SalihEmre, Ben ilk izliyorum valla dostum harbi gaza geldim bu gecenin vaktinde şeytan diyo in aşağı motoru çalıştır barajyoluna in adanaya bi ses dinlet diyo ama yapmayacam kendimi tutacam _________________ SONAX CAR CARE
İŞte bu video ya bitiorum bnm pc mdede kayıtlı bu video çokta güzel müziği var teşşkrler _________________ RR ym RR ym RR ym Seni Herhalde Sorarym Gündüz Gecelerde Sewgilim Nerde
Kayıt: Feb 08, 2005 Mesajlar: 351 Nereden: Ystanbul - Ortaköy
Tarih: 22.05.2007 - 22:40 Mesaj konusu:
Adam aşmış gerçekten,bu adam Rossi olmasın :P ,
Alıntı:
Abi bnde de var ayni makineden daha duz yolda 200 basmaya korkuyorum. nerden orencez bu teknikleri ya?
Bi yaştan sonra zor bu işleri öğrenmek bu adam garanti 10 yaşından evvel motor kullanmaya başlamış bu işleri ilk evvel ufak motorlarda öğrenmiş biridir,yoksa 20 yaşından sonra motor öğrenip bu işler biraz zor olur _________________ M800 "Black Iron Horse"
SalihEmre, ben ılk kez ızledım sagol cok guzel vıdeo gercekten ne kadarda rahatlar ya hıc kasmıyorlar kendılerını _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız