Kayıt: Oct 15, 2005 Mesajlar: 3016 Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+
Tarih: 08.05.2007 - 19:39 Mesaj konusu: İst. Md. Deniz ve Piknik sezonu 13 Mayıs'ta açıyor.
Başlıktan da anlaşılacağı gibi İst. Md. 13 mayıs Pazar günü Deniz ve Piknik sezonunu açıyor
Katılmak isteyen md üyeleri için program aşağıda sunulmuştur.
Keyifli bir Pazar geçireceğimizi düşünüyoruz.
Buluşma-Program:
13 Mayıs 2007 saat 10.30 da kozyatağı carrefour E5 üzerindeki otobüs durağı önünden hareketle, saat 11.00 de Maslak İstinye ayrımında bulunan BP benzincide buluşma, bu noktaya Avrupa yakasından gelecek arkadaşlar daha erken gelip bizden önce gelenlere yardımcı olabilirler, geçen seneden bilenler için hatırlatma
11.00 de hareketle Sarıyerde börekçi de sabah kahvaltısı niyetine börek ve ihtiyaç molası, gidilecek börekçi park açısından müsait olan sarıyere girişteki soldaki ilk börekçi, meydanın karşısı.
Kahvaltı olayı bitikten sonra meydanda bulunan Gima'dan içeceklerimizi tedarik edeceğiz ve limandan yenecek balık varsa balık, yoksa tavuk vs.alacağız,
Ekip toplandıktan sonra Garipçe köyüne doğru yola düşeceğiz, garipçe de motorları park ettikten sonra, 20-25 dakikalık bir yürüyüşle Büyükliman piknik alanına ineceğiz. dönüşümüz 17.30 gibi olacaktır 18.00 de garipçede oluruz.
Gezide ihtiyaç olacaklar:
Önerim herkesin artçılar dahil bir sırt çantası alması, zira elle malzeme taşımak oldukça zor oluyor, yürüyüş parkuru oldukça çetin:) Geçen sene gelenler bilir, arzu edenler yanlarına mayolarını alsınlar, sonra ağlamak yok:)
Montlarla yürümek oldukça zor, arabalı biri gelirse montları orda toplarız yoksa lokantaya koyabiliriz, duruma göre bakacağız, isteyenler sırtında da taşıyabilir tabiki, motorlarımıza dokunan olmaz oldukça güvenli bir yerdir.
NOT: Bu Gezi sabah kalktığınızda etraf yağmur ve çamursa iptal edilmiş olacaktır.
Bu geziden MD İstanbul Organizatörleri sorumludur.
sevgilerimle
Gidilecek yerin kuş bakışı hali
**Geçen seneden bir kaç kare..
_________________ Motorsuz,Gezisiz ve Sanatsız kalmayın.Volkan
En son MrEnduro tarafından 08.05.2007 - 19:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Tarih: 08.05.2007 - 19:52 Mesaj konusu:
MrEnduro, ben geleceğim kısmetse...ama ufak bir sorun var....beni kim artçı alacaaakkkk ....eh kimse beni artçı almayıpda,beni o zevkten mahrum ederlerse yapılacak tek şey,benim miniğe atlayıp gelmek olacak.oldukça zahmetli olacak onunla gelmek ama....
bu arada volkan abi,orası kaç km acaba,tahmini birşey söyleyebilirmisin _________________
Kayıt: Oct 15, 2005 Mesajlar: 3016 Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+
Tarih: 08.05.2007 - 20:22 Mesaj konusu:
_poseidon_, benim evden 60, Edirneden 270km, Antalyadan 780 sen orantıyı yaparsın artık ben şifreleri verdim _________________ Motorsuz,Gezisiz ve Sanatsız kalmayın.Volkan
Kayıt: Nov 04, 2005 Mesajlar: 5509 Nereden: istanbul/Kozyatağı
Tarih: 09.05.2007 - 04:39 Mesaj konusu:
Bu pazar anneler günü yav. _________________ DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın.
Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir.
MOPAR MANIA
Kayıt: Sep 13, 2006 Mesajlar: 327 Nereden: Istanbul - Kadyköy/Tuzla
Tarih: 09.05.2007 - 07:27 Mesaj konusu:
Anneler günü olmasa denize girmeyi çoook severim _________________ Oynarken büyüyen kedi yanacak, Aydynlatyrken küçülen mum yanacakty.
Küçülen yaka-yaka aydynlatacak, Büyüyen yana yana anlayacakty...
Peugeot Satelis 250cc - 34 UA 6124
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız