Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - tamem ibret verici bir kaza görüntüleri :S :S

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

tamem ibret verici bir kaza görüntüleri :S :S

tamem ibret verici bir kaza görüntüleri :S :S
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
zigbog
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: »»»»»»izmiRR««««««

MesajTarih: 12.05.2007 - 08:41    Mesaj konusu: tamem ibret verici bir kaza görüntüleri :S :S Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar adam ktm crossla kaza yapıyo motorda hiç bişi yok adam motordan fırlamış ve direğe çarparak ......................

lütfen 18+ kişiler baksın Dil çıkarıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=tEhBsMWPgXE

http://www.youtube.com/watch?v=5R6zB4n56kE

http://www.youtube.com/watch?v=Nys6pgC63b4

http://www.youtube.com/watch?v=Y42hkT8mW5k

http://www.youtube.com/watch?v=OmBo9Kg1J08

daha önce verıldıyse özür dilerim

onur_zigbog@hotmail.com zigbog-@hotmail.com

En son zigbog tarafından 12.05.2007 - 09:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
zigbog Çevrimdışı zigbog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.05.2007 - 08:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

al izlede ibret al zigbog bey 1000 lik makina istiyosun ona göre yap işini Dil çıkarıyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 12.05.2007 - 08:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Böyle birşey konulurbu be Sinirlendim İbretmi verecek bu resim şimdi Sinirlendim
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zigbog
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2007 - 08:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş içi kaldırmayan bakmasın diye link koydum

bu tür şeyler yasaksa forumda kaldırıyım ?

Başa dön
zigbog Çevrimdışı zigbog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 12.05.2007 - 08:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO, kustun mu Çok gülüyorum ben gayet ıyıyım neden dersen benım pc de bunlar gıbı mılyonlarca resım ve vıdeo var Delirdim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.05.2007 - 08:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

guzel resım ne dıyım allah rahmet eylesınde daha usturuplu bısey koysan daha aydınlatıcı olurdu bence
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2007 - 08:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

salalar olunca böle oluo salak salak motor kullnıolar Öfkeliyim
Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
zigbog
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2007 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GOLYAT34 demiş ki:
guzel resım ne dıyım allah rahmet eylesınde daha usturuplu bısey koysan daha aydınlatıcı olurdu bence

valla kanka olay bu, baskaaçılardan çekilmiş fotolar var ama çok iğrenç en iyisi bu

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

baby_face demiş ki:
salalar olunca böle oluo salak salak motor kullnıolar Öfkeliyim

ben her türlü aracı hızlı kullanan bırıyım ama bundan sonra heralde fazla basmam Beğenmedim

Başa dön
caylak1980
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 12.05.2007 - 09:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar bana biraz hikaye bi resim gibi geldi....
adam ortadan ikiye ayrilmis ama gorunurde hic kan yok bu nasil oluyor? adam kansizmiymis yoksa ? Gülümsüyorum
Başa dön
caylak1980 Çevrimdışı caylak1980 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Trndo-Alp
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ku?adasy

MesajTarih: 12.05.2007 - 09:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha öncede koyulmuştu bu foto ve forum karışmıştı biras...
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 12.05.2007 - 09:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben böyle bir resimden ne kusarım nede midem bulanır.Böyle resimlerin bulunduğu siteler var isimlerini vermeyeyim şimdi.Ama hoş bir topic değil senin topic Beğenmedim
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
600f
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2007 - 09:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncedende konulmuş ve kaldırılmış bir resimdi sanırım Beğenmedim
Başa dön
600f Çevrimdışı 600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 12.05.2007 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arada böle fotolar konur sora birileri sinir harbi yapar sora kalkar resim. artık bi klasik oldu.
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 12.05.2007 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu site korku bölümü olan bi site değil lütfen bu topici silerlerse çok iyi olur koyacak başka bişeymi bulamadın arkdaşım Sinirlendim
ninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _42_ KONYA_42

MesajTarih: 12.05.2007 - 09:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm
çook değişik bi resim ama neden bu denli kötü kaza olmuşta motorda fazla bişey yok acaba uydurma foto olabilirmi acaba (ama bence bu foto ibretlik değil motordan soguta bilir ...üstelik hadi hız yapmayalım ama yarışlarda ne olcak mesela en basitinden drag yarışlarında.. sadece dikkat etmek gerek otomobille bile bu tür olaylar oluyoor hız yapılacak yerde yapmak yapılmıcak yerde yapmamak. ama sen yavaş giderken bi tır gelse seni biçse ne olcak.. kötü bişey olmuş korumaları tam giymek gerek kask takmak gerek .....) genede ibret almak gerekir... daha dikkatli olmak gerekir....
--------------
ninja
__Efsane _KaWaSaKi__
Başa dön
ninja Çevrimdışı ninja Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal