Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2007 r1'inde gaz yeme sorunu olan varmı???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2007 r1'inde gaz yeme sorunu olan varmı???

2007 r1'inde gaz yeme sorunu olan varmı???
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
umut_utu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Eski?ehir/Ynegöl

MesajTarih: 13.05.2007 - 22:17    Mesaj konusu: 2007 r1'inde gaz yeme sorunu olan varmı??? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu adamın varmış..ama sadece 5500 devirde..gazı geç yiyor.. bide siz bakın.. http://www.youtube.com/watch?v=m-NfNC5GoXg
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.05.2007 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yes mapping hatası -- tüm R1'lerde war Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.05.2007 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, hocam nasıl bişeydir o bi açıklarmısın??
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.05.2007 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teknik olarakmı mantık olarak mı açıklayayım?
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.05.2007 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

farketmez..klavyeni bozmazsa 2sinide açıkla.. Dil çıkarıyorum
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 13.05.2007 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu r1 böle mi kullanılır?????yazıklar olsun tırteminden tırtları da warmış Beğenmedim
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 23.05.2007 - 08:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, Açıklama yapmamışsın.
R1 kullanıcılarından bu tür şikayetler duyuyoruz.Bazı testlerde gösterilen grafiklerdede orta devir bölgesinde bir düşüş görülüyor bununla alakalı herhalde.Motoron dergisinin 2006 Binlik testinde bu durumu görmüş ve okumuştum
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 23.05.2007 - 08:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demekkı napcakmısız R1 almıcakmısız Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 23.05.2007 - 08:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence bu sorun bıldıgım kadarıyla YCC-T (Yamaha Chip Controlled Throttle) çip kontrollü gaz kolu nedenıyle oluyor sanırsam tabıkı yanlıs bılıyorda olabılırım
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 23.05.2007 - 08:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2006 r1 kullanıcısından duyduğuma göre:Nadirde olsa sanki benzin bitmiş gibi gaz kesilip kesilip geri geliyormuş. Şok oldum
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nosscu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: mykonos,moskova,istanbul

MesajTarih: 23.05.2007 - 09:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZZ-R250, güzel bir tesbit yapmışsın Alkışlıyorum .

olay tamamen gazın tepkimeyle çip kontrollü çalışmasından dolayı algılama problemine bağlı meydana geliyor . İstemiyorum İstemiyorum

ben demiştim fazla traş cildi bozar.
fazla elektronikte makinayı diye
.

demekki fuarda ve diğer yerlerde konuştuğum arkadaşlar haklılığımı kabul edecek.

ben alınmaz bu 2007 yamaha demiştim .kobay olarak kullanılan deneklere geçmişler olsun Çok gülüyorum Çok gülüyorum .
makina resmen gidimmi gitmiyimmi diye düşünüyor çok yazık yaaa. Sinirlendim

allah korusun tam sıyırmaca yapacakken gazın kesildiğini düşünün tam bir tuzak makinası olmuş.sollamadayken tırttttttt ve gümmmmmmmmmm

hadi yaffrum yii paramı eğledir beni Gülümsüyorum
PERT TEAM,PERT TEAM
Başa dön
nosscu Çevrimdışı nosscu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
hayabusa_01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 23.05.2007 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu ne yaw o kadar para verip motor alıyosun 5500 devirde gaz yemiyo komedi gibi Sinirlendim
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 23.05.2007 - 09:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

titi demiş ki:
2006 r1 kullanıcısından duyduğuma göre:Nadirde olsa sanki benzin bitmiş gibi gaz kesilip kesilip geri geliyormuş. Şok oldum

yanlış duymuşun Beğenmedim
nosscu, sen ne anlarsın baba r1 den,git zx10 larla ilgilen sen Dil çıkarıyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
şaka bi yana en az 5 tane yakın arkadaşım war r1 2007 si olan,daha sizin söylediğiniz tarzda bi şikayet duymadım.
doğruda olabilir olmayadabilir,bitanesi bi sorun yaptıysa bunu tüm makineler yapacak diye bi kurak yok.
ozmn benim de bildiğim bir tane honda war 150 km de kol çıkardı,ne yani şimdi???????inanmayan warsa bunu yükseliş hondaya tel açıp sorsun,150 km de movistar kol çıkardı
hadi bakalım burdan yakın,en sağlam dediğiniz honda bunu yapan.şimdi tüm 2006 600rr lar tukaka mı oldu????
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PIERzig
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 23.05.2007 - 09:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok kötü yaa kronik sorunmuş demekkili bu
http://www.youtube.com/watch?v=2FW8yMaYu9w&watch_response
aynı sorun burdada war ilk seferde bakıldıgında birşey farkedilmiyor ama 2. sefer slow motion'da bakıldıgında adam gazı köklüyormuş Şok oldum
Başa dön
PIERzig Çevrimdışı PIERzig Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 23.05.2007 - 09:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba,şimdi aradım sordum doğru duymuşum. Bravo Tabiki genelleme yapmak doğru değil.Belkide fabrika hatasıdır onun motora denk gelmiştir. Göz kırpıyorum
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal