abi kanuni tiger aldık sözde makina sıfır montajı yapıldıktan sonra başladık binmeye elektrik problemi oluştu servise gittim akşama tamam hiç bir şeyi yok ayarladım dedi gece aynısı bir kaç gün böyle bindim her gün servise götürdüm yapıldı geri bozuldu neyse elektrik problemi anlayamadım sonra servisten sanırım dedim başka bi yere götürdüm ordan taamam sorunu yok dediler bindik iki hafta sonra yine aynı problem devir saati ile başlıyor sorun devir saati kafayı yiyor ve motor da ya stop ediyor ya bi şeyler oluyor çinlerin hepsi mi böyle diyeceğim daha önce mondial kullandım tabiri caizse eşşeğe biner gibi bindim bi şey olmadı kanuni de nedir bu sıkıntılar anlayamadım _________________ http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Tarih: 14.05.2007 - 12:16 Mesaj konusu:
hondarslan, sayanora mı demek istiyor acaba _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
hondarslan,
Fabrikaya başvurdunmu ,Telefonla bir ara sitersen.servisle görüşürler. hemen olay çok uzamadan fabrikadan satış Sonrası Hizmetlerle irtibata geç. 0 216 581 21 81 _________________ HATE THE SIN,NOT THE SINNER.
En son retox70 tarafından 14.05.2007 - 13:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 14.05.2007 - 12:37 Mesaj konusu:
hondarslan, dostum yanlıs anlamada herzaman soylemışim dir kalitesız mala para verecek kadar zengın degılım.. keske 1 2 daha uzerıne koyseydında marka bışey alsaydın... _________________ Motor dedi?in nedir gülüm, ben senin için tüm motorlary silmi?im
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 14.05.2007 - 13:19 Mesaj konusu:
hondarslan, vay bahtı kara kardeşim
benzin döker yakarız olmassa sıkma canını hani öle demiştin ya
yazarız bir şikayet dilekçesi basın nasılsa elinde yaz şikayet et kardeşim neden duruyorsunki
gir vep sitesine mutlaka vardır şikyetlerinizi bildirin butonu _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 14.05.2007 - 13:27 Mesaj konusu:
tüketiciler birliği başkanı ile görüştüm kardeşim olmazsa para iade talebine gideceğim bu arada yeni öğrendiğim bi şey türkiyedeki tüketici hakları dünyanın en iyi tüketici hakları imiş garanti dahilinde almış olduğunuz bir üründe garanti kapsamı içindeyken 3 kez aynı hatayı verirse direk para iade hakkınız doğuyor her ne olursa olsun servise verdim işte servisle bi görüşeyim de
iade etsinler paramı 2 3 daha koyalım japoncu olalım _________________ http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
şimdi kardeş bendede kanuni seyhan250c var.bende o km,montajı yeni yapılmış olarak aldım.böyle bir problem henüz başıma gelmedi emme gelebilir.ama kullanıcılar şu konuda yanılıyorlar.iki tür çin malı vardır.1.cisi ucuz ve dandirik,2.cisi kailteli ve pahalı çin mallarıdır.kanuni kaliteli ve pahalı çin mallarıdır.ama yerli üretimide mevcuttur.senin sorununa gelirsek kesinlikler aldığın bayi hatasıdır.biniyorlar sonrada müşteriye 0 mış gibi veriyorlar.kardeş davanı aç hemen senin canın yandı başkasının yanmasın.motorsiklet alımında bayileri araştırmalıyız bence bayi kalitesi önemlidir.satıcıyı araştırmalıyız. _________________ motorculuk felsefesine göre hızlı yaşa genç ölki cesedin genç olsun dime
motorcu_seyhan_250_arda, senin açtığın topicdede yazdık bi zahmet oku Çin motorlarını savunmadan önce hondarslan, kardeş bende seyhan 250 de seninkine benzer sorunlar yaşadım. Motoru teslim aldığım gün (sandıktan gözümün önünde çıkarılıp monyajı yapıldı) motordan yağ damlatıyordu eve geldiğimde Bende ertesi gün tekrar geri götürdüm (bayii ve servis aynı yerdi) ''sorunu giderdik'' dediler ama birkaçgün sonra yine aynı sorun Sonra motorun orasını burasını söktüler ben delirdim tabii 5 ay sürmedi sattım Olay şu: evet Çin motorlar hayet ucuz, ama binmek icin değil,acemilik atmak icin. Tabii saterken doğacak zararın farkında olmakta lazım
Tarih: 14.05.2007 - 16:38 Mesaj konusu:
şimdi satsak diyelim yine zarardayız yine zarardayız abi karşıda bi motorcu var benim adıma satmaya çalışacak sağolsun kredi kartı filan ıvır zıvır verecek motoru birilerine bakalım neler gelecek daha başımıza beynini değiştireceklermiş sanırım motorun bi değiştirsinlerde olmazsa satacam ne yapayım _________________ http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Tarih: 14.05.2007 - 17:33 Mesaj konusu:
yapacağın tek şey var, tüketici haklarına başvurmak, 1 ay olmadıysa motoru alalı zaTEN DİREK SIFIRINI VERMEK ZORUNDA, şikayetimvar.com a dilekcede yaz, cümle alem görür.
ama ilk iş tüketici haklarına başvur, dava açılsın bak nasıl sonuca ulaşıyorsun _________________ E. OBAKAN
ya istiklal ya ölüm...
alemin kralı carsı herkeze jarsı
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız