Tarih: 08.05.2007 - 09:54 Mesaj konusu: surprız varrr... sym gts 250 si olan arkadasların dıkkatıne;
slm arkadaslar sym gts 250 sıyah renklı olan bı arkadasımız varsa aramızda muthıs bı teklıfım var...aırbrushlı motorumun tum elbıselerını,camını,sıslerını ve hatta kaskını hıcbır karsılık almadan aırbrush yaptırmak ıstyeyen bırısı varsa eger bırebır sıyah orgınallerı ıle degıstırebılırım.bunun sebebi ise motorumu satıp enduro almak ıstıyorum. ve aırbrushın radıkalızmını dıger sym gts ı olan bı arkadasmızında yasamasını ıstıyorum.eger bununla ılgılenen varsa bana 05425875888 nolu tel den ulasabılırler. ayrıca morotun resımlerınıde www.coskunsakre.com dan goreblırıler.coskun sakre markasını hepınız bılıyosunuzdur buna emınım o yuzden bununla ılgılı bır acıklama yapmaya da gerek duymuyorum.heerkese sevgıler saygılar takas yapan arkadasada sımdıden hayırlı olsun dıyorum.
Kayıt: Aug 09, 2005 Mesajlar: 523 Nereden: Istanbul-Kozyatagi
Tarih: 21.08.2007 - 13:49 Mesaj konusu:
Çalışmalarına hayran kalmamk imkansız!
Teklifin de hariiiikaaaaaa...
Alana hayırlısı olsun _________________ 80 günde devrialem yaptym bööle "alem" görmedim
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız