Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Deniz sezonum açıldı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Deniz sezonum açıldı

Deniz sezonum açıldı
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.05.2007 - 13:18    Mesaj konusu: Deniz sezonum açıldı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dünkü müthiş sıcak havanın getirisi, akşama doğru çiseleyen yaz yağmuru oldu. Geceyi kardeşimin evinde, geç vakite kadar bahçe muhabbetiyle geçirdim. Aynı sıcaklık değerlerinin devam etmesi halinde ise denizle buluşma zamanını ayarlayacaktım... Nitekim sabah pencereden gördüğüm; kiraz ağaçlarının bahar çiçekleriyle bezenmiş dallarının, yağmurla yıkanmış parlaklığıydı... Bu da akşamdan aklıma koyduğum olay için en güzel belirtiydi...

Sabah kahvaltısının ardından; Beylerbeyi çıkışlı sahilyolu güzergâhlı güzel yolculuğum sonucu Beykoz’a ulaştım.
Yalıköy mevkiinde balıkçılar dalyana ağ geriyorlardı... Hava harikaydı, ben de öyle... Bravo

Hemen kıyıda güneşin tatlı sıcaklığında keyifle beslenen güvercinler vardı. Hayat motosikletle neden bu kadar güzel anlayamadım...
Belki özgürlük kuş misali, belki sonsuzluk deniz misali...

Ortaçeşme ve Akbaba köyü üzerinden ormanın içindeki kıvrık yollara dalarak Fener Köyü’nün, balıkçı teknelerinin
kışlık bakımlarının yapıldığı ve dik bir yokuşla inilen küçük koyuna vardım...

Çekek yerlerindeki teknelerin bayrakları, esen tatlı rüzgarın ahenkli yalpalanmalarına eşlik edercesine dalgalanıyorlardı.
Güneş, deniz, orman ve rüzgar... Bir de motosiklet.... İşte cennet! Burada hemen telefona sarılıp sevgili fulardaşımı aradım,
“sensiz deniz olmaz, hemen gel” diye... Ama toplantısı varmış...

Hava güneşli, mekan tam boğaz çıkışı olduğu için tatlı bir rüzgarla saçlarımı okşuyordu. Haftasonu için sevgili MrEnduro’nun Büyük Liman projesi umarım gündeme gelir. Bana telefonda verdiği bu güzel haberi tüm MD ortamına burada müjdelemekten gurur duyarım...

Sevgili photographer Ante’nin şiirsel atraksiyonlarının kötü birer kopyalarını ben ve motorumun görselliğinde resimliyorum... Özentilik işte...

Denizin sahile doğru dalga dalga sataşmaları, daha fazla artistik yapmadan kendimi sulara bırakmam gerektiğini söylüyordu.
Her şeyin ilki heyecanlı oluyor... İşte sezon başı; ben, motorum ve deniz...

Nefis bir su, nefis bir hava ve boğazın doyumsuz güzelliği... Bir de bunları yaşamak için motosiklet kullanıyorsan... Delirdim
Var ya! Ölelim ya ölelim!... Ölmek için tercihimi Beykoz pidecisinden yana kullanıyorum... Motorumu vitrinin önüne çekip, tam fırın çıkışlı bir masaya konuşlanıyorum...
Deniz iştah açıyor arkadaşlar... Sanki benim çok kapalı da.... Laf işte! Dil çıkarıyorum

Önce kokusu, sonra sesi ve en sonra da kendisi çıkageldi... Damak ve zihin bileşkesinin dayanılmaz ahengi; burundan giren kokunun, beyindeki tad mekanizmasına cilvesi, arkasından ilk ısırık ve dilin yutak alanına doğru kürek kürek attığı, erimiş peynirin sıcak hamurla muhteşem reaksiyonu...
Sonra mideye doğru giden lokmalar konvoyu... Çok gülüyorum

Herkes için bir lokma yedim, merak etmeyin... Hobidi gırtlak HULK, sevgiler sunar...

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Cursed_SurvivoR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 08.05.2007 - 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ooov abim çok güzel fotolar güzel bi açılış olmuş tşk ler paylaşım için ama bizim burada deniz yok ya Ağlıyorum Bravo
Başa dön
Cursed_SurvivoR Çevrimdışı Cursed_SurvivoR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
nzmhkmt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Sürgünde izmir/Manisa/Denizli/Aydın

MesajTarih: 08.05.2007 - 13:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Göz kırpıyorum çok güzel

canım çekti valla
RIZA_ERDEM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 08.05.2007 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel fotolar. dediğin gibi deniz sezonu açıldı havalar bayağı bi ısındı. Gezilerimizin devam etmesi dileyiğle... Bravo Paylaşımınız için sağolun.

Shadow Rider...
Başa dön
RIZA_ERDEM Çevrimdışı RIZA_ERDEM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 08.05.2007 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

havanın azıcık ısındıgını görünce atıvermişsin abi yine kendini denize .daha erken be abı hasta felan olacaksın sonra .artı o pideler de ne öyle nasıl karnım acıktı be yavvvvv....
elıne sağlık abı
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 08.05.2007 - 13:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oy oy oyy. Deniz, rüzgar, böreklerr Çoook seviyorum Gülümsüyorum HULK, ağabey döktürmüşsün yahu.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 08.05.2007 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ay ay kıskandım vallaha orda olmak vardı Bravo çok güzel kareler yakalamışsın ellerine sağlık Alkışlıyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Tua_nna
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.05.2007 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK,Ağbim Harikasın ya ..
Senin gezilerini artık kıskanmaya başlıyorum ...Hep kıskanıyordum ya neyse belli etmemek lazım ... Çok gülüyorum
Baktın ki hava harika fırsat bu fırsat HULK at kendini yollara dedin dimi Çok gülüyorum
Güzel bir gün,güzel bir anlatım ve güzel insan ...
Karelere zaten birşey demiyorum .. Onlar kendi kendini anlatıyor ...
Ne ararsan var yahu şuraya baksana (: (:

Bizi gezilerinden mahrum bırakma .... Çoook seviyorum
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Başa dön
Tua_nna Çevrimdışı Tua_nna Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
redlineracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Afyonkarahisar

MesajTarih: 08.05.2007 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tek kelimeyle helal olsun diyorum sana dede.... Maşşallah ihtiyar delikanlı sezonu açtı..... Artık bundan sonra her hafta gezi ve yorumlarını görürüz bol bol.... Ne diyeyim.... Allah devamını getirsin.........
herkucuk
Üye
Üye

Nereden: manisa-turgutlu

MesajTarih: 08.05.2007 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HULK, Canım abim herşey iyi hoşta o böreklerin,pidelerin ne işi var burada,şimdi ben nereden bulayımda yiyeyim İstemiyorum Ya bi yerim şişerse? Ağlıyorum İstanbul a gelince alacağım var arar isterim bak abi Gülümsüyorum
Başa dön
herkucuk Çevrimdışı herkucuk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamyak
Üye
Üye

Nereden: üsküdar

MesajTarih: 08.05.2007 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Aplaslan abi , şu motorumu bi alsam da gelsem yanına.. Dans
Başa dön
tamyak Çevrimdışı tamyak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.05.2007 - 13:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Haftasonu istanbulda inanılmaz güzel hava vardı, cumartesi gecesinin yorgunluğunu atmak için beşiktaş ta güzel bi kahvaltıdan sonra bizde ufak bi boğaz turu yaptık manzara harikaydı...
Güzel resimler HULK, Teşekkürler Bravo
vampir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSIN

MesajTarih: 08.05.2007 - 13:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaa abi bi olay bu kadamı güzel anlatılır.Teşekkürler..
Başa dön
vampir Çevrimdışı vampir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 08.05.2007 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Deniz , Temiz Hava , Motor ... Bu 3 lünün oldugu yerde mükemmel kelimesinden baska kullanılabilecek kelime varsa birileri bana söylesin yoksa TDK ilgilensin Göz kırpıyorum
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
papatyaR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DENİZLİ

MesajTarih: 08.05.2007 - 14:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Deniz , Temiz Hava , Motor ... Bu 3 lünün oldugu yerde mükemmel kelimesinden baska kullanılabilecek kelime varsa birileri bana söylesin yoksa TDK ilgilensin

meLanchoLie, çok güzel yazmışsın senin yazının üstüne sadece hulk mükemmelsin desem ben seni alkışlasam Alkışlıyorum

kalabalık gezen yanlızların aracında yanlız gezdin yine Bravo
Başa dön
papatyaR6 Çevrimdışı papatyaR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal