Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motor alıcamda tavsiye bekliyorum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motor alıcamda tavsiye bekliyorum

motor alıcamda tavsiye bekliyorum

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
divaio28
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 09.05.2007 - 19:39    Mesaj konusu: motor alıcamda tavsiye bekliyorum Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkslar yeni bi motor almaya iice kafaya koydum en fazla 5000ytl verebileceğim bi motor tavsiye bekliyorum yazarsanız sevinirim yamaha ybr125 veya kanuni 200r öneriolar sizde bişeyler yazarsanız sevinirim uzun yolada çıkmak istiyorum ona göre Bravo
Başa dön
divaio28 Çevrimdışı divaio28 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 09.05.2007 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hemen sana 2006 model hysung verelım
0533 608 28 30 ara konusalım ıstersen
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dumrul
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bu dünya benim memleket

MesajTarih: 09.05.2007 - 19:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne alırsan al dostum

hem acemisin hemde uzun yola çıkacaksın öylemi? böyle durumlarda doktor ne yersen ye der miş Dil çıkarıyorum
HULK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.05.2007 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba divaio28, önce aramıza hoşgeldin. Başlamak için örnek verdiğin motorların her ikisi de senin amacına hizmet eder. Önemli olan senin motosikletle gezmek için neler beklediğin... Burada pek çok arkadaş çıkıp, Çin-Japon muhabbeti yapacak. Bunlara alış, herkes kendi tecrübeleri doğrultusunda sana yol gösterecek. Hiç bir MD arkadaşın belli marka ve modellere karşı bir ön yargısı yok. Aynı motosiklet için "iyi" diyen kadar "yaramaz" diyenler de çıkacaktır. Ben de senin gibi bu sitenin içeriğinden ve üye arkadaşların tavsiyelerinden çok faydalandım. Elindeki parayla sıfır veya 2. el çok iyi makineler alabilirsin. Yeni başlayan biri olarak benim kişisel tavsiyem; sıfır alman yönünde... Çünkü her türlü aksiliği düşünmen lazım, birincisi acemi olarak binen biriysen her türlü zarar için servisin sana yedek parça desteğini vereceğini unutma. Çok fiyakalı bir markaya yönelirsen, adı gibi parça ve servis ücretleri de kasar. Ne iş yapıyorsun bilmiyorum, mali durumuna göre altından kalkabileceğin bir modele yönel. Sonra emanet parçalarla motosiklet gezdirmeye başlarsın, onunla eşya değil kendi canını taşıyacaksın. iyi araştır ve öyle karar ver. Şimdiden hayırlı olsun! Delirdim
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.05.2007 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla kardeş öncelikle mondial alma. çok masraf çıkartır başına lanet edersin motoru aldığına.kanuni racer 200 lerde vites porblemi var selesi hiç rahat değil. ybr 125 veya cbr 125 al bence hyosung 250 gtr veya comet lerde güzel diye duydum.hayırlısı olsun olsun Bravo
Başa dön
king16 Çevrimdışı king16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 09.05.2007 - 20:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

üstat öncelikle selamlar valla bende daha acemiyim başlangıç motoru olarak kendime bi honda CBF150 aldım üstat kesinlikle tavsiye ederim açıkcası ben çok memnunum başlangıç için bence ideal bi motor ayrıca 5000 YTL var demişin bu paranın içinden en az 1000-1500 YTL sinide full korumalıklara mont ceket vs.vs. harcarsın diye düşünüyorum yani söylemek istediğim kalan paraya rahatlıkla bi CBF150 alabilirsin.
http://www.motordelisi.com/ftopict-41172-.html
bu topicde CBF150 hakkında oldukça bilgi var yararlanabileceğini düşünüyorum Bravo
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
sadi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara/ Y.mahalle

MesajTarih: 09.05.2007 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hem uzun yol hem şehir içi uzun vadeli kaliteli bir motor alacaksan Honda TWİSTER CBX 250 al derim...2003-2004 model temiz bir twister'ı 4000-4500 ytl ye alırsın. Ben ilk olarak scooter ile başlamıştım ve ardından CBR 125 almıştım...akabinde çok motor değiştirdim. Bu forumda cumoni defalarca twister almamı söyledi ama kulak ardı etmiştik. şehir içinde ve şehir dışında dört dörtlük bir motordur. Bmw F650GS aldım ve şimdi ona biniyorum ama twisterımı aylardır garajda saklıyordum. satmak içimden gelmedi. Taki son bir haftadır maddiyata sıkışana kadar...Maalesef kızıloğlanı bugün satmak zorunda kaldım. pişmanım şimdiden ama yapacak bir şey yok....Satıyorum dediğin an hemen nakite çevireceğin nadir motorlardandır. Olmadı git kuyumcuda bozdur... Dil çıkarıyorum

Şaka bir yana tek kalemde bir twister al ve uzun süreliğine bin... şunu al bunu sat muhabbetinden kurtul derim... Bravo
Başa dön
sadi Çevrimdışı sadi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.05.2007 - 21:53    Mesaj konusu: Re: motor alıcamda tavsiye bekliyorum Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

divaio28 demiş ki:
slm arkslar yeni bi motor almaya iice kafaya koydum en fazla 5000ytl verebileceğim bi motor tavsiye bekliyorum yazarsanız sevinirim yamaha ybr125 veya kanuni 200r öneriolar sizde bişeyler yazarsanız sevinirim uzun yolada çıkmak istiyorum ona göre Bravo
demekki eski motorunda varki yeni bir motor demişin.250 honda twister sana uyar ama ilk motor sa olmaz ona göre ilk olacaksa ybr 125 yada cbf 150 olursa problemler yaşamazsınj motor aksamlarından ve mekaniğinden memnun kalırsın.adamlar bisikletle almanyadan geliyorlar uzun yoldan kastın??
Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
caddlak
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 09.05.2007 - 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim bence hysung almanı tavsiye ederim benim arkda war cok memnun
Başa dön
caddlak Çevrimdışı caddlak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GKNAKED
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.05.2007 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hyo al evet
race istiosan race
yada naked ınıda alabilirsin
kullanırı rahat Bravo
Başa dön
GKNAKED Çevrimdışı GKNAKED Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 10.05.2007 - 07:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence honda xl 200 al gayet güzel makina Bravo
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal