarak detay alabilirler. Kısaca tarih edecek olursak;
Akmerkez'in önünden etiler yoluna giriyor ve yol bitene kadar devam ediyorsunuz, küçük bir göbek karşınıza çıkacak, buradan sola dönüyor ve yaklaşık 200 metre gidiyorsunuz, hemen sağınızda bir otopark girişi gibi bariyerler ve bekçi kulübesi göreceksiniz. Buradan içeri girip hemen sola döndüğünüzde Cafe ağaçlar altında sağınızda kalacak. Biz orada olacağız, herkesi bekliyoruuuuz
Saat:20.00 sonra
Mekan: cafe d'porto
Adres:Muharipler Sokak, No: 1, Uçaksavar, Etiler.
Yardım için Tel:0.532.3668388 0.544.6688388 Burak.....
En son mezar tarafından 09.05.2007 - 10:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 07.05.2007 - 19:42 Mesaj konusu:
vayyyy bızede cokkk yakın ama işten erken kaca bılırsem gelırım mutlaka _________________ Motor dedi?in nedir gülüm, ben senin için tüm motorlary silmi?im
Taşradan gelecek olanlara vede karşıdan gelecek olanlara (bahaneme katkı olsun diye) lazım olacağı için lütfen 1 adet kroki yada google earth'den bir resim lütfen _________________ Mondial 250 MCT 34 ZMU 17(sattım gitti)
Hyosung 250 Comet 34 ZNA 65 (onu da sattım gitti)
Hyosung gv 650 Aquila (onu da sattım gitti)
Sadece TABANVAY
Kayıt: Oct 01, 2006 Mesajlar: 767 Nereden: istanbul/istinye
Tarih: 07.05.2007 - 21:59 Mesaj konusu:
kadiRR_delisi, mezar bu en son mezara sokucak bizi.. bide saat eeskisi gibi erken olsaymış tam süper olurmuş. 20.00 gec benım ıcın belkı 10 dk. urar ordan işe kacarım. allahtan iş yerıne yakın mesafede... gelemesemde bol muhabbetler.. bide mezar fiyatları konustunmu indirim yapsınlar. malum etiler orası.. cok parçalanmıyalım gerci benım gelip gelemıyeceğim mechul ama.. _________________ Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
Tarih: 08.05.2007 - 10:33 Mesaj konusu:
yeni mekan yeni kan ,
hadi bakalım havalarda güsel..
Gerçi İstanbul degişik bir memleket,ordaki insanlar yaşamlarını yol-trafik ve iş hayatına göre programlamak zorunda kalıyor.. _________________
Tarih: 08.05.2007 - 10:46 Mesaj konusu:
kimseden pek yorum yok.. hayırdır??? katılım az mı olacak??
İstanbul MD!!! haydi nerdesiniz?? _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Tarih: 08.05.2007 - 11:17 Mesaj konusu:
Alıntı:
Gerçi İstanbul degişik bir memleket,ordaki insanlar yaşamlarını yol-trafik ve iş hayatına göre programlamak zorunda kalıyor..
Hakan_Dincer, Haklısın ve gerçekler çok acı.... _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Kayıt: Sep 13, 2006 Mesajlar: 327 Nereden: Istanbul - Kadyköy/Tuzla
Tarih: 08.05.2007 - 13:11 Mesaj konusu:
Etilere kadar gidip gecenin bi yarısı çıkıp Taa tuzla ya dönmek, o kadar çalışmanın ardından biraz üşendiriyor insanı. Bilemiyorum, hala ilk toplantıma katılamadım. Ya hava bozdu, ya geldiğimde herhangi bir motor göremediğim için gazlayıp gittim, yada böle evime çook uzak yerlerde. Neyse artık haftaya buralarda olmam ama ondan sonraki haftaya katılabilirim inşallah. _________________ Oynarken büyüyen kedi yanacak, Aydynlatyrken küçülen mum yanacakty.
Küçülen yaka-yaka aydynlatacak, Büyüyen yana yana anlayacakty...
Peugeot Satelis 250cc - 34 UA 6124
Tarih: 08.05.2007 - 18:46 Mesaj konusu:
ben yine işlerden fırsat bulabilirsem orada olmaya çalışacağım.(çalışacağız )ama mekanın yerini tam anlayamadım.tam bir adres kroki falan filan fıstık,nebileyim bişileri yok mu buranın MEZAAAAAAAARRRRR.....
strider, bu arada akşama haberleşelim,olurmu... _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız