Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - aman dikkatttt...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

aman dikkatttt...

aman dikkatttt...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
skay
Üye
Üye

Nereden: GÖNEN

MesajTarih: 14.05.2007 - 11:15    Mesaj konusu: aman dikkatttt... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar siz sizolun yola uzunlamasına dökülmüş sıvılara temas etmemeye özen gösterin dün motorumla yolda ilerliyorum kamyonun biri yola mazot akıtmış incebir çizgi halinde bnimde dalgınlığıma geldi bian üzerinden geçtim ve anında tepetakla.epeybi sürüklendikten sonra karşı şeridin sonunda durabildim.Allah tan koruma montum ve kaskım üzerimdeydi ufaktefek sıyruklarla atlattım ama motorum haşatt tabi aman dikkatli olun.Buarada cbr 125 parça fiyatları kunusunda bilgisi olan varmı.??
Başa dön
skay Çevrimdışı skay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
aracnobia
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 14.05.2007 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun aynı olay benimde başıma araba yıkamışlar deterjanlı su yolda ince bi tabaka halinde duruyo üsteünden geçtim motor kaydı Allahtan düşmedim cbr125 lerin parçaları pahalı diye duymuştum ama umarım yanlış duymuşumdur
cbr-gry
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: düüzzzceeee

MesajTarih: 14.05.2007 - 17:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gecmiş olsun öncelikle..parcalar baya pahalı ya ama cıkma parcalarda var daha ucuz ama kalitesi düşük bi arastır derim çnkü parcalara para yetistiremezsinn! Bravo
iso600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/Büyükçekmece

MesajTarih: 14.05.2007 - 18:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim öncelikle geçmiş olsun daha sonra parça fiyatlarına gelince parcanın canı cehenneme sana birşey olmasınbe,ben birkaç hafta önce kaza yaptım 98 model honda 600 f ön amotisör ve radyatör sipariş verdim ikisi 3.500 ytl ama yapıcak bişey yok senin canın sağolsun be kardeşim parçanın yenisi alınır sen gidrsen geri gelmen mümkün omaz aramızda olman çok sevidirici dikkat arkadaşlar dikkat etsek ne olurki karşımızdaki hanzo olduktan sonra ne yapabiliriz ki veya yetkililer duyarsız oldukları sürece biz motorsiklet sevdalılar hep tehlikedeyiz tekrar geçmiş olsun son kazan olmasını diliyorum.
Başa dön
iso600f Çevrimdışı iso600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sfm2
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 14.05.2007 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi geçmiş olsun öncelik le arkadsım tek farını 120 ytl ye aldı diye hatırlıyorum ama sen yınede kapsamalı bır arastır
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.05.2007 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum çok geçmiş olsun öncelikle İstemiyorum çıkma parça bulunur ama hasarın ne kadar yada hangi parçaların kırık ayrıntılı yazsaydın daha ii olurdu tekrar dikkat dioruz önce güvenlik Bravo
Başa dön
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Forza99
Üye
Üye

MesajTarih: 14.05.2007 - 21:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de bugün bir salak taksi yüzünden motoru yatırdım. Tek far kırıldı.. Ayna kırıldı.

İlk kez korumalı pantolon giymedim hava sıcak diye bacağım fena acıyor. El baş parmağım şişti.

Hata yine de bende sayılır, o öküzün öküzlük yapabileceğini öngörmeliydim.. Tahmin etmeliydim.. Siz siz olun dalgın olmayın, adamların size nasıl tehlike yaratabileceklerini düşünmekten bir an bile uzak durmayın.. İstemiyorum
Başa dön
Forza99 Çevrimdışı Forza99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
emre75029
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 14.05.2007 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş gecmiş olsun İstemiyorum
Başa dön
emre75029 Çevrimdışı emre75029 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nyn
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 14.05.2007 - 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cok gecmis olsun. onemli olan sana bsi olmamis, ozellikle kurye arkadaslara danis parca konusunda onlar cok duyuyorlardir sagdan soldan cikma parca.
Başa dön
nyn Çevrimdışı nyn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gagagotti
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.05.2007 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun dostum OK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: GEBZE

MesajTarih: 15.05.2007 - 03:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun bir deneyim oldu senin için bizim içinde öle sayılır
mindstorm
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.05.2007 - 05:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk olarak geçmiş olsun. Parça konusuna gelince şunu söyleyebilirim krenajlarının toplamı 1.800 YTL yi buluyor eğer gidonlardan birinde bir sorun varsa tanesi 100 YTL ki bu fiyat sadece demir boru için koruma topuzu ve vidası toplam 50 YTL civarı, sinyalleri 120 lira ayaklık komple set tanesi braket + peg 120 YTL eğer ön amortisörlerde sorun varsa yani yamulma söz konusu ise değişim istersen 250 YTL onlar tutuyor tabi bu yamukluğu yaptırmak mümkün fakat ileride keçelerinden yağ kaçırma olasılığı var buda bir viraj içinde ön takımın dağılması dolaylı yoldan senin dağılman demek. Özetle adamların dini imanı para arkadaşım en ufak bir vidası bile parayla satılıyor.Tabi bunların hepsi servis fiyatları
Başa dön
mindstorm Çevrimdışı mindstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
skay
Üye
Üye

Nereden: GÖNEN

MesajTarih: 16.05.2007 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya arkadaslar cok sağolun ama cidden ucuz atlattım dedim ya kaskım ve montum olmasaydı halim haraptı bugun düştüğüm yerde keşif yaptım herifin döktüğü mazotun izi hala yolda sizinde tekeriniz düz bassın arkadaşlar
Başa dön
skay Çevrimdışı skay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 16.05.2007 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yolda kaygan ne varsa hepsi tehlikeli birkaç defa denk geldim öyle ama ALLAH tan düşmedim....geçmiş olsun bu arada sende birşey olmaması güzel....cbr ın parçaları biraz pahalıdır.bende bir ara kaza yapmıştım çok fazla büyük kaza sayılmasada ilk kazamdı ve 650 ytl masraf çıkmıştı.......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nightcrawler
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.05.2007 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelikle geçmiş olsun.
yollarda dikkat edilmesi gereken bir diğer unsur da asfalt dökümü ya da yokuşlarda sürtünmeyi artırmak için "kazılan" izler. Bu izler özellikle düz olarak değil de yamuk yumuk kazılmışsa dengeyi çok ciddi şekilde kaybettiriyor.
Başa dön
nightcrawler Çevrimdışı nightcrawler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal