Tarih: 08.05.2007 - 08:15 Mesaj konusu:
allah rahmet eylesin eğer hakkın rahmetine kavuştuysa _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 08.05.2007 - 08:24 Mesaj konusu:
Allah rahmet eylesin
geçen gün maslak trafiğinde bir kurye arkadaşla konuştuk. dediği söz çok hoşuma gitti "her teslimatı 1 dakika erken ulaştırmak için hayatımı riske atmaya değmez" _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Tarih: 08.05.2007 - 08:24 Mesaj konusu:
Kötü haber çok kötü. yok arkadaşım bu ölümlü haberlere rağmen kimsenin kulak astağı falan yok. Çok canım sıkılıyor nedir bu olanlar bir anlam veremiyorum ayağının altında yada elinin altında gaz olan zıvanadan çıkıyor hani büyüklerimiz derya Allah ıslah etsin diye. Diyecek çokta bişey yok zannediyorum.
allah rahmet eylesin allah sevdiklerine sabır versin.
bugün bu duydugum 3.cü motorlu ölüm haberi olamaz ya yeter artık ne oluyor arkadaslar bu kadar ucuz mu bi can yapmayın allah askına
bu tür haberler nekadar üzücü olsada daha dikkatli olmamız için arada sırada çalan uyarı zili gibi oldukça yeni olduğum için bu konuları çok önemseyip ders almaya çalışıyorum
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 6179 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 08.05.2007 - 09:55 Mesaj konusu:
50 kere soyledık soylendı ne aptal ınsansınız sız yaa yaaa kardesım tamam kaza yapan oldu Allaha rahmet eylesın kımse olmesını bırak kaza yapmasını bıle ıstemez ama bu haberı buraya gelıp soylemendekı amac ne mılletın moralını bozmak mı bu haberlerı okuyupta motor almak ısteyen kardeslerımızın ailesı ızın vermıyo ve bunun gıbı bırcok neden var ölenle olunmuyo vermeyın boyle olum haberlerı artık yaaa yeter _________________
En son crazy_81 tarafından 08.05.2007 - 10:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız