Tarih: 10.05.2007 - 06:53 Mesaj konusu: Konya MD 13 Mayıs 2007 de sıkmaya gidiyor...
Arkadaşlar bildiğiniz üzere drag yarışları öncesi antreman muhabbetleri olduğundan dolayı pazar günü Aksaray yolunun girişinden sağa doğru açılan yeni bi yol var. Orda Yarışcılarımız Mehmet Çal, Serdar, Orhan gibi arkadaşlar deneme yapacaklar. Rahat bi şekilde sıkabileceğimiz bir yol. Ben ordayım. Konyalı Tüm motorcuları Saat 14,00 da Aksaray yolu na bekliyoruz. Çevirmek isteyen arkadaşları orda görmek isteriz.
Meraklı arkadaşların fotoğraf makinesi ve video kayıt cihazı gibi bilimum elektronik eşyalarını getirmesini önemle rica ederiz
Not: Bu Topik Sen Benimle Sıkabilirmisin Yawrum' un KeNyA versiyonudur.!!!
çengissss nasıl sıkacan bakacaz bende ordayım bamya usta ne yapacak merak ediyorum... olum adamı gecersen senin bacaklarına sıkar valla hiç sansın yok başlar artık kanını yolunu diyeeeeee
NiGhTeXpReSs, desene pazara bana çok iş düşüyor. ...ben drag yapamıyorum kahretsin benden motorcu olmaz lanet olsun benim motorum gitmiyormu yoksa kahretsin neden bi halit gibi degilim diyenlere burdan duyrulur itane ile her türlü drag viraj show kursiyerlik ücretsiz verilir
Tarih: 10.05.2007 - 07:51 Mesaj konusu:
NiGhTeXpReSs, halitle ikinizin kalkış fotolarını bekliyoruz sakın unutmayın ha _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
proracing, eee mali bu iş nasıl olacak ben direk finiş de olunca aynı anda cekmemiz biraz zor olacak ama hehehehehehe ayrıca bide beni kalka kalka cam cerveciyemi laik görüyorsun sen mali
proracing, Merak etme dört bir yandan kameralar, fotoğraflarla donatacaz bu topici. Son günlerin en renkli topici olacak. Bamya ile kalkarken ki fotoğrafları özellikle koyacam. Altınada bamyanın hezimeti diye yazacam
Muhtemel kadroyu sayayım;
M. Çal
Muammer
Orhan
Serdar
Yusuf
Halit
Ben
Hasan
Hakan
Hüseyin
Recep
ve Gelmek isteyen Tüm arkadaşları bekliyoruz
Tarih: 10.05.2007 - 08:39 Mesaj konusu:
zxrhalit,Dai Kenyada en iyi sen sıkıyomuşsun hemde posasını çıkarana kadar Güvercinler söledi _________________ Hayat Verenin Kuluyum... www.cubbeliahmethoca.tv
Tarih: 10.05.2007 - 08:40 Mesaj konusu:
Merakla bekliyoruz neler olacak Kim kimin anahtarını alacak.Ama güvenli ve kontrollü şekilde sıkın.
Halit,
Sen nasıl sıkacaksın ZX7 pek drag makinası değildir gerçi ben zamanında ZX7R ile motorunun acemisi R1 ve ZX9 ları çiziyordum ama Kenya'da pek acemi yok gibi Allah kolaylık versin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız