Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - İst. Md. Deniz ve Piknik sezonu 13 Mayıs'ta açıyor.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

İst. Md. Deniz ve Piknik sezonu 13 Mayıs'ta açıyor.

İst. Md. Deniz ve Piknik sezonu 13 Mayıs'ta açıyor.
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+

MesajTarih: 08.05.2007 - 19:39    Mesaj konusu: İst. Md. Deniz ve Piknik sezonu 13 Mayıs'ta açıyor. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başlıktan da anlaşılacağı gibi İst. Md. 13 mayıs Pazar günü Deniz ve Piknik sezonunu açıyor Delirdim Delirdim
Katılmak isteyen md üyeleri için program aşağıda sunulmuştur.
Keyifli bir Pazar geçireceğimizi düşünüyoruz.

Buluşma-Program:
13 Mayıs 2007 saat 10.30 da kozyatağı carrefour E5 üzerindeki otobüs durağı önünden hareketle, saat 11.00 de Maslak İstinye ayrımında bulunan BP benzincide buluşma, bu noktaya Avrupa yakasından gelecek arkadaşlar daha erken gelip bizden önce gelenlere yardımcı olabilirler, geçen seneden bilenler için hatırlatma Göz kırpıyorum
11.00 de hareketle Sarıyerde börekçi de sabah kahvaltısı niyetine börek ve ihtiyaç molası, gidilecek börekçi park açısından müsait olan sarıyere girişteki soldaki ilk börekçi, meydanın karşısı.

Kahvaltı olayı bitikten sonra meydanda bulunan Gima'dan içeceklerimizi tedarik edeceğiz ve limandan yenecek balık varsa balık, yoksa tavuk vs.alacağız,
Ekip toplandıktan sonra Garipçe köyüne doğru yola düşeceğiz, garipçe de motorları park ettikten sonra, 20-25 dakikalık bir yürüyüşle Büyükliman piknik alanına ineceğiz. dönüşümüz 17.30 gibi olacaktır 18.00 de garipçede oluruz.

Gezide ihtiyaç olacaklar:
Önerim herkesin artçılar dahil bir sırt çantası alması, zira elle malzeme taşımak oldukça zor oluyor, yürüyüş parkuru oldukça çetin:) Geçen sene gelenler bilir, arzu edenler yanlarına mayolarını alsınlar, sonra ağlamak yok:)
Montlarla yürümek oldukça zor, arabalı biri gelirse montları orda toplarız yoksa lokantaya koyabiliriz, duruma göre bakacağız, isteyenler sırtında da taşıyabilir tabiki, motorlarımıza dokunan olmaz oldukça güvenli bir yerdir.

NOT: Bu Gezi sabah kalktığınızda etraf yağmur ve çamursa iptal edilmiş olacaktır.
Bu geziden MD İstanbul Organizatörleri sorumludur.
sevgilerimle

Gidilecek yerin kuş bakışı hali Dil çıkarıyorum

**Geçen seneden bir kaç kare..

En son MrEnduro tarafından 08.05.2007 - 19:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
MrEnduro Çevrimdışı MrEnduro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_poseidon_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avrupa

MesajTarih: 08.05.2007 - 19:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MrEnduro, ben geleceğim kısmetse...ama ufak bir sorun var....beni kim artçı alacaaakkkk Delirdim Delirdim ....eh kimse beni artçı almayıpda,beni o zevkten mahrum ederlerse yapılacak tek şey,benim miniğe atlayıp gelmek olacak.oldukça zahmetli olacak onunla gelmek ama....

bu arada volkan abi,orası kaç km acaba,tahmini birşey söyleyebilirmisin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.05.2007 - 20:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_poseidon_, benim evden 60, Edirneden 270km, Antalyadan 780 Çok gülüyorum Çok gülüyorum sen orantıyı yaparsın artık ben şifreleri verdim Delirdim
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 08.05.2007 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MrEnduro, bol keyifler cici mangal yellemeler Delirdim Delirdim Delirdim

yer seçimi Bravo Bravo Bravo Bravo

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GKNAKED
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.05.2007 - 21:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende gelmek isterim ama
anneler günü malumunuz, bide validedin doğum günüde aynı olunca Gülümsüyorum
ailemle birlikte olurum büyük ihtimal
ii eğlenceler şimdiden Bravo
Başa dön
GKNAKED Çevrimdışı GKNAKED Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
shadow_wolf
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 08.05.2007 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orda olacağim Bravo orda= Maslak İstinye ayrımında bulunan BP benzincide Çok gülüyorum malum avrupaliyiz Dil çıkarıyorum
Başa dön
shadow_wolf Çevrimdışı shadow_wolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 08.05.2007 - 22:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanırım ben de geleceğim Gülümsüyorum Ama artçı, ama otobüs, ama akbil, bir şekilde orda olacağım Bravo
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 09.05.2007 - 04:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu pazar anneler günü yav.
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
slcan7091
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 09.05.2007 - 05:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar Allah'tan bi mani olmazsa bende gelmek istiyorum. Malum motorumu da getirdim. Merter Bp den katılabilirim.
Başa dön
slcan7091 Çevrimdışı slcan7091 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cozy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakyrköy/Ystanbul (aslynda daima Tekirda?)

MesajTarih: 09.05.2007 - 06:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben muhtemelen gelmeyeceğim... gideceklere iyi eğlenceler.. Gülümsüyorum

Alfieri
Başa dön
cozy Çevrimdışı cozy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 09.05.2007 - 06:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sanırsam bu geziye geleceğim, bu biiirrr

Üstüneüstlük bir çılgınlık yapıp denize de gireceğim, bu ikiiiiii Delirdim

Herkesin Anneler gününü de kutluyorum, bu da üççççç Alkışlıyorum

Yağmur yağarsa bu gezi yatar, bu da sıfıırrrrrr Üzgünüm
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 09.05.2007 - 06:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu gezi kaçmazzzzz Göz kırpıyorum
Kambersiz düğün olmaz bende geliyorum
Yönetmenim sahnede unuttuk madem burda söyleyelim Gülümsüyorum

Hayalet endrocu açma şom ağzını Sinirlendim Dil çıkarıyorum
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.05.2007 - 07:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kamber gelırse ben gelmem onun ayakları kopuyor....HIZ-TUTKUNU,

Gelecem, Görecem, Yüzecem, Yiyecem, Daha neler edecem neler.... Bravo
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tolgatasdemir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Kadyköy/Tuzla

MesajTarih: 09.05.2007 - 07:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anneler günü olmasa denize girmeyi çoook severim Üzgünüm
Başa dön
tolgatasdemir Çevrimdışı tolgatasdemir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.05.2007 - 08:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Merter Bp den katılabilirim.

Maslak BP bir yanlışlık olmasın zira epey beklersin sonra. Göz kırpıyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal