Kayıt: May 16, 2004 Mesajlar: 1006 Nereden: Ystanbul / Bostancy
Tarih: 18.12.2004 - 20:14 Mesaj konusu:
polat, lastik Metzeller ; Lastik yaka yaka sonuç bu . . .
Nası da simetrik çizgiler deil mi
invent, Pirelli lastik hazır var ama ben gene Metzeller alcam , yılbaşı hediyesi olarak aneyden , gerçi bu lastikle de motoru garaja çekicem bi süreliğine ama ne bilim simdi yenı lastıgı takıcam garajda ıkı uc ay yatma ıhtımalı olacak , yeni aldıgım lastikten de bi hayır goremeyecegim sora falan fılan...
Neyse ya güzel bi resim kardeşim , ellerin dert görmesin ) _________________ G?be?imin mimary ; 2. kaptan,Toraman'a sevgiler !
Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ...
Tarih: 18.12.2004 - 20:39 Mesaj konusu:
SradCaN, sen MD nin eski ve sevilen üyelerindensin,şahsım olarak bende seni çok severim,bu lastikle motora binip bizleri üzme..Bu işin şakası olmadıgını sende biliyorsun..
Lütfen dikkatli ol ve yarın ilk işin lastik degiştirmek olsun..Lastik senin bu hyatla temasını saglayan şey,...
Üzme bizi..Sevgiler.. _________________
Tarih: 18.12.2004 - 20:43 Mesaj konusu:
lastiğin durumunun ne kadar kötü olduğunun sende farkındasın sradcan değiştir bi an önce o lastiği ama yeni lastiği 2 ay yatırma . motoru garajdan çıkardıktan sonra tak _________________ Parmak bassam olma mı
Kayıt: Nov 07, 2004 Mesajlar: 1526 Nereden: istanbul kadyköy
Tarih: 18.12.2004 - 20:49 Mesaj konusu:
dostum sıradcan ben sizinle olmaz olurmuyumm hatta galiba yatarkenn bile sizinle olucam ama yarın kaplıca da yoksunuz malisef diycem bu arada bu akşam konser yok mu
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 18.12.2004 - 21:01 Mesaj konusu:
SradCaN, kankim, kardeşim, dostum! bu lastikle kış günü yolla çıkılmaz(gerçı yazında çıkılmaz ama neyse 8) )..
Allah korusun başına birşey gelmeden lastiği değiştir ve beni üzme _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
En son ZXRosman tarafından 18.12.2004 - 21:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
delimengi, dostum gunduz sen onlarlamıssın dıye soyledı Unforgıven ama ne kadar dogru bı bılgım yok...
Benı az once aradılar Parkorman'dan ; konser cıkısı ne yapıcaz dıye. . .
Ya bu yaka ya da Avrupa yakasında bı dalga yapcas yanı bu akşam gene.. _________________ G?be?imin mimary ; 2. kaptan,Toraman'a sevgiler !
Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ...
Kayıt: Nov 07, 2004 Mesajlar: 1526 Nereden: istanbul kadyköy
Tarih: 18.12.2004 - 21:07 Mesaj konusu:
gelirim tabi zevkle ama zincire özel bir bakım yaptım bana on dakika yardım edersen yardım dediğim ışık fener tutmak zincir şu an evde takılmayı bekliyor da uyarmı
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız