Tarih: 08.05.2007 - 13:18 Mesaj konusu: Deniz sezonum açıldı
Dünkü müthiş sıcak havanın getirisi, akşama doğru çiseleyen yaz yağmuru oldu. Geceyi kardeşimin evinde, geç vakite kadar bahçe muhabbetiyle geçirdim. Aynı sıcaklık değerlerinin devam etmesi halinde ise denizle buluşma zamanını ayarlayacaktım... Nitekim sabah pencereden gördüğüm; kiraz ağaçlarının bahar çiçekleriyle bezenmiş dallarının, yağmurla yıkanmış parlaklığıydı... Bu da akşamdan aklıma koyduğum olay için en güzel belirtiydi...
Sabah kahvaltısının ardından; Beylerbeyi çıkışlı sahilyolu güzergâhlı güzel yolculuğum sonucu Beykoz’a ulaştım.
Yalıköy mevkiinde balıkçılar dalyana ağ geriyorlardı... Hava harikaydı, ben de öyle...
Hemen kıyıda güneşin tatlı sıcaklığında keyifle beslenen güvercinler vardı. Hayat motosikletle neden bu kadar güzel anlayamadım...
Belki özgürlük kuş misali, belki sonsuzluk deniz misali...
Ortaçeşme ve Akbaba köyü üzerinden ormanın içindeki kıvrık yollara dalarak Fener Köyü’nün, balıkçı teknelerinin
kışlık bakımlarının yapıldığı ve dik bir yokuşla inilen küçük koyuna vardım...
Çekek yerlerindeki teknelerin bayrakları, esen tatlı rüzgarın ahenkli yalpalanmalarına eşlik edercesine dalgalanıyorlardı.
Güneş, deniz, orman ve rüzgar... Bir de motosiklet.... İşte cennet! Burada hemen telefona sarılıp sevgili fulardaşımı aradım,
“sensiz deniz olmaz, hemen gel” diye... Ama toplantısı varmış...
Hava güneşli, mekan tam boğaz çıkışı olduğu için tatlı bir rüzgarla saçlarımı okşuyordu. Haftasonu için sevgili MrEnduro’nun Büyük Liman projesi umarım gündeme gelir. Bana telefonda verdiği bu güzel haberi tüm MD ortamına burada müjdelemekten gurur duyarım...
Sevgili photographer Ante’nin şiirsel atraksiyonlarının kötü birer kopyalarını ben ve motorumun görselliğinde resimliyorum... Özentilik işte...
Denizin sahile doğru dalga dalga sataşmaları, daha fazla artistik yapmadan kendimi sulara bırakmam gerektiğini söylüyordu.
Her şeyin ilki heyecanlı oluyor... İşte sezon başı; ben, motorum ve deniz...
Nefis bir su, nefis bir hava ve boğazın doyumsuz güzelliği... Bir de bunları yaşamak için motosiklet kullanıyorsan...
Var ya! Ölelim ya ölelim!... Ölmek için tercihimi Beykoz pidecisinden yana kullanıyorum... Motorumu vitrinin önüne çekip, tam fırın çıkışlı bir masaya konuşlanıyorum...
Deniz iştah açıyor arkadaşlar... Sanki benim çok kapalı da.... Laf işte!
Önce kokusu, sonra sesi ve en sonra da kendisi çıkageldi... Damak ve zihin bileşkesinin dayanılmaz ahengi; burundan giren kokunun, beyindeki tad mekanizmasına cilvesi, arkasından ilk ısırık ve dilin yutak alanına doğru kürek kürek attığı, erimiş peynirin sıcak hamurla muhteşem reaksiyonu...
Sonra mideye doğru giden lokmalar konvoyu...
Herkes için bir lokma yedim, merak etmeyin... Hobidi gırtlak HULK, sevgiler sunar... _________________
Tarih: 08.05.2007 - 13:24 Mesaj konusu:
ooov abim çok güzel fotolar güzel bi açılış olmuş tşk ler paylaşım için ama bizim burada deniz yok ya _________________ _-anadolu racing kings of the races-_ ghost rider türkiye temsilcili?i
2006model 110cc (2006-2006)
2007 model cbf 150 (2007 - .....)
Tarih: 08.05.2007 - 13:31 Mesaj konusu:
çok güzel fotolar. dediğin gibi deniz sezonu açıldı havalar bayağı bi ısındı. Gezilerimizin devam etmesi dileyiğle... Paylaşımınız için sağolun. _________________ Shadow Rider...
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 3610 Nereden: aşkın olmadığı yerden
Tarih: 08.05.2007 - 13:31 Mesaj konusu:
havanın azıcık ısındıgını görünce atıvermişsin abi yine kendini denize .daha erken be abı hasta felan olacaksın sonra .artı o pideler de ne öyle nasıl karnım acıktı be yavvvvv....
elıne sağlık abı _________________
HULK,Ağbim Harikasın ya ..
Senin gezilerini artık kıskanmaya başlıyorum ...Hep kıskanıyordum ya neyse belli etmemek lazım ...
Baktın ki hava harika fırsat bu fırsat HULK at kendini yollara dedin dimi
Güzel bir gün,güzel bir anlatım ve güzel insan ...
Karelere zaten birşey demiyorum .. Onlar kendi kendini anlatıyor ...
Ne ararsan var yahu şuraya baksana (: (:
Bizi gezilerinden mahrum bırakma .... _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
Her lafa verecek cevabim var lakin...
ßir lafa ßakarim LAFMI diye
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Tarih: 08.05.2007 - 13:36 Mesaj konusu:
Tek kelimeyle helal olsun diyorum sana dede.... Maşşallah ihtiyar delikanlı sezonu açtı..... Artık bundan sonra her hafta gezi ve yorumlarını görürüz bol bol.... Ne diyeyim.... Allah devamını getirsin......... _________________ Ynsany ya?landyran yyllar de?il , Eri?emedi?i arzulardyr...
Tarih: 08.05.2007 - 13:37 Mesaj konusu:
HULK, Canım abim herşey iyi hoşta o böreklerin,pidelerin ne işi var burada,şimdi ben nereden bulayımda yiyeyim Ya bi yerim şişerse? İstanbul a gelince alacağım var arar isterim bak abi
Haftasonu istanbulda inanılmaz güzel hava vardı, cumartesi gecesinin yorgunluğunu atmak için beşiktaş ta güzel bi kahvaltıdan sonra bizde ufak bi boğaz turu yaptık manzara harikaydı...
Güzel resimler HULK, Teşekkürler _________________ Dostluğumuz baki..
Tarih: 08.05.2007 - 14:03 Mesaj konusu:
Deniz , Temiz Hava , Motor ... Bu 3 lünün oldugu yerde mükemmel kelimesinden baska kullanılabilecek kelime varsa birileri bana söylesin yoksa TDK ilgilensin
Tarih: 08.05.2007 - 14:11 Mesaj konusu:
Alıntı:
Deniz , Temiz Hava , Motor ... Bu 3 lünün oldugu yerde mükemmel kelimesinden baska kullanılabilecek kelime varsa birileri bana söylesin yoksa TDK ilgilensin
meLanchoLie, çok güzel yazmışsın senin yazının üstüne sadece hulk mükemmelsin desem ben seni alkışlasam
kalabalık gezen yanlızların aracında yanlız gezdin yine
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız