Arkadaslar bildiginiz uzere bu cumartesı saat 11:00 da ehlıyet sınavı baslıyor ben A2 almak ıcın gırıyorum ınsallah kazanırım cok heycanlıyım gecelerı uyuyamıyorum kazanacakmıyım kazanamıyacakmıyım dıe sureklı dusunuyorum :-| allah hepımızın yardımcısı olsun cok heycanlıyım ehlıyet sınavından sonra da ankaralı kardeslerımle buluscaz mıgros da
allahım yaaa cok heycanlandım ben bu gece uyuyamam
help :MTR: help
Allahım Insallah Kazanırım _________________ Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Her Yerde Izimiz Vardir
inşallah hep bunu düşünüyorum allahım yardımcım ol
ya heycandan duramıyorummmm yerımdeee _________________ Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Her Yerde Izimiz Vardir
ya ehlıyetı alıyım baska ıstegım yok ehlıyetsız kullanmaktan iki kere ceza yedim ehlıyetı alıyım nerde polıs varsa ordan gececem _________________ Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Her Yerde Izimiz Vardir
Bike_Boyzz,
icin rahat olsun.. ehliyetini tereyagindan kil ceker gibi alacaksin..
ehliyet yasal bir sorumluluktan ote birsey degil onemli olan bilincli bir motorcu olabilmek.. 8) _________________ Kawasaki ER5 34TG0876 Arh+
http://motorrehberi.blogspot.com There's nothing better than a good lie.
Her sınav dönemi mutlaka bir iki başlık açılıyor zaten Şunları tek başlıkta toplasak nasıl olur? Bol şans ayrıca Bike_Boyzz. _________________ elveda MD, her ne kadar bir vedayy bile çok görmü? olsan da...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız