Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ankarada polis motorcuya ateş etti

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ankarada polis motorcuya ateş etti

ankarada polis motorcuya ateş etti
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 11.05.2007 - 17:44    Mesaj konusu: ankarada polis motorcuya ateş etti Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dün akşam yada önceki akşam tam olarak bilmiyorum ama olay şu

ekiplere amirlerinden emir gelmiş ve küçük esatta motosikletleri çevirmeleri istenmiş buraya kadar normal

2 motosiklet yaklaşmış biri durmuş diğeri activasıyla durmamış basmış gecmiş o esnada trafik polisi silahını çekerek motorcunun üstüne doğru 2 el ateş etmiş motorcuya isabet etmemiş allahtan baskasınada değmemiş

olayların sonucunda oraya bir sürü polis gelmiş amir falan bi kaç motorcuyu alıp götürmüşler ve polisin dur ihtarına uyan motorcuyuda götürmüşler

yaa bi dur ihtarına uyulmadığında polisin direk ateş etme yetkisi varmı eğer varsa bu direk üstüne ateş açmaklamı başlar? Beğenmedim

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 11.05.2007 - 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anlamıyorum ben bu polisleri yaw.hırsız yakalıyolar ertesi gün bırakıyolar,bi motor geçiyo önlerinden kaçtı diye ateş ediyolar Üzgünüm

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)
Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ff657
Üye
Üye

MesajTarih: 11.05.2007 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

polislerde bir azıtma söz konusu son günlerde..sıcaklardanmıdır nedir..yakında geçerken gaz bombasıda atarlar arkamızdan.. Öfkeliyim
Başa dön
ff657 Çevrimdışı ff657 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: STNBL

MesajTarih: 11.05.2007 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eksik haber zannedersem...Ayrıca geçtiğimiz aylarda bu şekilde bir motorcu kaçarken vurulmuştu saçma sapan şeyler oluyor ülkemizde... Beğenmedim

Akın FİDAN...
Başa dön
ultraukala Çevrimdışı ultraukala Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 11.05.2007 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

polisin dur ihtarına uymadığı takdirde ateş etmeye yetkisi var. Kabahatli olan motosiklet sürücüsüdür çünkü devletin resmi görevlisi olan polisin dur ihtarına uymamıştır. Belki o adam kapkaççı, belki hırsız, belki de katil, niye motosiklet kullanıyor diye savunuyorsunuz anlamak zor. Motosikletli bir kapkaççı bir yakınınızın canını yaksa, polis durdurmadı diye bir çuval laf edersiniz. Biraz düşünün ondan sonra yazın
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ZAT1500
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: KOCAELY

MesajTarih: 11.05.2007 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

olayın iç yüzünü bilmeden yorum yapmak doğru olmaz ama durmadı diyede sanırım ateş edilmemeli plakası alınır tarif edilir yakalamaya çalışılır ama direk ateş edilmesi doğru gelmedi bana
Başa dön
ZAT1500 Çevrimdışı ZAT1500 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
fredy
Üye
Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 11.05.2007 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla dur dediise duracaksın işin içinde güme gitmek,te var
Başa dön
fredy Çevrimdışı fredy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
king16
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.05.2007 - 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

polisin yaptığı hareket yanlış ama activanında durması lazımdı bence her ne kadar sistem kötü olsada kurallara uyamak zorundayız Bravo
Başa dön
king16 Çevrimdışı king16 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
TysonPit
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: City Of Angels

MesajTarih: 11.05.2007 - 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yazık.. soygun yapsak 2.gun salarlar, motorcusun muhebbet yersin bu ulkede Gülümsüyorum
Başa dön
TysonPit Çevrimdışı TysonPit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 11.05.2007 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alptoker,
Arkadaşımın görüşlerine tamamen katılıyorum Bravo
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
iso600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/Büyükçekmece

MesajTarih: 11.05.2007 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alptoker, sana katılıyorum eğer durmadıysa bi eksiği vardır mutlaka ya ehliyetsizdir ya motor çalıntıdır yada herhangi bişey olabilir olayı tam olarak bilmediğimiz için yorum yapmak kolay fakat kurallara uymak kanunlara saygılı olmak lazım,hemen arkaısndan ateş edilmesi tabiki doğru değil ama dursa daha iyi olur.
Başa dön
iso600f Çevrimdışı iso600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 11.05.2007 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Madde 16 - Polis, aşağıda yazılı hallerde silah kullanmağa salahiyetlidir:

A) Nefsini müdafaa etmek;

B) Başkasının ırz ve canına vukubulan ve başka suretle men’i mümkün olmıyan bir taarruzu savmak için;

C) Ağır cezayı müstelzim bir suçtan maznun olarak yakalanıp nezaret altında bulunan veya her hangi bir suçtan mahküm ve mevkuf olupta tutulması veya nakil ve sevki polise emir ve tevdi olunan şahısların kaçmaları veya bu maksatla polise taarruzları halinde yapılacak ihtarlara itaat edilmemiş ve kaçmağa ve taarruza mani olmak için başka çare bulunmamışsa;

D) Muhfazasına memur olduğu mevki veya elindeki silaha yahut kendisine verilmiş veya teslim edilmiş olan karakolhane ile şahıslara karşı vukubulacak taarruzu başka suretle defa imkan olmamışsa;

E) Ağır cezayı müstelzim ve meşhut cürüm halinde bulunan suçlarda suçlunun saklı olduğu yerin arandığı sırada o yerden şüpheli bir şahıs çıkarak kaçtığı ve dur emrine kulak asmadığı görülerek başka suretle ele geçirilmesine imkan bulunmamışsa;

F) Ağır hapsi müstelzim bir suçtan dolayı maznun veya mahküm olupta zabıtaca aranmakta olan bir şahsın yakalanmasına teşebbüs edildiği sırada kaçar ve dur emrine de kulak asmıyarak başka türlü ele geçirilmesi kabil olmazsa;

G) Vazife esnasında polise tecavüze veya karşı koymağa elverişli aletlerin ve silahların teslimi emredildiği halde emrin derhal yerine getirilmiyerek karşı gelinmesi veya teslim edilmiş silah ve aletlerin zorla tekrar alınmasına kalkışılmışsa;

H) Polisin vazifesini yapmasına yalnız veya toplu olarak fiili mukavemette bulunulmuş veya taarruzla mümanaat edilmişse;

İ) Devlet nüfuz ve icraatına silahlı olarak karşı gelinmişse; (*)

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 11.05.2007 - 18:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence polis doğruyu yapmış abi sıkacaksın ne demek durmamak? Sinirlendim kaçmak için ;
1) hırsızsın
2)katilsin
3) aranıyosun
4) manyaksın heyecan arıyosun

4 secenekte düşünüldüğünde ben olsam tekerlerine sıkardım bi jörjörü

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HACIYATMAZ
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.05.2007 - 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mesela ya kaskın içinde dur ihtarını duymadıysa bir motorcu yada kenardan el işareti yapan polise bakmak yerine aynadan arkaya bakıyorsa o sırada vs. bir sonraki ekip e telsizle bildirmek yerine ateşmi açıcaklar polislerde motora binmiyormu bilmiyorlarmı ikitekerdeki
handikapları çok enterasan ve üzücü Beğenmedim
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 11.05.2007 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim
Alıntı:

mesela ya kaskın içinde dur ihtarını duymadıysa bir motorcu yada kenardan el işareti yapan polise bakmak yerine aynadan arkaya bakıyorsa o sırada vs. bir sonraki ekip e telsizle bildirmek yerine ateşmi açıcaklar polislerde motora binmiyormu bilmiyorlarmı ikitekerdeki
handikapları çok enterasan ve üzücü

abi ya sen hiç cevirmeye girmedn mi?
adam hiç mi görmez cevirme olduğunu adam resmen kaçmış Beğenmedim
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal