Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD 13 Mayıs 2007 de sıkmaya gidiyor...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD 13 Mayıs 2007 de sıkmaya gidiyor...

Konya MD 13 Mayıs 2007 de sıkmaya gidiyor...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.05.2007 - 06:53    Mesaj konusu: Konya MD 13 Mayıs 2007 de sıkmaya gidiyor... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bildiğiniz üzere drag yarışları öncesi antreman muhabbetleri olduğundan dolayı pazar günü Aksaray yolunun girişinden sağa doğru açılan yeni bi yol var. Orda Yarışcılarımız Mehmet Çal, Serdar, Orhan gibi arkadaşlar deneme yapacaklar. Rahat bi şekilde sıkabileceğimiz bir yol. Ben ordayım. Konyalı Tüm motorcuları Saat 14,00 da Aksaray yolu na bekliyoruz. Çevirmek isteyen arkadaşları orda görmek isteriz.
Meraklı arkadaşların fotoğraf makinesi ve video kayıt cihazı gibi bilimum elektronik eşyalarını getirmesini önemle rica ederiz Bravo

Not: Bu Topik Sen Benimle Sıkabilirmisin Yawrum' un KeNyA versiyonudur.!!! Çok gülüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
BOSTANCI42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 10.05.2007 - 07:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çengissss nasıl sıkacan bakacaz bende ordayım bamya usta ne yapacak merak ediyorum... olum adamı gecersen senin bacaklarına sıkar valla hiç sansın yok başlar artık kanını yolunu diyeeeeee Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
BOSTANCI42 Çevrimdışı BOSTANCI42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.05.2007 - 07:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, desene pazara bana çok iş düşüyor. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Delirdim ...ben drag yapamıyorum kahretsin benden motorcu olmaz lanet olsun benim motorum gitmiyormu yoksa ? kahretsin neden bi halit gibi degilim Üzgünüm diyenlere burdan duyrulur itane ile her türlü drag viraj show kursiyerlik ücretsiz verilir Göz kırpıyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 10.05.2007 - 07:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, scoterle ordayızzzzzzzzzz Bravo

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 10.05.2007 - 07:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, halitle ikinizin kalkış fotolarını bekliyoruz sakın unutmayın ha Çok gülüyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.05.2007 - 07:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing, eee mali bu iş nasıl olacak ben direk finiş de olunca aynı anda cekmemiz biraz zor olacak ama hehehehehehe Delirdim Delirdim Delirdim ayrıca bide beni kalka kalka cam cerveciyemi laik görüyorsun sen mali Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.05.2007 - 07:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing, Merak etme dört bir yandan kameralar, fotoğraflarla donatacaz bu topici. Son günlerin en renkli topici olacak. Bamya ile kalkarken ki fotoğrafları özellikle koyacam. Altınada bamyanın hezimeti diye yazacam Çok gülüyorum

Muhtemel kadroyu sayayım;
M. Çal
Muammer
Orhan
Serdar
Yusuf
Halit
Ben
Hasan
Hakan
Hüseyin
Recep
ve Gelmek isteyen Tüm arkadaşları bekliyoruz Bravo
Başa dön
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.05.2007 - 08:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lem Sosisler sizden SBSY olmass olsa olsa Salam olur zuhahaha Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 10.05.2007 - 08:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

koşarak gececem sizleri sizi kuru sıkılar sizi Delirdim
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.05.2007 - 08:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

lem Sosisler sizden SBSY olmass olsa olsa Salam olur zuhahaha

erbilim ekambam nerde. Çağırın onu buraya.
Erbil abi şimdi seni daha iyi anlayabiliyorum. Tırt Team burda da karşımızda Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.05.2007 - 08:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NiGhTeXpReSs, hadi ordan kuru sıkılar sizi ne sıkması geliyorum desem hepiniz kaçarsınız
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.05.2007 - 08:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ulen halit çenenin yayını orada kesecem merak etme sen Delirdim
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.05.2007 - 08:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Halit kankaaa ne diyor arkadaşlar anlamakta güçlük çekiyorum bee Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 10.05.2007 - 08:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit,Dai Kenyada en iyi sen sıkıyomuşsun hemde posasını çıkarana kadar Çok gülüyorum Güvercinler söledi Gülümsüyorum
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 10.05.2007 - 08:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merakla bekliyoruz neler olacak Göz kırpıyorum Kim kimin anahtarını alacak.Ama güvenli ve kontrollü şekilde sıkın.
Halit,
Sen nasıl sıkacaksın ZX7 pek drag makinası değildir gerçi ben zamanında ZX7R ile motorunun acemisi R1 ve ZX9 ları çiziyordum ama Kenya'da pek acemi yok gibi Allah kolaylık versin Göz kırpıyorum
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal