Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - arkadaşlar bir bakın lütfen!!bilenler varsa yardımcı olsun.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

arkadaşlar bir bakın lütfen!!bilenler varsa yardımcı olsun.

arkadaşlar bir bakın lütfen!!bilenler varsa yardımcı olsun.
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2007 - 15:59    Mesaj konusu: arkadaşlar bir bakın lütfen!!bilenler varsa yardımcı olsun. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar mesela ben vites 2 de giderken motoru boşa(n)almak istiyorum.ama bu iş biraz ustalık gerektirir.debriyaja asıl 1 de iken yavaşça vites kolunu yukarı kaldırıyorum ama 2 ye geçiyor.çok zor yapıyorum yani.yardım edermisiniz bu işin bir kolaylığı vardır herhalde.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 12.05.2007 - 16:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla ayağın alıştımı zorluk cekmiosun kardeş , hemen geçiyorda diğer vitese ben bi motorun yağını değiştirmeni öneririm ilk önce. Ayağının tabanında hissedeceksin vitesi boşa geçtiğinde belli eder zaten kendini
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 12.05.2007 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş ayrıntılı anlatsan iyi olacak!!! Bravo
PIERzig
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 13.05.2007 - 22:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcu_seyhan_250_arda, Motor neydi :? Bazı motorlarda bu sorun varmış.

Hehhe yeni farkettim nick seyhan250 miş.İstersen ilk önce servise debriyaj ayarına baktır.Eger aynı şekilde devam ederse biraz nazik dokunacaksın debriyaj koluna Gülümsüyorum
Başa dön
PIERzig Çevrimdışı PIERzig Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 14.05.2007 - 07:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcu_seyhan_250_arda, biraz aragazı vererek atmayı dene, mümkünse 2. vitesten boşa almaya çalış, 1. vitese oranla daha kolay geçer.
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
rebel_punto
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.05.2007 - 08:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alışırsın yavaş yavaş. Deneyim ve tecrübe işi.
Başa dön
rebel_punto Çevrimdışı rebel_punto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.05.2007 - 09:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2.ci vitesten boşa nasıl alıcam?
GoneWithTheWind
Üye
Üye

MesajTarih: 14.05.2007 - 09:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2. Vitesten boşa daha kolay geçer. Üstten bastığın için ayarlaması daha kolay olur. Zaten Arada ufak bir boşluk oluyo onu hissetmen gerekiyor. Hiç mi boşa getiremiyorsun yoksa ilk defada mı getiremiyorsun. Hiç Boşa getiremiyorsan servise başvurman gerekebilir. İlk defada getiremiyorsan olur öyle arada. Makineye alışık değilsen
Başa dön
GoneWithTheWind Çevrimdışı GoneWithTheWind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.05.2007 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

peki 2 deyken yavaşça basıyım demi vitese
shadow_wolf
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.05.2007 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcu_seyhan_250_arda, kardeş 2004 de Kanuni seyhan 250 yi ilk getirdiğinde ilk alanlardanım ben, o senin dediğin 1. vitesden boşa almak isterken 2. vitese atlaması sorunu motorun(ve tabi şanzumanının) yeni olması sorunundan (kanuni ye has bir sorun). Duran trafikte zamanında banada cok yaşatmıştı vitesi boşa alma zorluğunu. Önerim: yarim debriyaj la dene, ama zamanla rahatlaşır Bravo Not: Ben ilk seyhan 250 yi, bayiiden teslim alıp evimin garajına getirdiğimde motordan yağ damlattiğini görüp daha ilk günden motordan tiksinmiştim Beğenmedim Zaten 5 ay kadar binip (ilk motorsiklet deneyimi) sonrasında satıp kurtuldum. Gerci bütce işi bunlar ama sen bilirsin. Bravo
Başa dön
shadow_wolf Çevrimdışı shadow_wolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.05.2007 - 07:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş bende ilk alanlardanım ve şuanda kullanıyorum benimde ilk deneyimim seyhan 250c.bu işe bunla başladım.sen sorumu yanlış anlamışsın sorunum şu:boşa alıyorum ama ben daha kolay ve pratik olarak almak istiyorum.
racer_44
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: malatya

MesajTarih: 19.05.2007 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya 2 den 1 e alırken tabi zor olur.motorun deviri farklı oluyo 2 ile 1 de.onun için aragazından biraz daha fazla gaza asılacan yaparken.hem onun için biraz seri olam kgerekiyo.ben 5 ten1 e kadar gelip boşa atıyom hiç bişey olmuyo.hemen tak tak tak geçiyo.tabi bi elim gazda...
honda_kawa
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 19.05.2007 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

peki gaz verilirmi racer_44?
racer_44
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: malatya

MesajTarih: 21.05.2007 - 09:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcu_seyhan_250_arda, okuma yazman varm ı senin.resmen alay ediyosun ya.ne yazmışım üstte bidaha oku ... Sinirlendim
oktay2058
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 11.06.2007 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya 2 den başa geçmek neden bu kadar uzun sürdü anlamadım ? sonuçta yapılacak işlem belli bence
Başa dön
oktay2058 Çevrimdışı oktay2058 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal